Sunday, 8 January 2012

Serius Cute - Gadis Cosplay Comiket 2011 (10 Gambar)


Oh pasal tu lah...

Ingat tak video warga Jepang yang beratur dengan berdisiplin sekali tempohari? Inilah antara sebab mereka sanggup sabar beratur berjam lamanya. Nak hadiir acara cosplay dan kepada otaku puyla mengambil gambar modal fap bagi memenuhi kehidupan forever alone mereka. Sadness!








Laporan asal AcidCow

17 comments:

  1. afizahmazlan sila bogel.TQ

    ReplyDelete
  2. @Nur Afizah

    Nope, it's Walpurgisnacht. WAIT, SOMEONE ACTUALLY COSPLAYS THE DESTROYER OF THE WORLD?

    WWWAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH

    ReplyDelete
  3. Makinami Mari Illustrious FTW !!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. mane gambar obe babi penganut freemasonary>????

    ReplyDelete
  5. 4,6,7 my favorite.

    @NurAfizahMazlan
    Num 9 was just Lady Gaga who got lost.

    ReplyDelete
  6. i'd tap that.hard.
    oh yeah.
    word verification:reariest?:D

    ReplyDelete
  7. tanak ah awek jepun...puki diorang petak2..

    ReplyDelete
  8. tanak ah awek jepun...puki diorang x pernah cukur..

    ReplyDelete
  9. Aku xsuke tgk awek jepon post cam gdik2 nk comel..ko da cantek,xpyh nk posing gdik gitu pun,rase mcm trkurang plak level of intelligent dorg..
    dorg ni sbijik cam US version nye Blondies..

    ReplyDelete
  10. lame dah tak follow dunia animu/games/etc, dah tak tau dah character ape yg dorang cosplay. T.T

    ReplyDelete
  11. i see his dick hardened in the pant on the last pix?don't get confused with transgender its illuminati propagate

    wake up young padawean

    ReplyDelete
  12. boobies scan mood activated....

    ReplyDelete
  13. In Japan, boys is more sexier than girls. So, guys. Be careful to who you fap with... Maybe she is a he.

    ReplyDelete
  14. 2,3 bulan masuk hentai same je sume

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails