Monday, 2 January 2012

Serius Cool - Pertunjukkan Mercun Sempena Tahun Baru Seluruh Dunia (14 Gambar)


Boom Boom!

Kuala Lumpur pun ada dalam set ini. Soalan saya ialah pertunjukkan mercun mana yang paling anda suka. Saya? Saya tak suka mercun. Saya rasa duit letupan mercun lebih baik diberika kepada fakir miskin (Blog macam penyokong PAS) . LOWL







Laporan asal Atlantic

22 comments:

  1. ooooo nooooo, mah money burnt!

    ReplyDelete
  2. Firework katty perry

    ReplyDelete
  3. saya dimaklumkan oleh sumber yg boleh dipercayai bahawa bunga api yg dirampas oleh kastam tu digunakan dalam sambutan seperti ini.
    Wallah hua'lam.. :-)

    ReplyDelete
  4. @blog-tips-kurus, yup,mmg tak dinafikan lagi..inilah salah 1 cara pihak kerajaan nak lupuskan barang rampasan..aku tau sbb bapak aku pegawai kastam..^^

    ReplyDelete
  5. le meh at bukit bintang

    spray at hot chinese chick

    good time

    ReplyDelete
  6. freemason architecture detected-pic no.9

    ReplyDelete
  7. haters gonna hate2 January 2012 18:36

    FREEMASON ALERTTTTTTT. CEPAT POST GMBAR TU KAT BLOG PAS & SEBANISTA WANNABE.

    ReplyDelete
  8. Gambar 2 & 10 bagus..
    X perlu bunga api utk smbut New Year..
    Guna cahaya lampu pn tetap meriah..
    Amalan membazir hukumnya haram (Ust Azhar Idrus)

    ReplyDelete
  9. Pegi mampos la nak membazir ke x.
    ni pasal tourism la bahlol. industri pelancongan.
    sikit2 membazir
    PAS BABI. BN PUKI

    ReplyDelete
  10. jepun kate:

    ape barang men mercun.. cam matrempit.. phui.. muke kunun ganas.. apache sereng bagai..naik stakat kapchai buruk wat mende.. btw, aku pn naik kapchai, tp xde la bangge menjadi rempit.. kahkahkah.. budus rempit..

    bek men laser.. baru up to date.. ingat zaman dinasti ching ke?..

    ReplyDelete
  11. yg penting new year umat islam dh lepas. :)
    masih beriya2 nk smbut lg?
    renung2kan. :)

    ReplyDelete
  12. Kenape aku tak nampak negara ISRAEL dalam nie? Bukan kalendar GEORGIAN orang YAHUDI ke yang reka? btw, Kenape diorang tak sambut tahun baru macam Negara-Negara lain?

    ReplyDelete
  13. Agenda PAS, PKR & DAP freemason!!

    ReplyDelete
  14. nakharom..!mcm pelak..!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails