Thursday, 5 January 2012

Serius Mashup #3 - "Bruno" Mars


Moarrrrrrrrrrrrrr







19 comments:

  1. majalah?
    ada lagi ke yang tak kenal dgn bruno?

    ReplyDelete
  2. Bruno kelihatan gay sekali.. mungkin dah boleh tukar kpd Bruno Venus?

    ReplyDelete
  3. lol...komen msg2 mcm cool..tiru obe gile babi punye..yg plg klaka,ade org kate majalah pe ni?wtf,ko kampung mane woi!!!!hahhaa...bodo la korang.takyah la nk tiru2 org pe sume..gune ayat sendiri takleh?bodo tahap anjing!biarla obe srg je ngan ayat2 die..

    ReplyDelete
  4. datang haid ye bang

    ReplyDelete
  5. ape la korgni...aku rase @RakyatMalaysia tu mmg honestly tanye majalah mane yg pic on the left tu sbb ade gmba org cam posing n mcm ade tulis TITLE kat atas die...n he said ngeri cos mcm majalah gay je sbb ade org posing cmtu....ape kaetan yg die xkenal bruno or die org kampung????...

    haih,observation skill kurang btol korg ni,mmg xleh jdik Sherlock Holmes...hahahaa...

    yeah,I'm Back...whatever~

    ReplyDelete
  6. haii korang ni.. org yg tanye tu die mmg suci, mane la tgk citer2 cam Bruno ni. tu yg dia tanye majalah ape..

    anyway, pergi search Bruno kat IMDB.

    ReplyDelete
  7. Bruno cerita paling lawak 2009, tapi sangat offensive, kalau rasa berpotensi jadi serbanistas, sila jangan tengok.

    ReplyDelete
  8. cam al saipol al bukhori dah jadinye..

    ReplyDelete
  9. Lame.

    You never listen do you? sigh.

    ReplyDelete
  10. lol.
    movie paling gila 2009.

    ReplyDelete
  11. Instead of bruno..siapa mamat baju biru tu???!!

    ReplyDelete
  12. haram tak lawak sial

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails