Thursday, 5 January 2012

Serius WTF - Adiwirawati Seksi Membantu Gelandangan Beijing (6 Gambar)

Chinese Redbud Woman

Memperkenalkan Chinese Redbud Woman, adiwirawati seksi dari Beijing yang keluar pada waktu malam untuk memberikan makanan serta minuman kepada insan gelandangan sekitar Beijing. Chinese Redbud Woman kini menjadi sensasi China kerana rupa beliau yang hot stuff dan hati budi yang murni. Setakat ini identiti sebenar beliau masih belum diketahui dan sejak membuka blog beliau sudah menerima 7000 peminat. I dunno about you guys tapi SUPERMAK lakonan Nasha Aziz lagi fappable. Just saying.






Laporan asal Oddity Sentral

40 comments:

  1. mcm ni berebut org nk jadi org gelandangan

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. fap fap fap fap fap....

    ReplyDelete
  4. tolg lah saya perlukan fap..fap fap fap haha

    ReplyDelete
  5. Supermak lg hot!!!

    ReplyDelete
  6. aku macam pernah jumpa muka ni kat spa hotel tapi dimana ek?

    ReplyDelete
  7. nak jb gelandangan...........fap,,fap,,fap

    ReplyDelete
  8. fappble ea..hahaha..doesn't matter had fap...

    ReplyDelete
  9. makes me whore.:p.lala~

    ReplyDelete
  10. mcm rupa pornstar JAV je

    ReplyDelete
  11. 1Malaysia adalah satu gagasan
    bagi memupuk perpaduan di
    kalangan rakyat Malaysia yang
    berbilang kaum, berteraskan
    beberapa nilai-nilai penting
    yang seharusnya menjadi
    amalan setiap rakyat Malaysia.satuuuuuuu!

    ReplyDelete
  12. ini...ini...chinese goodbutt women...fap fap...haha

    ReplyDelete
  13. asal kaburkan yg dekat2 butt die tu?ade ape?

    ReplyDelete
  14. ada watermark gambarla.....obe nie suker curi gambar dan artikel org lain...tak tau ker?? sengal dowh

    ReplyDelete
  15. akukacak: cuba tgk source obe bagi tu, kan yg asal pun ada gitu, kesian kacak tak guna kalau buta

    ReplyDelete
  16. bukan aku blurkan

    sila klik laporan asal dibawah. Memang dari asal blur macam itu

    thanks

    ReplyDelete
  17. Jgn sesuka je nak fap, jgn2 adiwarawati ni pondan. wakaka!!

    ReplyDelete
  18. posted by 30years old virgin....

    ReplyDelete
  19. Tak sejuk ke minah ni? Org bergelandangan yg lain semua pakai jaket tebal.. Apa makan minah ni?

    ReplyDelete
  20. pengaruh cerita kick-ass.

    ReplyDelete
  21. Ini yang dalm video datuk T tu.bentuk boobs sama!

    ReplyDelete
  22. stakat pakai push up bra..apa la sangat

    ReplyDelete
  23. Homeless : What u bring to me?

    Superwoman : Some fresh milk and juicy oyster.

    Homeless : Fap! Fap! Fap!

    ReplyDelete
  24. lelucah belaka komen2 kawan kita ni

    fap...fap...fap...

    catwar

    ReplyDelete
  25. the boobs so epic!!!! fap ur all hobo!!! hahahaha.....

    ReplyDelete
  26. yang dikaburkan tu aku rasa watermark la.

    tapi kan, asal pompuan jadi hero mesti nak tayang bewbs. kejadah =__=

    ReplyDelete
  27. homeless yang dah biasa tido tepi jalan pakai baju tebal2, selimut, cap and what not.

    "adiwirawati" boleh tayang 3/4 tetek. tak sejuk ke?

    atau superpower dia sebenarnya adalah tahan sejuk?

    ReplyDelete
  28. kewujudan nasha aziz memang utk diromen. itu pengetahuan am!

    ReplyDelete
  29. Tetek dia memang best, orang jahat tengok pun cair, Tetek Terbaik!

    ReplyDelete
  30. hehek topeng tu melambak jual kat kedai supersave

    ReplyDelete
  31. heh, penat weyh pakat push up bra...
    hahaha....
    kalau tiap2 malam keluar...

    delusional happiness.

    ReplyDelete
  32. wahh ikhlas sungguh adiwirawati yang sungguh humble ini! *tangan ke dada mata ke atas*

    ReplyDelete
  33. nak pergi China jadi gelandangan la mcm ni..hehehe

    ReplyDelete
  34. nasha aziz takde bewbs. dun want.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails