Monday, 5 December 2011

Serius - Satu Lagi Video Tak Senonoh Anwar Ibrahim Diperlihatkan


Trololol!

Thanks @SuperRedPatek for the lulz



46 comments:

  1. aaaa.. 1st lagik

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha..

    ReplyDelete
  3. menggelabah ape kau sibuk jadi orang komen no 1 komen.budak kecik..

    ReplyDelete
  4. hahaha...kelakar kelakar....

    ReplyDelete
  5. kepala bapak ah. gua tengok dengan speaker rosak pun boleh tergelak!

    ReplyDelete
  6. ape babi kah ini?

    ReplyDelete
  7. mmg takder bunyi mehhh? kehkehkeh mengong da kantoi ngan bosh aku plak!!!

    ReplyDelete
  8. weiiii apa ni. giler ke apa? rekayasa terhadap anwar ibrahim makin menjadi-jadi. dia suci ok? jangan sentuh peribadi dia. kamon la. aku percaya dia tak bersalah langsung. dia maksum ok!

    ReplyDelete
  9. anwar ni seorang yang maksum..
    tak baik menghina orang yang maksum..
    :)

    ReplyDelete
  10. wtf is that? a bunch of gay dacing with a night-vision camera in a hotel? that is so anwar-like!

    aku tak tau kenapa masih ada yang menyokong anwar dan menjadikan dia ketua pembangkang? b-e-n-g-a-p,,,,

    die tu dah la kuat memalukan Malaysia kat Amerika.. kat malaysia tu buruk la, lemah la, macam-macam perkara buruk la kat pemimpin malaysia and yet you still vote for him? troll you!

    dulu dah la kantoi menipu sakit tengkuk la. kantoi nak menjatuhkan mahathir la. long live mahathir! and yet you still vote for them?

    what the hell is wrong with malaysians? fanatics samapai tak nampak apa masalah politik malaysia?

    semua ini dah dirancang tau tak! ini semua rancangan illuminati. tak percaya cari la apa kaitan nama malaysia yang wujud sebelum malaysia ditubuhkan lagi.kenapa JAIS tak pernah serbu lounge-lounge Freemason? carilah!!!

    ITS ALL FAKE.ITS ALL DRAMA. ITS ALL DAKYAH YAHUDI.

    ReplyDelete
  11. aku bukan boneka: memang sume ni dakyah yahudi. sume freemason punye hal. sume dirancang.
    tgk la sape yang perintah Malaysia sekarang. sebab tu yahudi boleh masuk malaysia sesuka hati. Kalau PAS perintah da lame kene ban brand2 yahudi kat malaysia ni.

    ReplyDelete
  12. anwar maksum? bahasa UMNO apa korg guna aaa/????

    ReplyDelete
  13. Pemimpin Malingsia peliwat.. hahaha!!

    ReplyDelete
  14. bez dowh sokong umnobn...
    ak pling suka dorg rompak duit rakyat...ak mmg ske sgt tgk dorg hdup mewah dan rkyat hdup merempat...mmg sgt2 bez ak rse...korg x rse mcm ak rse ke?

    ReplyDelete
  15. sambungan dari anon 15:27...hahaha......peliwat bontot indon...indon ngomong...sedap pak...

    ReplyDelete
  16. Engkau memang Cilaka5 December 2011 17:10

    to Aku bukan boneka.....

    kau memamng boneka :)

    ReplyDelete
  17. BONEKA UMNO, TO BE EXACT. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  18. HAHAHHAHAHAHAHAHAH LAWAK2X? PEMBACA SEMUA, APA YANG ANDA FIKIR ? DORANG BUAT SEBAB NAK BAGI TAU MSG... YANG BUKTI DAN APA2 PN NK MENJAHANAMKAN ORANG BOLEH DIBUAT DAN DI REKA HAHAHAH SYABAZ. BG YANG BERFIKIR I LIKE IT.>

    ReplyDelete
  19. Anwar on a roll yo. Any lubang also he want.

    ReplyDelete
  20. ko ingat anwar tu nabi ke maksum?
    adoiyaiiii =.=
    suci otak ko hahahahhahhahha..

    ReplyDelete
  21. hahahahaha org dh buat parody anwar hotel ke??

    aiii ape nk jadik dgn mesia ni.

    ReplyDelete
  22. biar laa sape2 nak pecaye ke tak.....funny video btw...great idea

    ReplyDelete
  23. kalau diperhatikan betul-betul, pada 1:47, nampak lambang illuminati pada pusat 'anwar'.

    aku rasa tu tatoo ahli mason tahap tertinggi

    ReplyDelete
  24. BENCI YAHUDI?? KORANG NI HIPOKRIT! memang Bangsat! bukan semua yang datang dari yahudi itu buruk! mana buruk kita buang! mana baik kita pakai! bodo! nampak tak? bermacam software, interface, Facebook, bermacam medicine, bermacam hardware, intel, nestle, coke, google dan bermacam lagi yang setiap hari kita guna. pendek kata macam-macam yahudi ada, kita duk guna. faham?

    ReplyDelete
  25. Bila blog serius nak pakai DISQUS nih

    ReplyDelete
  26. Mazsitiwaty Puteh6 December 2011 02:39

    KEPALA BUTOH KO LA OBE..
    DAH XDE TOPIK LAIN KE NAK BAWAK MASUK?? BETUL KE DLM VIDEO NI ANWAR? KLAU BETUL KO BERDOSA, PASAL KO MENUNJUKAN AIB ORANG,, TAPI KALAU XBETUL, LAGI BERDOSA LA KO KERANA SEBARKAN FITNAH..

    APE KO DAPAT SEBAR VIDEO NI? DUIT? UMNO BG KO KOMISEN KE??

    ReplyDelete
  27. UMNO & Anwar sama aja pak, pokoknya Malingsia negara peliwat, penyokong sodomis.. haha!!

    ReplyDelete
  28. to Mazsitiwaty Puteh....

    elo sister...did u watch it? it's a damn troll vid....

    ReplyDelete
  29. anonymous! cakap tu cuba pikir sikit..mana ada orang lain yang maksum seperti nabi..kau ni ikut ajaran sesat bahai ke?

    ReplyDelete
  30. Sebahagian trend biasa mahasiswa/i di IPTA/IPTS sejak dahulu hingga hari ini adalah study bersama BF atau GF, alasannya hanya belajar, padahal nafsu keduanyalah yang 'sedang belajar', kononnya 'lebih fokus', padahal mata ranjangnya si lelaki shj yg bertambah 'fokus'. Akhirnya sama ada jatuh zina @ tak jadi kahwin @ jika kahwin byk yang mudah retak & akhirnya bercerai. Hilang sama sekali keberkatan dlm hubungan & rumahtangga, juga pengajiannya. Jauhinyalah wahai anak muda...demi kebaikan masa depan kalian.

    ReplyDelete
  31. butuh la ko obe..fakiu

    ReplyDelete
  32. Pehal penyokong UMNO? Hampa tak dapat tengok porno gay ke? lol

    ReplyDelete
  33. Tak baik gelakkan Anwar Ibrahim. Dia kan maksum. Dia mangsa fitnah & dia pun dah ngaku bukan dia yang liwat saiful. Bukan dia yang ratah china doll. Perut dia buktikan bukan Anwar Ibrahim walaupun muka sah-sah muka dia. Yup! Perut adalah bukti paling nyata video china doll bukan dia.
    Niz Ajis org dah angkat jadi nabi. Bila lagi Hadi Awang, Lim Guan Eng, Karpal Sigh kita nak angkat jadi nabi yek?

    ReplyDelete
  34. ah kah kah. habis masuk semua politicians tak berbayar kat sini

    LATEST POST TIPS KURANGKAN RABUN | gamep01nt

    ReplyDelete
  35. diam itu lebih baik daripada berkata2

    ReplyDelete
  36. fuckk la mne2 org xrespect ulama cm tok guru...npe jd hanjing dan balaci puak2 munafik...balik2 dgn ktuanan melayu..pptuuuuiiiiiihhhhhh!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  37. baru2 ni aku dengar nik ajis diangkat sebagai nabi oleh penganut agama pas..

    ReplyDelete
  38. Itu penganut yang dah sesat oleh fatwa songsang pemimpin agama pas..

    ReplyDelete
  39. anwar mmg xsalah tp dy tu buduh. xde otk memekak tu yg si bajet tu sumbat dy lam penjara. duk dlm pon bkn kene seksa cam banduan. so chill laaa.. haha msia LOL

    ReplyDelete
  40. haha.. ntah pape korang ni.. si ANUar tu sedap2 maen n xckp pape pn.. korg pulak y lebih2.. muahahahaaha.. fanatik2!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails