Tuesday, 14 February 2012

Serius Cool - Mari Melawat Kilang Sex Dolls Di China (14 Gambar)


Khas Buat Forever Alone Valentine

Selamat hari Valentine... kepada yang tak ada aweks atau bini anda pasti mahu membeli sex dolls untuk melampiaskan nafsu anda. Mari melawat kilang Ningbo Yamei di Fenghua, provinsi Zhejiang. Tahukah anda China mengeluarkan 70% barang mainan seks dunia dengan nilai jualan tahunan melebihi USD 2 Billion?







Laporan asal Publico

136 comments:

  1. Replies
    1. bonggok mane 1st ko?...

      Delete
    2. bodoh.ssah sngt ke mk taip first?fuck

      Delete
    3. tah..tau mak Anon nnt...mst marah dia...babi..

      Delete
    4. SMUA ANON KAT ATAS ADA LAH ORANG YG SAMA . . .

      Delete
    5. "pergh tamak" tu pertama lh sengal...cube sebut laju2...

      Delete
    6. nok horom.. bg aq pata makkkk k.

      Delete
    7. 1st la jahanam!!!!

      Delete
    8. pertamaxxxxxxxxx

      Delete
    9. hahaha...anon no 1,2,3 bangang,facepalm

      Delete
    10. td an, kte berak..taik tkuar ikut bontot...takuttttttt..

      Delete
    11. kau nak keluar mana lagi..nak aku sepak jubo kau biar keluar ikut telinga plak

      Delete
    12. Ni mesti first time jadi anon ni, tak tau nak cakap first..adik kena pergi kursus anon 3 bulan dulu, baru boleh komen kat sini

      Delete
    13. noob ni... jgn scold la die bai..hahaha

      Delete
    14. mak kau itam

      Delete
    15. mak dia itam.. mak ko?? hijau?

      Delete
    16. obe gemuk gila sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    17. kimak lorang

      Delete
  2. Replies
    1. boleh nampak kot sapa penakot. kikiki

      Delete
    2. hahahah aku baca komen korang lagi best lah dari baca entry

      Delete
  3. secara teknikal..im the 5th

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah.terbukti anda pandai mengira.

      Delete
    2. terbukti berkesan sistem pendidikan negara...

      Delete
    3. najib prnah jadi menteri pendidikan..bangga rosmah..

      Delete
  4. mane anon babi yg lain? - kero -

    ReplyDelete
  5. pantek lah anon2 semua.bg lah aku pertama

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ape ko merepek ni mangkuk.....

      Delete
    2. bodo anon nih! orang lain dah 1st dulu

      Delete
  7. gila aku lambat

    ReplyDelete
  8. tak membantu langsung

    ReplyDelete
  9. tension betul la aku. orang yang sewa rumah aku tak bayar sewa bulan ni lagi. haduiiii. nak halau kang tak sampai hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih ak denga cte ko

      Delete
    2. halau je kawan ko takde perasaan tu,masa belajar dulu kawan aku yang x tinggal serumah tapi selalu lepak tidur pun kitorang suh bayar bil eletrik dan air,barulah adil.org miskin camtu mmg patut kena terajang

      Delete
    3. ape korang merepek ni lahanat!!!..nk je dua2 aku terajang..

      Delete
    4. ko meroyan ja siang malam kat twitter n fb ko, mesti die lari, tak caya? mak dah banyak kali guna teknik ni nok!

      Delete
  10. 1st... ade aq kisah.

    ReplyDelete
  11. aq first la babi2babi anon!!!! -b-

    ReplyDelete
  12. ada tips x bagaimana nk hentikan ketagihan onani...need help...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kawinlah bodoh.

      Delete
    2. ko sepit kote ko kat pintu dan tutup

      Delete
    3. banyakkan amal ibadat dan sering mengingati mati

      Delete
    4. AnonymousFeb 14, 2012 06:24 AM
      ko mmg forever alone la syialll

      Delete
    5. potong konek ko

      Delete
    6. orang janya elok2 jawap macam apa lagi...kalau dah dia jahat skali pon,berasa diri baik tolong la org jahat jadi baik...apa daaaaa

      Delete
    7. mak tau, ko jolok kote ko dalam sarang tebuan atau lebah, hilang la nok ko punya ketagih tu.

      Delete
  13. forever alone guy14 February 2012 at 22:26

    kat mana boleh beli ye?ada siapa2 tau kat mana ada black market yang pasarkan benda ni,atau siapa2 yang jual,tolong la ku sanggup bayar berapa je untuk patung ni,jimat kot beli ni,tak perlu ada awek,ko kena belanja makan,kredit,pempuan mmg pukima,tak payah main pelacur lagi, benda ni cuma bayar sekali je,kalo korang tau please bagitau aku ye kat mana nak beli.tolong la aku merayu ni.aku pernah jumpa dildo je kat malaysia fleshlight pun x ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ngan titew lah~

      Delete
    2. klu dah sanggup bayar brp saja order la lapan belas kontena dr cina... ngong

      Delete
    3. aku ada jual. rm300.
      mmg cantik bendanye.. pm aku kt fb.com/elshirtmalaysia

      Delete
  14. 1st
    korang lambat sangat. Terhegeh macam babi tempang.

    Hoi Obesiti, cuba kau letak topik paling skema sial punya. Isu pendidikan pra-U di Taiwan ke, penanaman gandum semula di Cuba ke...mesti penuh komen anon jugak.
    Blog kau makin merepek kerepek.
    Aku beralih ke blog ohsenyum utk menaikkan maruah aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lantak la pukimak,ko bodoh bab it mana tau,return visitor naik macam ni,kalo penuh anon,duit bai duit,ko ni melayu bodoh tak reti business.sekarang gi jual mlm.

      Delete
    2. x suka blog ni ada orang kisah. ikut suka pale otak ko la nak berlaih ke blog mana pantat

      Delete
    3. aku xsuka oh senyum

      Delete
  15. tetek tetek.aku suka tetek.more obe more.

    ReplyDelete
  16. bongok.. anon ni komen semua lari topik lah, xlawak langsung..

    ReplyDelete
  17. ketua unit jamuan kelab anon14 February 2012 at 23:43

    hai...sy dilantik ketua unit jamuan kelab anon ingin mengucapkan tahinah atas vote kalian...ten q!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapo ko. tibe2 je

      Delete
  18. STARWARS or STARTREK ?

    ReplyDelete
  19. erkk..first dari belakang kot..

    ReplyDelete
  20. ciri2 org munafik : bermuka2...n menyumpah seranah...jauhkan lah dr org cmni dlm hamba2 mu ya allah s.w.t...

    ReplyDelete
  21. semua org kt atas ni babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pun xterkecuali,,,

      Delete
  22. Fuckin A... China makes everything. Happy valentines day all you mathafakka

    ReplyDelete
  23. anon2 yg da puas memantat malam belentime suma duk komen kencang kat atas.. haha

    ReplyDelete
  24. Jubo. Korang semua jubo.

    ReplyDelete
  25. pantatttttttttt

    ReplyDelete
  26. sume anon je apa siallll

    ReplyDelete
  27. apsal lilyana tu x komen kt sini ha...oh aku rindukan die..lau x terpaksa aku bli ni..

    ReplyDelete
  28. Anon yg kt atas aku ni smua mcm lahanat

    ReplyDelete
  29. sian obe..yang baca blog dia sume melei low class..tgk komen dorang pun dah tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.... ko pun apa kurangnye

      Delete
  30. Ni tak yah gi rempit lagi nak dapat bohsia.. beli je doll ni, leh ramas tetek lama2.. sampai lunyai

    ReplyDelete
  31. puki di mana-mana

    ReplyDelete
  32. 1st...yeah - fiffy

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh.. boleh tahan ko ni

      Delete
  33. pantat dn tetek xdpt dpisahkan.

    ReplyDelete
  34. BABI BABI BABI BABI

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi ape babi ko.ni bkn babi laa babi ni patung laa babi

      Delete
    2. bodonye babi

      Delete
  35. Babi bertatoo betul kilang ni..

    ReplyDelete
  36. macam lahanat semua anon2 atas aku ni...semua anon kat atas aku ni nak buat provokasi n nak cari publisiti murahan..

    ReplyDelete
  37. http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. apa barang anons semua.. ni raja anon dah kembali!! cpt duk bawah aku

    ReplyDelete
  39. semak sial anon ni semua. macam jilaka! hahahahaha

    ReplyDelete
  40. very cheap looking doll... china mari mmg low klass

    ReplyDelete
  41. aku suka china doll..sedap bak hang!!!

    ReplyDelete
  42. Kena ada satu ni. Bini gua punya period tak stable. Kejap seminggu, kejap dua minggu. Nak beli yg ada 'body hole'.....

    ReplyDelete
  43. www.ohsenyummacambabi.com

    ReplyDelete
  44. Main campak-campak je doll tu atas lantai. Tak hygenic langsung. Tobat tak nak pakai lagi dah pas ni.

    ReplyDelete
  45. ruang komen di blogserius makin menyampah dipenuhi anon. Obe, will you please do something?

    ReplyDelete
    Replies
    1. fucking agreelah sial..who the fuck are these people

      Delete
    2. i dnt know these ppl, maybe its both of your mother, your mother bent over and lick dog anus.babi ko kafir

      Delete
  46. kah weh bodoh. kah weh bodoh. anak cina makan babi, lalala . umad kah weh? kah kah kah

    ReplyDelete
  47. menyampah aku kat diri sendiri

    ReplyDelete
  48. pengakuan saya: dulu saya pernah tukar minyak babi jd minyak kat hostel...yg guna semua melayu...u mad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wo se malay tan wo keei,pu chiaduang cicuangkuo,lechieh?ko jgn nak menyamar jadi cina la sial,dari cara typing pun aku tau ko ni meleis.ada hati nak jadi cina,loser,babi,anjing.meleis loser perasan up, nak bela cina kesian.

      Delete
  49. nice try bro :p

    ReplyDelete
  50. Yang patung laki punya takde ker? lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau anon prempuan ke bapok

      Delete
  51. ayam apa keris di kaki?

    ReplyDelete
  52. Hahahahaha anonamomius awan nano nona onani ni hau ma

    ReplyDelete
  53. lawak la aku bace korg nye komen dari entry nie.

    ReplyDelete
  54. Replies
    1. muka mangkuk ko 1st, mak yang mengangkang lama kat sini pun tak mengaku, pantat x sunat!

      Delete
  55. babi mak korg sial..

    ReplyDelete
  56. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails