Monday, 2 January 2012

Serius Cool - Lembu Nak Jaga : Parodi Move Like Jagger


So I heard you like local content?



35 comments:

  1. Hahahahahahahaah!! I got lembu nak jaga! NFC theme song..hahaha

    ReplyDelete
  2. I got shahrizat nak jaga...

    Hahaha. Serious lol cam haram.

    ReplyDelete
  3. ada lembu nak jaga...
    ada lembu nak jaga...

    hehehe
    so funny!!!

    ReplyDelete
  4. sedap gak suara mamat nih =) tp agak2 la nak berak pun boleh "oh yeah!!!" lagi... adoyai..hahaha

    ReplyDelete
  5. suara laki tu hampir sama dgn Adam Levine..

    ReplyDelete
  6. hahahaha..i got lembu nak jaga.. adehh lawak... nice!!

    ReplyDelete
  7. "baik kau salin...aku nak main"<----x ley blah....XD

    ReplyDelete
  8. Tek beso awek dlm ni video ni i liokee ;p slurpppp

    ReplyDelete
  9. this is very funny. they should do more parody song.

    ReplyDelete
  10. What da fish!!!! hhhaa..not bad..

    ReplyDelete
  11. Awekk tu boleh tahan tapi guys dalam video ni gua rasa memang betul kerja dia jaga lembu kot...muwahahaha.

    ReplyDelete
  12. "i ade lembu nk jaga,okay?!"

    ReplyDelete
  13. MUKA PENYANYI PUN MCM LEMBU DA AKU TENGOK HAHAHAHA

    -Megat,JB

    ReplyDelete
  14. aku nak awek ni!!!!

    ReplyDelete
  15. HAHAHAH SIAL (BAIK KO SALIN AQ NAK MAIN) AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  16. Muka mamat tu pun mcm lembu dia daa... apa punya huduh

    ReplyDelete
  17. sapa2 yg kutuk muka mamat tu,xpayah la..muka lu pon cam la hensem sgt kan..atleast dia dah terkenal ngan video ni..gelabah nak kutuk muka orang..klu lu orang hensem pon bila2 masa bley ditarik la weiii..fuck betol la org camni..masalah..

    ReplyDelete
  18. 1MALAYSIA STORE is an Online Shopping Store that sells any stuff and gift items exclusively for ladies at reasonably priced price with good quality.

    http://www.1malaysiastore.com.my

    ReplyDelete
  19. pipi itu.......

    ReplyDelete
  20. jarang aku jumpa anak melayu yang maju camnih. shabas

    ReplyDelete
  21. BOLEH FAP FAP SIAL BINI DIEWW!

    ReplyDelete
  22. @Anon
    2 January 2012 18:42

    ko ke mamat tu?butthurt x psal2@@
    fuk off bas tard!

    ReplyDelete
  23. ouhh..sangat macam adam levine mamat itu..

    ReplyDelete
  24. yg minah tu mekap dress-up menggelabah bagai kt video utube ni pasal ape? ngan jantan jerawat batu bagai

    ReplyDelete
  25. aku bru tengok video nie kat mhi semalam...sampai producer mhi pun nak main kat tv mmg boleh thn laa haha

    ReplyDelete
  26. ada lemboooooo~ nak jaga...

    style.

    muka awek tu macam ex-tunang Khairul Fahmi. ke mata aku yang kero.

    ReplyDelete
  27. awek kt dlm video tu emilia ex apek kan?

    ReplyDelete
  28. terbaik @aidasue and @iamlepp .
    btw, x terlambat untuk mengucapkan selamat pengantin baru untuk edasue. buat video lagi weh for twitterjaya!

    ReplyDelete
  29. dia pnye vdeo mmg best .
    sape mamat nie ?

    ReplyDelete
  30. @zeeqazainal

    aidasue got married?fuck i can't fap with her anymore

    ReplyDelete
  31. bagus la video ni..hai geng BN, xkan setakat kutuk mamat lam video ni kot, awat xleh nk komen ka pasai NFC ckt??? sudah terang lg bersuluh..lampu LED lg mat

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails