Monday, 18 March 2013

Serius LOL - Selepas Skandal Anwar Kini Muncul Pula Gambar Nik Aziz Dicium Lelaki! (3 Gambar)


Ya Allah!

Sebarkan! Anwar Ibrahim bukan satu-satunya pemimpin PR yang berskandal dengan lelaki. Kami menarima foto di bawah yang menunjukkan Tuan Guru Nik Aziz juga bercium dengan lelaki! Inikah contoh muslim sebenar! Hidup BN!




#LOL #Trolling ..........................

 


211 comments:

  1. Replies
    1. abah kau

      Delete
    2. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
    3. Kepala bapak kau!!

      Delete
    4. rubish rubish keyboard warrior kekasih bontot anuar

      Delete
    5. PR fag detacted

      Delete
    6. nak biskut?

      Delete
    7. anon yg tulis panjang2 tu emo

      Delete
    8. kedapa tuan punya blog ini, saman akan dibuat.

      Delete
    9. hahaha..dh nk kene saman dh...tu lh jgn bt fitnah je kalau xth agama islam betul2. nama je islam tapi xtahu ape itu islam. kn dh kene......xpasal2. nasib ko sama je mcm blog papa gomo...kene rm100 juta...las2 mintak arnuar tarik balik....hahaha..fikir2 dulu sebelum nak post.

      Delete
    10. wakkaakakaka

      Delete
    11. hellemek... artikel sarkasticus pun lu anggap straight penat la dowh...
      komen panjang2 x tentu hala, menunjukkan kecetekan akal...

      Delete
    12. Anonymous18 March 2013 13:58 <--kenapa nak touching sangat ni?baru bace blogserius ke?pegi masuk bontot balik la.emo x tentu pasal.Sampah.

      Delete
    13. kehkehkeh...Ustaz siber lah lu dol..pastu Anon.

      Delete
    14. kehkeh kata negara yg mengamalkan demokrasi terpimpin. nak bersuara perli2 dlm blog pon dah ta boleh ke? bersuara depan2 kena pukul plak dgn gang aljuburi.

      Delete
  2. nasib baik tak cemolot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  3. Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
    2. memang makin teruk blog ni....apa nak jadi....inilah akibatnya lau ilmu islam di dada x mencukupi...agama islam di permainkan.....memang bangang punya blog...dosa tanggunglah bro...hope ko sempat taubat sebelum KO MAMPUS.......

      Delete
    3. nk bisjutz

      Delete
  4. ciummmm ciummmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  5. haha...kompilasi terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  6. rakus Dr Maza cium dahi poknik..nak dapat nur syurga lah tu..ihikhihkik

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh dapat ke ar.pukima jgn wat lawak bleh tak sesat ko ni.

      Delete
    2. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  7. Sunnah Nabi ialah mencium dahi utk menunjukkan penghormatan terhadap orang itu. Hati2 memberi komen... jgn sampai menghina sunnah secara tak sedar. Kalau kat dunia dah hina sunnah ie.e hina Nabi... kat akhirat esok agak2 boleh ke mintak syafaat dari baginda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adakah menjadi pedophile juga adalah sunnah nabi?

      Delete
    2. wtf weih soalan kau ,agak2 la bila menaip tu ,pikir dulu

      Delete
    3. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
    4. Kalo yer pon nk ckp tu sunnah nabi..bagila sumber rujukan...
      Jgn main ckp jer...
      Ko ingat islam ni ckp2 tepi jln ke?
      Sembang2 kedai kopi jer ke?
      Ko ingat ko ni azhar idrus ke...ulamak ckp...ulamak ckp..ulama ckp...
      Apa yg sunnahnya?
      Mana rujukan ko bodo!

      Delete
    5. maaf ye saudara..lupa nak bgi hadis skali.. ni buktinya.. mohon diamati bersama...

      Antara hadis Rasulullah SAW yang menjadi bukti:

      Sesungguhnya Nabi SAW mencium Zaid bin Harithah RA ketika tiba di Madinah selepas memeluknya.
      (Hadis Riwayat Tarmizi, tarafnya Hasan Gharib.)
      Sesungguhnya Nabi SAW mencium sepupunya, Saidina Jaafar bin Abi Talib RA di antara kedua belah matanya.
      (Hadis riwayat Abu Daud dan al-Baihaqi.)
      Sesungguhnya Nabi SAW mencium Saidina Abu Bakar RA selepas memeluknya di sisi Saidina Ali RA dan para sahabat RA yang lainnya.
      (Hadis ini dinaqalkan oleh Ibnu Abid al-Ansari dalam kitab al-Majmu'.)

      Delete
    6. pergh kuang ajar doh mulut dia ni.

      Delete
    7. ni cium molot ke cium kening ke cium pipi ke?

      Delete
  8. Yeahh sebarkan kebenaran..dan jangan sebarkan fitnah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  9. Blogger dan suratkhabar UMNGok/Bontot Negro(BN) memang suka sebar fitnah. Memang seronok sungguh mereka buat dosa!
    Permainan biasa menjatuhkan pemimpin2 pembangkang cara mudah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  10. "hati saya terlalu mudah untuk awak, itu penyebab saya tak boleh jumpa awak. saya tak kuat.."- someone-mungkin bukan jodoh kita. sabar lah..ada pengganti buat aku dan kau nanti. sabar lah. saya pun tak kuat nak jumpa awak. kalo saya jumpa mungkin saya akan pegang awak, dan takkan lepas sampai bila bila. mungkin sampai awak mati. dan mengalah untuk itu sangat berat. melepaskan harapan yang sebenarnya dipegang dengan kuat dan kemudian sedikit demi sedikit ia terlerai. sebab mengejar masa depan katanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  11. ape ni obefiend..hormat sikit agama kite..kn sunnah tu..nk trolling biar la bertempat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  12. obepig tak hormati sensitiviti agama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  13. Kalau Rasullah masih hidup...sedih melihat umatnya bergurau begini..

    ReplyDelete
  14. Sila buat kajian dan semakan sebelum post sesuatu perkara hai si obefiend.....kerana akhirnya akan menampakkan obefiend ini masih cetek ilmu agama dan masih kurang cerdik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe ni satu2nya lembu yg pandai blogging.1 dalam sejuta.

      Delete
  15. ape pye bangang troll mnde cmni.

    ReplyDelete
  16. tak rasa nak gelak pon tgk troll ni..something is wrong

    ReplyDelete
  17. admin nie mmg bengap...ulama adalah pewaris nabi..boleh buat main-main....

    ReplyDelete
  18. ramai PKR fags yg butthurt..i would say success rate 93%..well done obefatpig

    ReplyDelete
    Replies
    1. good.korang punye troll mengena la kononnya.kalo ko yg comment ni kafir aku x kisah tp kalo ko islam ko phm2 la ek.malaikat kiri kanan ko x penah tido.modern la sgt..

      Delete
  19. ape tujuan sebenar entry ni? sarkastik @ betul2 nak menghina..ni sunnah nabi muhammad saw, takde masalah cium dahi..kalau kat dunia dah hina baginda, kita dikira berseteru dgn baginda, bila dah berseteru dgn baginda, sama ja kita berseteru dgn allah..so, dah hebat sgt ke nak berseteru dgn allah kat akhirat nnt? patutnye lagi la amalkan sunnah baginda ni supaya mudah mendapat syafaat baginda kat padang mahsyar nnt..in shaa allah..

    ReplyDelete
  20. harap obe padam entry ni... benda2 begini bukan permainan atau bole dibuat lawak..mgkin ada yg x iktiraf pun nik aziz ulama..tp jika dr.maza pun buat begitu, siapalah kita untuk memilai..

    padam obe!

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Abang nakk cium Amirah, mmuaaaaccchhss

      Delete
  22. Subahanallah, admin sesuka je buat fitnah. Mempermainkan ulama. Berita disebarkan oleh pembohong-pembohong seperti wartawan-wartawan yang menyampaikan berita bohong yang memfitnahkan seseorang atau pihak tertentu. Sedar lah admin, fitnah tu lebih kejam dari membunuh.

    ReplyDelete
  23. apesal lah bodoh sangat ekkk

    ReplyDelete
  24. Teruk lagi rosmah tu peluk org2 buka mahram, ulama' jgn dipermainkan, admin nk jadi munafik ke?

    ReplyDelete
  25. blog ni makin lama makin bangang.. sama mcm tuan dia.. konon nk troll, tp x kena tempat.. dh xley nk beza mana yg bley troll, mana yg blh.. ltk gmbr mak atau bini ko main ngan org lain la, pastu ckp la troll jgk.. stupid!

    ReplyDelete
  26. agak2 ar troll isu cmni obe, bodo ke?

    ReplyDelete
  27. obe baghal.. bodo.. bebal..

    ReplyDelete
  28. hangpa ni smua yg marah2 ni penah hidup sezaman dgn nabi ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. sume org islam hidup sezaman ngan sunnah nabi muhammad s.a.w.. awat? hang ada mslh apa? klu hang bkn islam, pi main jauh2.. pi lunch makan babi tu cpt!

      Delete
    2. Such an excellent way anon 1305 to promote religion by maki hamun org lain. Harap tau je, amal x reti. Mostly people nowadays makin hipokrit. They judge others, pretend to learn religious knowledge just to exclude themselves from the augmented "org munafik". Heed me anon brothers, Illuminati is the only way be the leader of the future.

      Delete
    3. Kau buat stail ape pukimak punye melayu kafir!

      Delete
    4. tu dia melayu totok liberal wannabe dah mari

      Delete
    5. hangpa yg marah2 mencarut2 ni islam ka

      Delete
  29. bertobat lah wey obe.hilang respek aku kat ko.sia2 Tuhan bg anugrah mcm2 kt org mcm ko.kamonla

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia x sedar anytime ja Allah boleh tarik sume tu.lembu la jwbnya obe pastu..

      Delete
  30. minta remove entry. that's it.

    ReplyDelete
  31. Obe2, anak aku umur 8 tahun pun tahu bende ni sunnah... Ape nie?? ada kah kamu contoh muslim sebenar?? entry mmukul kepala sdiri haizzz..... i tot u clever but u oso have some STUPIDITY beyond repair..

    ReplyDelete
  32. suka-suka hati nak tuduh orang sesat/munafik. who died and made you god ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no one,but he's better than you peasant!

      Delete
  33. bese lah..sekarang bukan senang nak dapat komen banyak2 macam ni..kene la buat isu sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yearghhh...sanggup perlekehkan agama demi komen...nnt hari pembalasan,komen2 ni ke yg tolong...pikir dlm2,ade mase lg taubat...

      Delete
  34. obe2... you're more stupid than what i thought. shame on you brother. the knowledge you have gained in this world can't bring you too see more beneath the truth!if you're a muslim, act like a muslim. if you're not...so be it., still you need to have a respect toward others. as it was not a sin, to do such thing. one more thing, don't take everything as a politic polemic. be wise...think wider if you think you're knowledgeable person.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed.May Allah S.W.T guide him to the right path.Amin..

      Delete
  35. nyaknyor laaa bini mun obe... bulis suami ahli nerako gini... mengeluarkan ayat2 fitnah kpd ulamak... cari makhe ng kato2 mun utk mujuk hati ore2 BN munggg! dop mitok maaf pah mapuh mun diampun...

    ReplyDelete
  36. Ini troll successful. Aku bce separuh bru perasan kopi pasta. Haram jadah tul Anwar Al-Juburi

    ReplyDelete
  37. dah xde bahan lain ka nak buat jenaka.

    ReplyDelete
  38. korang kalau xder sense of sarcasm,jangan la baca blog ni,dia xkutuk pun amalan cium dahi ni,haish!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. So ape maksud die "Inikah contoh muslim sebenar! Hidup BN!"

      Delete
    2. kenapa diletakkan perkara amalan cium dahi ni sebaris dengan skandal anwar.bukan kah itu satu penghinaan

      Delete
    3. Anonymous 13:48: ko ni dah pehal ha? Sengal sangat, dah jelas dia kutuk ulama', ni lah tanda akhir zaman, percaya kpd fitnah. Subahanallah.

      Delete
    4. "Inikah contoh muslim sebenar! Hidup BN!"

      inikan sarcasm,dia xkutuk pun Nik Aziz,korang baru baca blog dia ke?jarang yang dia tulis tu dia maksudkan secara direct..senang cerita,dia nak perli orang yang sanggup tabur fitnah untuk kutuk anwar dan juga ada gambar edit konon Nik Aziz ni salam dengan perempuan..lebih kurang macam perli la..

      Delete
  39. sarcasm,sarcasm juga....tapi jgn sampai kacau sensitivities umat islam

    ReplyDelete
  40. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  41. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  42. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  43. bro, minta izin sebarkan article ni.thanks... hopefully can be viral.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

      Delete
  44. mmg nice obe.. ko pon dpt saham org hina agama dan sunnah. aku cadangkan jgnla post ape2 yg boleh mengundang annon2 menghina Agama dan sunnah.. walaupon aku tau tujuan ko yg open minded utk trolls.. tapi sila hati2..

    ReplyDelete
  45. pundek...kalau cium mcm ni aku fhm..tp kalau dh cium tangan duk raba pelir gay gemuk mcm babi obe tu jadah bebal ko....ke ko pon lbh kurang kaki raba pelir jantan lain??? makin lama makin bnyak content sampah dlm blogserius ni

    ReplyDelete
  46. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  47. please delete this article,

    shame on you

    ReplyDelete
  48. http://halaqah.net/v10/index.php?topic=8292.0

    Sebagai kesimpulan, ciuman seseorang pada saudaranya samada di muka, tangan, dahi, pipi, kedua lutut, kaki dan berpelukan hukumnya adalah sunnah.

    ReplyDelete
  49. well brothers and sisters,obe just writing just a great piece of sarcasm,I repeat Sarcasm,so just chill.Dont be too paranoid.Read and read again.Think. :-). Assalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunnah is not for sarcasm.

      Delete
    2. it's all up to you,I understand what obe try to deliver .;-) . Im muslim too.Syaria student in AU

      Delete
    3. tp bg org yg x tau ape2 dah salah fham klau title die mcm tu.. blajar tngi2 tu pon xleh pkir ke do???.. xperlu nk ckp syaria student AU sngt lah..

      Delete
    4. dah bagus sangat ka syaria student in AU?ada rasa riak x?

      Delete
    5. so jadi student syaria kat AU ni kira kami kena tunduk kat pandangan kau ke macam mana ni?

      Delete
  50. minta pahlawan-pahlawan PEKIDA,pendekar-pendekar PERKASA, juga panglima LUDAH bangkit berdemo membantah obe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro, rasa-rasa lu ni kelakar ke?

      Delete
  51. Aku rase Obe buat reverse statement or simply said sarcastic ni ditujukan ke BN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la...sebelum ni banyak sarcastic untuk serbanista(suka-suka obe bg gelaran)and this one memang saja nak jolok sarang tebuan.

      Delete
    2. itu untuk BN sebenarnya,tapi PR fags menggelupur kalau tok guru dia kena sekali, takpelah, si gemuk pemalas ni memang takde keje lain dah kot selain blogging benda sampah dan review gadjet.

      Delete
  52. obe babi gemok..

    ReplyDelete
  53. minta keizinan utk share this article di tranungkite,detikdaily, milosuam, kerajaanrakyat, gigitankerengga, darisungaiderhaka.blogspot.com, supaya dapat tarik lagi banyak traffic dan komen ke website Tuan. terima kasih Tuan Obe.

    ReplyDelete
  54. obe ngok, lepas ni kompom takde org nak sponsor blog ko. entry macam cilanat

    ReplyDelete
  55. mohon remove post ni

    ReplyDelete
  56. aku rasa aku faham ape yg obe nak buat ni..mungkin sarcastic ni mmg nk ditujukan kepada BN or mane2 orang yg suka buat fitnah x tentu pasal..
    cume the way he wrote,tak jelas sbb ia sarcastic kan,tapi yang mmg dah jelas sekarang, it makes people confuse and different people perceive it in a different ways,make it worse because it involve sensitive issues (sunnah nabi,ulama etc.)
    so,kalau da membawa lebih banyak keburukan dan fitnah,so aku cadangkan delete ajela entry ni..senang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala... Obe buat tak reti je.. Obe cool... (^_^)
      Lagipun yg maki2 tu semua anon2 belaka... Tah2 penjilat BN ke budak2 baru nak up agaknye... Kita yg paham apa yg Obe sampaikan ni ddk je la tgk anon2 ni butthurt sambil makan popcorn.. Haha~

      Delete
  57. ini bukan sarcastic, ini munafik

    ReplyDelete
  58. aku cadangkn ko buang je la post ko ni . ade bnda bleh wt men ada bnda x leh wt men . agama bro . islam ke kte kalo tok guru pn kte wt main2 ? aku sokong je bn tp dr segi agama nik aziz seorg cnth yg bagus . jd dr ko kene maki hamun non stop bek ko wt post mntk maaf dgn delete post ko ni . aku nasihatkn je sbb aku seorg islam .

    -Hamba Allah

    ReplyDelete
  59. soalan ikhlas, komen anon semua fake. obe tulih sendiri ke?

    KEMENTERIAN KESIHATAN

    ReplyDelete
  60. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  61. Allah, Allah, Allah, tidak kah engkau takut meyebarkan fitnah?

    ReplyDelete
  62. aku perasan makin la makin kepada politik lak blog ni.. lebih kepada BN dan mengutuk pembangkang.. dah dapat bayaran ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. same jgak blog yg lbih kpd pmbangkang! :P

      Delete
  63. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang.. Blog ni makin lama, makin bangang.. dh xley beza mana yg blh troll, mana yang x blh.. agama islam suka2 ko je nk permainkan.. ko dh blh tukar agama kot wahai obe gemok klu rs ko ni liberal sgt, pendapat ko dlm sume post, sume seolah2 agama islam ni byk menyusahkan ko, byk pantang larang..

    ReplyDelete
  64. hukum sarcastic adalah haram dalam Islam, ia hampir kepada munafik

    ReplyDelete
  65. pada pendapat aku blog obe ni dah jadi forum untuk sesama islam memaki hamun menabur fitnah caci mencaci mengumpat mengeji

    ini dah jadi satu alat untuk tambah dosa dan menghapuskan pahala

    sumber melalaikan membuang masa, alasan hanya untuk melepas geram kerana di marah boss di tempat kerja atau seribu satu alasan remeh untuk mengharuskan komen bodoh di blog ini

    mungkin kaum lain atau non muslim akan bergembira bertepuk tangan menyanyi hahahaha bersorak bergembira melihat kejahilan kebodohan kebiadapan orang melayu islam berkelakuan seperti binatang tak berakal

    adakah obe fikir keuntungan sementara di atas dunia ini setimpal pembalasan di akhirat ?

    mungkin obe fikir dia seorang yang bijak, sambil ketawa terbahak bahak membaca caci nista seakan hiburan baginya dan bersiul gembira dalam perjalanan pulang dari bank, hasil dari blog ini.

    terserah lah pada tuan punya badan, setiap orang ada akal untuk membuat pilihan , mencorak realiti masing-masing.


    ReplyDelete
  66. sakit hati tak payah komen lah.

    ReplyDelete
  67. BONGOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..............AGAK2 LA KALO NK KUTUK PUN..OBE DAH BODOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  68. Raja Anon Utara18 March 2013 16:31

    babi lah... org islam semua geng butut dan konek...

    hahahaha...

    ReplyDelete
  69. siapa nak tengok budak bayi 2bulan kena paksa isap rokok
    ╬═╬Wei jgn pegi bawah!
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬Hello...? Saye kte jgn pegi bawah.
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬Berhenti!jgn pegi bawah!
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬Ok. ske ati awkla.
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═...awk nie degil btolkn x nk dgr ckp saye...
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬saya xnk ckp dgn awk lgi..
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬dengarla ckp saya! jgn pegi bawah sne!
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬boleh x awk tlong dgr ckp saya kali nie ?
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬klau awk pegi jgk..saya panggil awk gile.
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬Ok nie last saya ckp dgn awk...jgn pegi bawah.
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬ OH!!TOLONGLA JGN PEGI BAWAH! PLEASE!!
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═...awk x bosn lgi ker?
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬prckpan yang trakhir ...jgn pegi bawah sne..
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    ╬═╬
    haha

    ReplyDelete
  70. cium dahi sahabat sunnah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. cium ketiak sahabat dalam bilik hotel gelap sunnah tak?

      Delete
    2. cium ketiak sahabat dalam bilik hotel gelap sunnah tak?

      ya Allah, kenapa manusia makin jahil disebabkan politik :(

      Delete
    3. Antara hadis Rasulullah SAW yang menjadi bukti:

      Sesungguhnya Nabi SAW mencium Zaid bin Harithah RA ketika tiba di Madinah selepas memeluknya.
      (Hadis Riwayat Tarmizi, tarafnya Hasan Gharib.)
      Sesungguhnya Nabi SAW mencium sepupunya, Saidina Jaafar bin Abi Talib RA di antara kedua belah matanya.
      (Hadis riwayat Abu Daud dan al-Baihaqi.)
      Sesungguhnya Nabi SAW mencium Saidina Abu Bakar RA selepas memeluknya di sisi Saidina Ali RA dan para sahabat RA yang lainnya.
      (Hadis ini dinaqalkan oleh Ibnu Abid al-Ansari dalam kitab al-Majmu'.)

      Delete
  71. Saya dengan ini mengistharkan diri saya seorang warganegara Malaysia yang sah ...atas pimpinan Dato Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak Insyallah,negara malaysia akan menjadi negara yang maju dan berpadapatan tinggi ... Amin....

    ReplyDelete
  72. sebenarnya kalau korang nak content yg yizlumik kenapa dtg sini? pegila iluvislam ke saifulislam hapa kebenda. dah tau obe ni sejak hakiki lagi mmg dah kapir korang nak emo tak bertempat apa pasal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah !

      Delete
    2. tak baik cakap obe ni kapir. aku rasa obe ni solat tak pernah tinggal. aku rasa la

      Delete
    3. kira tak tinggal solat tu boleh bypass sifat trolling dia ka nanti kat akhirat?best ye menyakitkan hati sesama umat

      Delete
    4. hey bro...dlm islam lau dh salah kena perbetulkan, xkira la setinggi mana pun ilmu islam sesorang tu....cium sahabat tu sunnah rasullah S.A.W...lau si blogger ni permainkan gambar nik aziz ni sama la cm dia menghina rasullah....ak pn bukannya baik sngat, tp lau dh smpai tahap cm ni, ak xsanggup biarkan....

      Delete
  73. uihhh ramai giler yang mengamok..
    Yang sarcastic tu bukan gambar.. bukan sunah tu..
    cube korang baca apa yang dia tulis kat entry... itu la yang sarcastic.

    ReplyDelete
  74. baca entry dulu. "Inikah contoh muslim sebenar! Hidup BN!" ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan tak dpt tangkap kot ?

      Delete
  75. pembunuh upahan18 March 2013 17:58

    obe pig ni mmg dah lama aq target dah ni.ko tunggu obe pig mmg aq cari ko sampai ke lubang cari.akan aq bunuh,siat ko hidup2 dan cincang halus tubuh ko ni.

    ReplyDelete
  76. obe tak hairan dengan komen korang,dia muslim sejati,liberalis modern moslem,boleh bekerjasama dengan semua bangsa dan agama dan hidup secara coexist walaupun anak dia nanti tukar jadi atheist. kamu islam rempit ke hulu kehilir bawak bendera BN jadi samseng,itu aje level kamu,tak layak kutuk obe melayu progressif yang lebih banyak berjasa kepada negara melalui sumbangan pemikiran dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i mean it,serius kita perlu berhenti menyibuk dengan hal kelambu orang lain,pedulikanlah jika anwar itu gay atau bisexual,adakah nanti kamu mahu jika anak kamu yang gay nanti didedahkan video seks nya?di zaman ini islam harus bangkit,apa salahnya menjadi muslim liberal yang lebih open dengan gay muslim leader atau half atheist moslem.tiada salah berfikiran kritis mengikut acuan barat kerana barat banyak memberi sumbangan kepada kita melayu daripada ulama2 yang bertopengkan agama. marilah jadi moslem liberal yang progresif dan prothinker, peduli hal hal remeh seperti hukum tertelan air mani atau apa,fetish itu adalah masalah peribadi yang penting kita harus bekerjasama dengan yahudi dan cina untuk memajukan bangsa kolot kita ini

      Delete
  77. obe sial ni dh kapir kot..dhla kuat nafsu.. mkn babi kot tu yg otak letak kat bontot bni dia..bni pon 2 kli lima si obe pig ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah pun makan babi,bagi kami moslem liberal makan babi tak salah asalkan tidak memudharatkan,kerana babi itu diharamkan kerana memudharatkan,tapi jika kita makan untuk tenaga dan keperluan tidak salah,adakah kita terpaksa makan ayam dan lembu sahaja untuk seumur hidup?kita juga perlu memakan babi.baru boleh berfikir dengan bijak dan menjadi seorang moslem liberal yang tinggi intelektual

      Delete
    2. ape kena mengena makan babi pastu letak otak kat bini dia ?

      Delete
    3. tak salah pun letak otak kat bini dia,kita moslem liberal harus sedar dengan hak asasi wanita yang juga perlu diberi peluang untuk mentadbir negara dan menjadi imam masjid,meletak otak di burit bini ini melambangkan sifat keadilan dan saksama orang lelaki,ceraikanlah mitos bahawa lelaki lebih perkasa dari wanita. long live liberty!

      Delete
    4. Daripada apa yang saya baca dalam ruangan komen ini saya perhatikan banyak komen yang menyimpang dari ajaran islam ...mungkin mereka kurang didikan agama ,mungkin ianya berupa sarcasm atau meraka buat bodoh macam beruk matyeh ...saya tak tahu lah semua itu ...tapi minta dijauhkan lah.......

      Delete
    5. tau jugak kau apa yang menyimpang,kenapa masih jadi gay?

      Delete
    6. pastikan dia makan babi dulu sebelum dia letak otak dia kt bontot bini dia

      Delete
  78. adakah gay kalo ko cium dahi bapak ko sebelum dia dikebumikan, obe???

    ReplyDelete
  79. no wonder la bini ko x pregnen2..

    ReplyDelete
  80. Saya tengok tak menjadi masalah. Rasulullah pernah dicium di bahagian dahi dan pipi oleh para sahabat. Dan juga para sahabat dan juga assalafussoleh. Cium di bahagian dahi dan pipi itu ada lah sunnah.

    ReplyDelete
  81. ni sarcasm la..ape la lembab sgt korg2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, wooo takleh woo kutuk nik aziz, atau anwar ibrahim.... Takut woooo....

      Sarcasm pun mana boleh... sikit pun tarak boleh

      itu pemimpin tahap dewa kasi angkat

      Delete
  82. lembabb vivaa.. http://goo.gl/V9yLu

    ReplyDelete
  83. Inikah yang dipanggil "mempersendakan agama"?

    ReplyDelete
  84. Entry ni nk sarcasm BN or kutuk pas?

    Aku tengok ramai umat Islam sekarang dah jd kan islam ni agama pagan.
    Meletakkan individu sbg perantara kpd tuhanNya...
    tiada individu itu,matikah islam?
    Diperli sekalipon individu itu x dptkah kamu nikmatNya?zatNya?syurgaNya?

    Hairan...seorang yg dianggap ulama adalah org yg paling menentang perpaduan umat Muhammad...
    Dari segenap sudutpon tiada perpaduan.
    Orang yg paling bersih,demokratik adalah org yg paling byk kroni..
    Kaum yg paling rasis itu yg paling byk membantu org lain...
    Pemimpin yg paling byk memberi itu adalah org yg paling byk berhiburan utk rakyat.

    Ramai org blh membaca..
    Tak ramai org benar2 faham agamaNya...

    Think.

    ReplyDelete
  85. obe......delete je lah! byk yang kurang faham maksud obe....bukan apa pun!! tengok ramai dah keliru....

    jom p ohsenyum.com.....have lot fun!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemikirannya mungkin tak sama dengan tahap pemikiran obe..

      Delete
  86. Ramai nya sensitip, lelebih lagi geng PR..hau hau hau. Sarcasm pun tak paham... bodo punya anon.. aku pun anon gak.

    ReplyDelete
  87. Eleh nak mengamuk pun bukan kutuk Rasullullah...

    Sarcasm pemimpin PR je. Itu pun mengamuk mcm orang gile.. aiyooo

    ReplyDelete
  88. halamak ramai igt nie betul2..admin saje nak wat sarcasm utk penjilat umno

    ReplyDelete
  89. maaf ye...we still muslim. please check it out, hujurat:ayat 10 hingga 15 dan surah an-nur: ayat 11 hingga 20...

    well, saya suka dengan informasi dan gambar-gambar pemandangan(alam, bangunan) dekat blog ni.Tapi, sama-sama kita muhasabah diri ye...we're not perfect. May Allah forgive us.

    ReplyDelete
  90. you mean anjing...kalau dalam mimpi means: cinta dunia kan?

    please la jangan kutuk-kutuk..mari kita buka balik al-Quran. surah hujurat dan an-nur..
    Allah itu pengampun kan? Nik Aziz pun mesti pemaaf orangnya. k. bye. Kita buka balik sirah Rasulullah, jangan malas baca buku, pergi sekolah. Kalau tidak sampai bila-bila pun jahil. akulah yang jahil tu.Serabut betul gaduh-gaduh ni. akulah paling tak suka dengan mencarut-carut ni. bila tau dunia ni nak aman. Tunggu aku mati dulu kot? k, maaf ye..kasar bahasa

    ReplyDelete
  91. rasanya gamba yang last tu bukan sunnah. itu Anwar nak cari susah. ehehe

    ReplyDelete
  92. sesiapa yg menghina/mempermainkan sunnah sedangkan dia mengetahuinye maka dia telah jd kapir on the spot.

    ReplyDelete
  93. bila obe add gambar pasal TGNA byk kutuk obe kate admin teruk laa mcm2 kutukan tp bila letak gambar najib je selambe korang kutuk caci maki mencarut boleh plak walaupun artikel tu x betul...bodonye melayu islam kita dah diasuh dan brainwash sampai mcm 2 da x blh nak fikir dgn betul..inilah zaman melayu sekali lagi akan dijajah

    ReplyDelete
  94. weh obepig sundal.. bodo kau ni kan.. pegi mampos lg bgs la..

    ReplyDelete
  95. tengok ayat obe "hidup bn" pun dah tau ar. kahkahkah

    ReplyDelete
  96. Obe menyindir BN la ngok sume... Maknanya cium dahi tu tak semestinya Gay, tapi sunnah Nabi...

    ReplyDelete
  97. Obe? Kenapakah anda Post sebegini rupa?
    Motif? Kelakar? = Nope
    Troll? = Nope
    Gay = Nope
    Sindir Agama = Yes? Why? Semata-mata untuk BN?

    Ari-ari aku masuk usha blog kau, tgk post macam ni, seriously aku rasa kau loser. Sorry bro, but you really loser

    ReplyDelete
  98. MAZA dn nik ajis..sama2 wahabi..patutla..

    ReplyDelete
  99. setakat baca saje tak payah komen.boleh..buat menyemak sial.buntut celup -celup.

    ReplyDelete
  100. gmbr last cam cibai..tobat x undi PR..

    ReplyDelete
  101. aku baca blog ni, sebab nak release tension... at least something to get my mind off the work and the stupid malaysian politics... tapi skarang... more like reading a BN cyber troopers blog.. seriously?...

    ReplyDelete
  102. ramainya anon yg nk jadi nabi

    ReplyDelete
  103. Kepala otak korang la cibai. Komen macam sial anak haram.

    ReplyDelete
  104. bodoh malas nk belajar, duk buat fitnah, pi la mengaji dulu sebelom nk buat status kat blog serius bodoh hang nie....mmng bodoh tahap tapir makan semut..buat dosa ja duk nk suruh sebarkan pulak... mmng bodoh pemilik status blog nie..xpuas hati leh on9 ngan aku terus...mcmtu orang bila mengadap hari2 dengan internet, duk pikir nk update blog..jadi kepala bodoh ...
    leh on9 bersama kalu xpuas hati....
    bodoh

    ReplyDelete
  105. celaka punya obebabi.. sial lah hidup ko sepanjang hayat.. bangsat!

    ReplyDelete
  106. Tolong remove post ni..jgn sampai agama awak tergadai sekali...kurang ilmu buat cara kurang ilmu....

    ReplyDelete
  107. beza Nik Aziz dengan Anuwar apabila dicium, Nik Aziz nampak biasa sahaja seperti dicium sayang ikhlas seperti saudara..ANUWAR GAY SIAL LAKNAT TU MUKA FEEEEEEELL ....BODOH BANGANG PENYOKONG ANUWAR SEMUA..SEMUA BUTA! HATI BENAK! BABI PUN LEBIH MULIA DARI ANUWAR N PENYOKONG2 BODOHNYA ..WEH HANGPA MAKAN NASI KANGKANG ANUWAR KAAAA

    ReplyDelete
  108. obe bongokkk!

    ReplyDelete
  109. Zaman sekarang sudah berubah.
    Lelaki cium lelaki di katakan pelik, tetapi lelaki yang belum berkahwin dengan perempuan yang belum berkahwin cium, mereka tak ambil kisah pulak.

    Dunia akhir zaman.

    Ingat ALLAH selalu, insyaALLAH kita selamat.
    Ingat, malaikat kanan dan kiri kita sentiasa mencatit setiap apa yang kita telah buat.

    Banyak amalan baiknya, maka syurgalah ia. Manakala banyak amalan buruknya, maka nerakalah ia.

    InsyaALLAH.

    Wallahu'alam. =)

    ReplyDelete
  110. obe, nak troll-troll jugak,tapi agama jangan letak dalam tong. mana akhlak Islam ? mereka (agamawan) masing-masing dah sumbang jasa besar untuk umat Islam. hari-hari amik trip jauh pegi konferen, belajar agama dgn jerih payah, tulis buku untuk umat islam baca. jangan rendahkan nilai jasa mereka

    1. adakah saudara rasa dengan post ni, dapat menjadi hujah untuk redha Allah bagi saudara ?
    2. andai Rasulullah S.A.W melihat perbuatan saudara, agak-agaknya apakah pula reaksi baginda ?
    3. 130 JUTA VIEWER BACA NI,130 juta TU aset ke syurga atau neraka ?

    #tepuk dada tanya iman. kita beragama Islam, bukan beragama troll.

    -tak perlu kita bercaci maki. Rasulullah benci

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails