Monday, 6 February 2012

Serius Cool - Jersey Baru Pasukan Bolasepak Brazil (9 Gambar)


Joga Bonito

Jersey home dan away terkini untuk Brazil oleh Nike. Nice






Laporan asal Freshness

189 comments:

  1. Replies
    1. STUPID CUNT.. FUCK FACE

      Delete
    2. AWAS.. jersi br ini dicipta oleh golongan yahudi dengan menggunakan lemak babi jantan..

      Delete
    3. Boooooo!!! lame ass joke yang dah lama basi...

      Delete
    4. lemak abah ko gk..

      Delete
    5. Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. Jus Diet Mate 5 formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

      Kebaikan Jus Diet Mate 5

      - Mudah, berkesan
      - Semulajadi, Selamat
      - Tanpa rasa lapar
      - Tanpa rasa sakit
      - Tanpa bersenam
      - Bertenaga dengan minda yang cergas
      - Menyihatkan jantung
      - Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
      - Membantu kesuburan wanita
      - Bagus untuk saraf dan sendi
      - Melancarkan usus
      - Merawat masalah kemurungan, susah tidur
      - Merawat migrane dan gastrikMengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol

      Perhatian!!
      Ibu Mengandung tidak digalakkan mengambil Jus Mate 5

      Delete
    6. jusmate 5? macam menarik je. pemilik dia yang buat movie bodoh yang tak laku tu kan? apa nama dia? romzey ke ramli ke.

      Delete
    7. Kesian dekat babi...babi btol la diorang nih...

      Delete
    8. babi ape promote jusmate5 kat sini cibai obe gemok da kongkek bini ko ke blom? dara lagi x time ko kongkek?

      Delete
    9. aku pun nak promote gak....

      Revolusi Terhebat Pakaian Dalam Wanita !!

      Klik Sini !!

      http://eol2u.blogspot.com/2012/11/charms-corpsdereve-dx-lingerie.html

      Delete
  2. bewbies~~ owh wait

    ReplyDelete
  3. Smartlah Neymar Jr.

    ReplyDelete
  4. alaaaa..ada logo salib la plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik tak ada lambang bulan dan bintang.

      Delete
    2. aku nak logo dacing..nak mintak biG mama taja jersey..yeah!

      Delete
    3. bodoh pukimak.. tu bukan salib la babi. salib pn x kenal... mmg babi betul la ko.

      Delete
    4. anon 5.05...chill la...org tu silap tgk ingt salib....xperlu maki dude....what is your problem

      Delete
    5. anon 5.05 babi la ko

      Delete
    6. budak tu mmg bodoh. salib pon x tau mcm mane. bodoh nye budak

      Delete
    7. kalo dh bodoh mmg suke membabikan org lain. dh terang2 itu salib..salib jenis tu dpanggil 'patee cross'. nk nafikan ape lg~

      ko suke salib kan..ko tgk link ni puas2..pastu ko decide la sape yg babi.
      http://www.freecrosses.com/types_1.gif

      Delete
  5. Fuckkkk allll above...eat shit....and burn in hell motherfuckerrrrrrrr..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. help!! i'm burning..

      Delete
  6. aku xpernah ada jersey malaysia walau pun cap ayam...tapi aku ada 2 jersey brazil walau pun cap ayam dan akan beli jugak jersey ni klu ada....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ad ak kisah ke lahanat

      Delete
    2. sial. gua teringin nak like komen atas ni.

      Delete
    3. mcm sial jer hanjengggg nak menunjuk..

      Delete
    4. ko beli jersi bungkus kepala abah ko..

      Delete
    5. aku tau nama anon kat atas ni ialah muhammad hashim bin hussin. dia duk kat sentul. jom gi belasah dia.

      Delete
    6. anon..pandainya ko..mcm luqiee la..mesti dulu ambik course it kan..

      Delete
    7. bukan cam luqiee..tapi cam puki...ptuiii

      Delete
  7. dengan teknologi nano dan lubang2 mikro bercahaya tiada lg peluh dan bau badan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAWAK LA SIAL...HA HA HA

      Delete
    2. macam tat mak.

      Delete
    3. Lubang2 jubo abah ko

      Delete
  8. Muka dia macam cousin aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam semua orang amek kisah lak bodoh...

      Delete
    2. tu la pasal. bodoh

      Delete
    3. pasni mesti hang nk habaq muka hang cam ronaldo kn....

      Delete
    4. butuh r, ko kutuk orang x ajak.

      Delete
    5. siallllll..mcm hanjeng lah ko bodoh..

      Delete
  9. Replies
    1. janji dia jadi model bukannya budak gemok macam kau..

      Delete
    2. ntahnya. dasar gemok berlemak

      Delete
    3. dasar obepig gemok berlemak.puuuiiiii,...

      Delete
    4. tat makkkkkkkkkkk

      Delete
    5. neymar la bodo..player bkn model

      Delete
    6. peduli apa neymar tue bodo.. x usik pon telo ko gemuk.

      Delete
  10. Replies
    1. ko diam la sial...

      Delete
    2. cool butoh ko simpan dalam peti ais...

      Delete
    3. kepala butoh ko cool cibai obe gemok

      Delete
  11. terjahit sekali no phone pemain dkat jersey baru ni..COOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar la...gelak la BODOH...

      Delete
    2. fuh kelaka gile! babi pun tak sanggup nak ketawa..... sial!

      Delete
  12. Aku ingtkn Lan typewriter tadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so sekarang ni ko nak buat bangang?

      Delete
    2. orang dkt atas ni macam peliaq. biaq la dkt dia wei. mak hang romen ngn adik hang.-Zzz

      Delete
    3. Farewell Kluang.
      This song is dedicated to all my friends, foe, anyone who know me in Kluang because Im moving to new places in peacefully n cool town which is Taiping. So this song is tribute to you all.

      "Leaving On A Toyota Se Car"

      I'm ... I'm ...

      All my bags are packed, I'm ready to go
      I'm standin' here outside your door
      I hate to wake you up to say goodbye

      But the dawn is breakin', it's early morn
      The car's waitin', he's blowin' his horn
      Already I'm so lonesome I could die

      So kiss me and smile for me
      Tell me that you'll wait for me
      Hold me like you'll never let me go

      'Cause I'm leaving on a Corrola se car
      I don't know when I'll be back again
      Oh, babe, I hate to go

      I'm ...

      There's so many times I've let you down
      So many times I've played around
      I'll tell you now, they don't mean a thing

      Every place I go, I think of you
      Every song I sing, I sing for you
      When I come back I'll wear my wedding ring

      So kiss me and smile for me
      Tell me that you'll wait for me
      Hold me like you'll never let me go

      'Cause I'm leaving on a Corrola se car
      I don't know when I'll be back again
      Oh, babe, I hate to go

      Now the time has come to leave you
      One more time, oh, let me kiss you
      And close your eyes and I'll be on my way

      Dream about the days to come
      When I won't have to leave alone
      About the times that I won't have to say ...

      Oh, kiss me and smile for me
      Tell me that you'll wait for me
      Hold me like you'll never let me go

      'Cause I'm leaving on a Corolla se car
      I don't know when I'll be back again
      Oh, babe, I hate to go

      And I'm leaving on a Corrola se car
      I don't know when I'll be back again
      Oh, babe, I hate to go

      Delete
    4. uish adik southern. buat bunyi sob ni pesaipa? ada peliaq dah masuk lubang adik ka? tak dan abiang nak sumbat dulu. -Zzz

      Delete
    5. fuuu gay kote krayon,

      woooooyoo

      -zzz hang tui

      Delete
    6. bodoh pnya gay!!wat malu org utara je..!!pki bahasa malyu betul lh bodoh!! pastu ko nk wt pe ko nye ske!! jahanam

      Delete
    7. wo wo wo

      chill yo

      kitaorg bgurau je

      beside's i bought for him a dildo



      dildo = lightsaber

      Delete
    8. bodoh pnya gay!!wat malu org utara je..!!pki bahasa malyu betul lh bodoh!! pastu ko nk wt pe ko nye ske!! jahanam

      -ni mak hang anjing ka apa? pe?ko?nye?ske? mana ada dalam kamus bahasa melayu. suruh mak hang cakap mcm manusia dulu. ajaq hang balik. then mai balik ajaq aku.

      -Zzz

      Delete
    9. amboi adik southern niiiii. dah pandai bergurau. bawak dildo pulak tu. abiang tak suruh pon. kinky betul. dah maju. baguslah. adik main2 dulu sorg. nnti abg balik kita main skli ok?.

      -Zzz

      Delete
    10. utara vs utara

      popcorn? *nom nom nom

      Delete
    11. sapa orang utara dkt sini?abg memang suka orang utara, tp adik selatan lagi abg suka. jgn makan pop corn adik. nnti pancut cepat. konek kecut. tak elok.

      -Zzz

      Delete
    12. wei southern! ko jgn layan gay utara tu lah.. soklan aku ko xjwb lg dri dulu. sial lah ko!ko org mana??ko xda blog ke??

      Delete
    13. Soklan tu apa? penyakit kelamin ka? kalau hang maksudkan soalan, maaf, saya tak tau apa soalan anda. saya dah cuba menjawap semua soalan yang diberikan. saya org kampung mak anda. tak caya try tnya dia. dulu kami kahwin2 skli dulu. blog? tak ada.

      -Zzz

      Delete
    14. *main kawin2

      Delete
    15. hahaha bodoh!terus tukar loghat pas kne sound!hahaha!

      Delete
    16. Eh. sapa sound sapa ni? ada tanda seru tu sound ka? oh sorry la no. abiang tak tau pulak. yang bodoh tu mak hang sebab beranak hang. bukan aku.

      -Zzz

      Delete
    17. JB

      ko pg check profile aku pakai kedua biji mata

      ada blog tak kat situ

      kalau ada, biji mata ko bg munyet pakai

      Delete
    18. adik jb. aku rasa dia macam tanya aku. kau rileks ja.

      -Zzz

      Delete
    19. hahaha mmg lah xda, mana tau ko sngaja ckp xda.bleh ko gnti tmpt obepig nih!ko buat lah blog aku support ah!hahaha

      Delete
    20. tak nak. -Zzz

      Delete
    21. Sapa dok cakap pasai org utara?butuh mak ampa aih!!

      Delete
  13. ceh..pnuh anon spam ruangn komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dari Sungkai Perak,Malaysia

      Kita sekarang ada kt Malaysia, jadi x payah la berbangga nk guna ayat mat saleh utk introduction kn..aku berbangga jadi anak melayu n ak x takut nk bgtaw 1 dunia kt mna aku lahir..


      Employment
      Freelance, present
      Education
      universiti Teknikal Malysia Melaka
      Computer Science, 2008 - present
      Kolej Matrikulasi Perak
      Physic, 2007 - 2008
      Maktab Rendah Sains MARA Beseri
      Science, 2005 - 2006
      Maktab Rendah Sains MARA Gerik
      Science, 2002 - 2004
      Sekolah Kebangsaan Seri Besout
      1996 - 2001
      RelationshipIn a relationship
      GenderMale

      Delete
    2. Anon MRSM ni mesti pernah kena butseks

      Delete
    3. ni ko dok promote ape plak.kang aku penampar bdan ko yg berlemak mcm obepig tu baru tau.

      Delete
    4. kenapa aku saja reply komen aku ni? Takder org nak reply komen aku ke? Fuck face betul korang. TOlong tulis something kat bawah ye...Long live Maktab Rendah Sains MARA Beseri

      Delete
    5. masuk mrsm tapi amik computer sains,bodo nya budak ni

      Delete
    6. aku stuju dgn anon ats aku ni.... ha ha

      Delete
    7. lak. bodo je komen anon atas ni.. computer sains skang org nk pakai byk. gaji belas2 ribu. bodoh. hidup dalam tempurung. x berkembang. apa punya xda otak laaaa

      Delete
    8. babi kerek punya anon... kote la.. setakat belajar kat UITM.. ko ingat boleh dapat gaji belas2 ribu.. :)) hahahah ada hati nak gaji tinggi.. pui

      U MAD BRO ? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

      Delete
    9. bangang kau bodoo, UTEM bodoh, bukan UITM... ko gune mata babi ke lahanat?

      Delete
    10. HAHAHAH U MAD BRO? HAHAHAHA
      TROLLFACE.Jpeg

      Delete
    11. Ni budak pelaq. pahlawan 9gag.com tak dibenarkan dkt sini. rasa2 mcm tak dak kerja p romen mak hang.

      Delete
    12. budak bebal ni... masuk mrsm stakat amek comp science baik g mampos la babi. buat malu budak mrsm. bodoh bebal.

      Delete
    13. ape bodoh budak dari sungkai ni. bukan byk keling ke kat situ. bodoh sungkai keling. babi keling sungkai babi. keling ckp keling la weh pukimak obe gemok babi

      Delete
  14. ada salib....oh yeah

    ReplyDelete
  15. Damn sape amik aku punya post kat blog aku pastu paste kat sini. Sorry about lirik Leaving on a Toyota se car.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last Disember 2011

      Bulan Disember tahun lepas aku ke Penang utk repair laptop aku yg tb2 problem. Window x boleh msk.Format kat 3 kdi computer pun x leh gak. Last2 chek internet tgk ad service centre terdekat kat Penang. Stay satu hari rumah kakak aku kat Bayan Lepas. Sambil2 tu jln2 tgk Penang. Mmg syok gak pemandangan kat Penang ni . Tp Bandar dia sesak sikit. Biasala kalo kawasan kecik mmg pack. Jln bnyk I way .Rumah pun bnyk jenis rumah flat termasuk rumah kakak aku.
      Lps tu bergerak ke rumah membe aku kat Slim River, Hafiz naik tren. Close gak aku ngan dia ye la dulu sebilik ms bljr kat UPM. Skg keje kat Hospital Slim River sbg kerani kat sana. Kat sini ad tournament badminton lps tu mkn barbeque. Lyn gak 3 , 4 ketul ayam ngan sosej. Esoknya bergerak ke KL then ke Kluang utk tandatangan Skim gaji baru kat sekolah lama.
      Ms nak balik ke Taiping singgah Ipoh. Smpi awl pgi lps tu bergerak ke Pasar Karat atau lebih dikenali sebagai Loken. Bnyak gak brg kat sini . Aku beli kasut Columbia omni grip. Mmg sedap pki. Harga pun x mahal sngt berbndg kat kedai dlm Rm 300-Rm500. Kasut ni mmg famous dikalangan hikers sebaris dgn , kasut Teva, Karrimor , North face, Coleman dll. Bnyk lg brg jual kat sn. Ad brg antic, brg kereta, baju dll . Pertunjukan ular ngan live band pun ad. Lps tu pergi kat Pasaraya Yik Fong beli antivirus Kapersky.
      Sblm blk jumpa membe ms keje kat kedai makan pakcik aku kat Ipoh. Kesian gak tgk dia ni skg dah berenti kerja kat situ. Mungkin ad miscommunication kot. Homeless, jobless. Ad gak dia minta kerja kat tempt lain tp x de vacancy. Dia ni handfon pun x de lesen moto pun x de tu yg susah sikit. Lpk ngan dia sejam dua pastu bg le skit duit poket kat dia.Dia suruh aku recomand nak kerja blk kat restoran pakcik aku tp aku pun x brp ngam ngan pakcik aku. Ipoh agk nostalgik gak bg aku sbb aku pernah belajar kat sini dr tahun 95-97. Bnyk gak dah berubah terutamanya bnyk supermarket yg tutup bila ad Mall baru yg bukak. Pkl 2.30 smpi kat Taiping untuk memulakan hidup baru sbb dah transfer kat sini.

      Delete
    2. Bintang di langit
      Kerlip engkau di sana
      Memberi cahayanya di setiap insan
      Malam yang dingin
      Kuharap engkau datang
      Memberi kerinduan di sela mimpi – mimpinya

      Melangkah sendiri di tengah gelap malam
      Hanya untuk mencuri jatuh sinaran
      Tak terasa sang waktu
      Melewati hidupnya
      Tanda pagi menjelang
      Mengganti malam

      Chorus:
      Oh bintang tetaplah… pastikan cahyanya
      Sinari langkahku setiap saat
      Bintang pun tersenyum… dengarkan pintaku
      Berikan kecupan di sudut tidurnya

      nite..

      Delete
    3. sila liwati ohsenyum blogspot. Anda pasti tersenyum.

      Delete
  16. cite mcm hanjing. hahaha..

    ReplyDelete
  17. mr.pro buang bayi7 February 2012 at 01:41

    beribu bintang di langit kini menghilang ku meraba tetekmu dalam kelam rambulan mengambang kini makin suram pudar ilhamku tanpa arah sedetik wajahmu muncul dalam diam ,ada kerdipan ada sinar..izinkanku mencuri bayangan wajahmu,izinkan ku meniduri kamu..maafkan la ooooooooo kerana kamu mengandungkan anakku..gugurkanlah ooooooooooo..bunuh bayi dalam kandungan kamu kerana aku miskin tak dapat tanggung bayi itu ...oooooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah nak bajet lawak la. noob.

      Delete
    2. alahmak lawak ko. xde lawak lagi ke babi.

      Delete
    3. Ni machaoo cibai

      Delete
    4. ko cakap dari pengalaman sendiri ke?

      Delete
    5. pergh lawak gila babi..mesti ko ni dari family babi

      Delete
  18. komen masing2 buat gelak. babi. tat mak.

    ReplyDelete
  19. Obe dh pening kepala, xtau apa nk buat...post jer anon serang...anon anon

    ReplyDelete
  20. sy tlh mlakikn servey,anda bile lg...

    ReplyDelete
  21. Mcm baju indon guna keja kat ladang sawit je.. Dasar Nike "just do it"..

    ReplyDelete
  22. Satuuuuu!!!! MALAYSIA.....

    ReplyDelete
  23. dah memang tkde orang biasa yang baca blog nih ke? sial la anon.

    ReplyDelete
  24. ade no tepon lagi tu XD

    ReplyDelete
  25. Hehehehe obe your blog will be use by our 'crew'
    please keep your eye on this.
    very proud to tell you about this...
    we have to take over your site ang say good bye to all blogger like you.
    event you has change your server to offline mode we dont care. H_key under progress.
    'dark jawa','force to kill','smiley','black skull on smile mode'and 'anonymous'
    have to start countdown from now..
    100...
    99..
    98..
    97...96...95..94.93.....92...game just start.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice bro... :)) hahaha.. anon will rule...
      hahah..padan muka ONE MOK MOK MOK.... jenis gemuk berlemak

      Delete
  26. ini.....ini....
    illuminati!!!!!!!

    ReplyDelete
  27. sejak bila pembaca blog ni dah jadi biadap? seolah2 manusia kurang didikan agama. berkomunikasi pula dgn bahasa malaysia, bahasa melayu, malu rasanya bila benda2 ni yg akan mencerminkan bangsa dan agama aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ONE MOK MOK MOK MOK MOK MOK MOK MOK.. OBE MOK MOK MOK

      Delete
    2. weii... lu jangan nak bagi ceramah percuma kat sini.. lu nak bagi ceramah, lu kena minta permit dari gua.. lu paham??

      -shark malaya-

      Delete
    3. shark malaya mana plak nih nama gempak cm sokng malyu tp cm haram..pegi jahanam lahanat.permit kote lu.org tu dh pesan elok.ko ni keling ke.go hell lah keling

      Delete
    4. kepala butuh bapak ko babi anjing mak ko makan taik babi! permit pale bodoh bapak ko!

      Delete
  28. Korg sume mentaliti lemah, hahaa, Failure human. hahaha. Kutuk mengutuk cam budak mentah baru tengok dunia hahahaa... patut la malaysia mundur, sebab ngn kelemahan mentaliti ! hahahahaa... Malaysia Manusia Gagal ! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh pak ang la mat indon

      Delete
    2. boooooo indon xde kote lawan taekwando ngn thailand

      Delete
    3. babi.ko dok kat malaysia jugakk.

      Delete
  29. neymar xde nipples..

    ReplyDelete
  30. neymar tu muslim sebenarny, nama islam dia neymarkir shaarani, kazen dia tu si fakri, skil pn lebih kurang hancur . mcm sampah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..ehh.. tak lawak la... ini mesti babi sokernet nih..busuk2 busuk.. tak lawak la.. letak doddle kote kat muka kau..

      Delete
    2. lawak xmjadi srupa itu obepig dan kwn2 berak smbil blari..

      Delete
    3. 2 3 kucing berlari, but lawak sendiri menari

      Delete
    4. lu punya pantun, gua tak suka... pergi berambus

      -shark malaya-

      Delete
    5. buat doddle kote kat muka kau shark babi.. hahahahahahha

      Delete
    6. lu pesal nie... gua tak kacau lu...

      gua cool kalau lu nak hang out ngan gua.. jadi gua punya crew..

      -shark malaya-

      Delete
    7. fuuuu abg long ke ni??? tolong carikan kucing saya bang die dah hilang 3hari

      Delete
  31. da cun da..tp ade lmbg salib..fail..

    ReplyDelete
  32. No tepon maxis Neymar pun diletak kat situ.. Try SMS dia, bleh dapat diskaun tak..?

    ReplyDelete
  33. follow blog saya di:
    http://kukumalusful.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumpah... blog lu tak best

      -shark malaya-

      Delete
    2. sumpah.. nama shark malaya lg cm haram x best

      -hamster malaya-

      Delete
  34. lu pesal nie... gua tak kacau lu...

    gua cool kalau lu nak hang out ngan gua.. jadi gua punya crew..

    -shark malaya-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory..xminat club mickey mouse..
      forever alone..

      Delete
  35. -Shark Malaya-, lu jgn kacau wa punya tempat..

    -Dragon malaya-

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu punya tempat gua tak kacau... tp kalo bisnes gua lu kacau, lu siap... gua tak bagi chan...

      lu jaga area lu, orang2 lu, bohsia2 lu...

      jangan lupa tagged gua di FB..

      -shark malaya-

      Delete
    2. cat dog fight! meooww!!! wof wof!

      bdoh nye shark malaya nama ltak kt name/url kn sng ni dok susah copy paste bagai

      Delete
    3. woi southern ko xnk join sini ke

      Delete
    4. shhhhh.. tepi ah

      aku tgah tengok KL gangster ni

      popcorn? *om nom nom nom

      Delete
  36. sembang kncang tp dok guna nma anon..kalau jantan sgt guna la nma sndri..suka suki mncarut, maki hamun..serius nmpk mcm bodoh..tnjuk bdoh pda pblic.byk la bnda faedah bleyh buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu rasa lu jantan kah??

      -shark malaya-

      Delete
    2. dah-dah jgn gado yang pnting dua-dua xda telor tmasuk aku.sbb kita anon bsma

      Delete
    3. yelah gua tau siapa diri gua.. gua mintak maaf semua.. gua emo hari ni.. awek gua kuar ngan balak len.. macam sial lah balak die mentang2 badan die lg besar dr gua die tonyoh muka gua gitu je.. sial lah!

      -shark malaya-

      Delete
  37. Waaaa.....mantop lah baju dorang ini...

    ..... http://ohsenyum.blogspot.com/ ............

    ReplyDelete
    Replies
    1. lahanat..lu masih brani dtang sini..ko ada permit x masuk sini..

      -shark malaya-

      Delete
    2. hahaha takut..gua gurau je..masuk lah ye..buka kasut tu..nanti gua masuk blog lu..

      -shark malaya-

      Delete
    3. blog lu macam sial.. x best langsung

      -shark malaya-

      Delete
  38. 3orang je yg buat kecaoh dlm blog obe ni..anon la katekan..

    ReplyDelete
  39. sokernet mana doe

    ReplyDelete
  40. oi oi oi..sokernet pi mana??

    ReplyDelete
  41. silaka punya shark..lu punya budak sudah kasi ilang itu sokernet..manyak belani lu olang..silakaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

      Delete
  42. fucuk brazil,italy the best

    ReplyDelete
  43. bodoh pnya gay!!wat malu org utara je..!!pki bahasa malyu betul lh bodoh!! pastu ko nk wt pe ko nye ske!! jahanam

    -ni mak hang anjing ka apa? pe?ko?nye?ske? mana ada dalam kamus bahasa melayu. suruh mak hang cakap mcm manusia dulu. ajaq hang balik. then mai balik ajaq aku.

    -Zzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kne sawan gila babi ke

      Delete
    2. sawan gila babi tu apa? mak hang suka makan babi ka apa?

      -Zzz

      Delete
    3. tolong jgn cakap loghat kedah aku benci dengar loghat lain selain daripada kl,sebab negeri korang tu mundur.banyak orang kampung rimas la.

      Delete
    4. bhahaha. kira ok la tu. orang kampung mai berak ja dkt kl ni. mai romen, minum, main dgn ayam2 kl. halamak sedap sungguh. Balik kampung rileks tenangkan minda. kalau sangap saja saya turun kl. kadang2 jijik jugak tgk perempuan kl. walaupun saya baru main ngn dia skli. dah rasa dia mcm whore. hmmm. saya dalam dilema.

      -Zzz

      Delete
  44. It's rubbish it's okay, maybe other artist will comment, "ur sound system diffrent la maikel, michael sing billie jean, u sing bil li jean".
    Fa

    ReplyDelete
  45. France ngan Holland away kit lg awesome!

    ReplyDelete
  46. byknye komen entry ni... x tau dah nak tulis ape...

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails