Tuesday, 7 February 2012

Serius Shit - Bila Pekerja KFC Pukul Pelanggan


KFC - Kedai Fight Customer?

FUUUUUUUU. Ceritanya customer emo di KFC cawangan i-city selepas beratur sejam dan ayam habis. Then jadilah fight macam UFC di restoran. Dayyum! Cainis also sudah jadi KFC NIGGAH?

Thanks @Amanfirdaus for the tip



414 comments:

  1. Replies
    1. hai southern..sy ske blog ni n new here. dn pling bnyk komen u je i perhatikan..amboi sume banyak kenekan org n merapu jew.apapn cute n mature hehe. tp knp banyk anonymous komen dalam blog kt sini..ganasnye komen dorg.

      Delete
    2. tukar lah profile tuh.hentai tu buku apa.?? uuihh 500 lbih eh org tgok profile.dhalh bdk bru jgk.

      Delete
    3. crap

      hentai eh..

      ummm

      eh enjoy lah wat macam rumah sendiri

      Delete
  2. in b4 chinese balek china, melayu balek indon la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko balik mane?

      Delete
    2. indon la, melayu kan dr indon jom blek indon

      Delete
    3. ko pergi mati lah hanif!

      Delete
    4. ko ingat semua melayu datang dari indo ke?aku tau asal usulku aku keturunan melayu asli la pukima,takde kaitan dgn parameswara datang melaka.korang semua boleh berambus dari tanah aku babi.

      Delete
    5. bodoh...
      melayu pun asal dr indon..
      kesian betol..

      Delete
    6. mmg ada melayu asli bukan asal indo parameswara datang melaka ingat dah takde org duduk melaka ke pukimak...org asli tu apa? bumiputra sabah sarawak tu apa? ko ingat semua asal indonesia known as sumatera satu ketika dulu.mmg nenek moyang sini bai.ko tu bodoh anon 6.46 tak tau sejarah...suruh gi sekolah escape bodoh...

      Delete
    7. kah kah melayu hipokrit xnk mgaku dr indon.. hine sgt ke klu asal usul kite mmg dr indon ? ok la tu tgk sndri melayu asli korang tu kje kat kfc.. bangge x ? dasar meleis hipokrit..

      Delete
    8. hanif cakap macam org bodoh,ko ni takde pelajaran kot,bahasa serius nampak taraf ko kat mana.si bodo

      Delete
    9. asli pukima? hahah ade gak jenis asli pukima.. hahaha

      Delete
    10. bukan semua melayu asal dari Indonesia. nampak sangat kau bengap sub sejarah. time sekolah kuat ponteng lah kau ni HANIF. haha! boo boo

      Delete
    11. itula bodoh gila aku rasa dia pernah tengok pergaduhan racist kt mana2 ,ada cina cakap macam tu kat melayu,pastu dia copy paste kat sini,ingatkan betul la fakta tu,bodohnya hanif.

      Delete
    12. hanif babi kau mesti orang jawa,tak pun bugis kan.pegi mati sama mak kau la ada anak mcm kau kiamak

      Delete
    13. Sahih si Hanif ni x pernah dengar kerajaan Kedah Tua, Chih Tu, Pan Pan, Tan Tan, Gangga Negara, Kedah Tua... Apa ko igt sejarah bermula dengan kedatangan Parameswara ke.. ko nak balik mana ikut suka ko, tp nenek moyang orang lain yang dah ada kerajaan kat sini beribu tahun dulu jangan ko nak ajak balik tanah asal ko sengal. Jangan setakat study buku sejarah sekolah menengah je bhai... Lgpun pos ni pasal kfc. Ok, pendatang yg dalam ic tulis melayu esp hanif, sila balik indon!!!

      Delete
    14. jom... indon ade luna maya... woohooo!!!

      Delete
    15. ayam ni pye pasal pn nk gaduh. lain tmpt pye ayam rilek je bleh tgu. siap sembang pengalaman bagai.

      Delete
  3. Bodoh bodoh bodoh, melayu bodoh. tak reti layan customer bodoh piang ya amat

    ReplyDelete
  4. pelancong asing tgok oi....oh Malaysia..

    ReplyDelete
  5. bantai je babi penakut tu,hidup melayu,hidup umno.

    ReplyDelete
  6. Bila manusia dikuasai amarah, gini le jadinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah btul tu.n dorg pun komen ganas2 mcm menteri berdebat.hehe

      Delete
  7. cina mintak babi kat kfc.. balik cina la woi babi cina...kena langgar la ko kat sana sapa x tolong

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko salah baca blog ni...

      Delete
  8. Yg cina tu dok provoke bdk melayu tu korang x nmpk... Mcm2 cina tu dok kata kt bdk melayu tu seblom depa tumbuk dia.. Ko ingt dia suka2 nk tumbuk ke knowing yg dia akan kena buang keje lps tu? Cuba tgk apa ko akan buat kalo dtg cina kt tpt ko n maki mak bpk ko keturunan bodo sbb tu keje level kfc je..aku nk tgk korang akanctumbuk ke x cina kuang ajar mcm tu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesedaran melalui bangsa ... bukan parti politik ... hidup melayu ... HIDUP UMNO ...

      Delete
    2. kebanyakan orang nilai dari tonton video sahaje. lepas cakap membabi buta. sentuh isu perkauman. akal pendek. xtahu cerita jangan cakap banyak la.
      aku sokong anoy atas nie.

      Delete
    3. bodoh la nak kutuk2 kerja..kerja kfc halal bukan merompak...nak kutuk buat apa.padan

      Delete
  9. pasal ayam pun jd isu..malu lah aku jd rakyat negara 1malaysia ni.
    masak sendiri la lg bagus..1 reban kena goreng pun org x tumbuk muka aku.

    ~kalau Q pjg sgt..jgn la cari nahas masuk kfc..

    ReplyDelete
  10. hahaha..bodo nak mampuih..perangai cam naharom..otak simpan lutut..bangang punya customer.ahahaha..amekau:O

    ReplyDelete
  11. waahhh..ni adalah ongKFC..mesti bdak tu belajar muay thai..pngaruh filem ONgbak..xpon pengaruh shark KFC Gangster..hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  12. like a tokey™

    ReplyDelete
  13. ini lah akibat daripada troll yang berlebihan. pegi kfc kena sepak, buat blog kena hack.

    ReplyDelete
  14. Itula,orang pegi thaipusam happy2,yang gatal2 nak makan ayam tu apsal,bila dah habis sibuk dok maki orang.Kan dah kene setepek,kepada brade KFC yang bagi flying kick 2,lepas neh keje la kat Domino's,kompem susah nak abes.

    ReplyDelete
  15. nie baru namanyer KFF (KENTUCKY FRIED FIST) aku budget cine tu nak kluar skill shaolin soccer dia. baru gempak. keluar skill budhha buncit dia nanti. muka dah sama. akakakak...pe2 pun aku rasa budak melayu tu x salah sbb dia kena provoke. cina oh cina ko bukak la kfc ko sendiri dengan semua pekerja cina. kalau obe ader kat sana nak gak tgk dia backup budak melayu tu. kikikikiki ader beran ke obe? dah bis tenaga kot dia tiap2 mlm menghenjut (obe kalau baca nie senyum2 kompirm ko baru pas henjut kan) lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak bila ade rules kalau ade orang provoke, orang yang kena provoke diberikan lesen untuk bertumbuk?

      Delete
    2. sejak semalam

      Delete
    3. unwritten rules. duh

      Delete
    4. sejak mak ko x kokek ngan ayah ko lagi.....ko budak nerd g berambus jauh2..

      Delete
  16. don't mess with ma chicken niggah!! Imma bust yo cap! Word...hahahah LOL

    ReplyDelete
  17. punching people like a boss....

    ReplyDelete
  18. Aku pun ada kat KFC tu time ni.

    Cina ni memang kurang ajar kutuk mak bapak budak tu. Pastu merendah2kan orang kerja KFC

    That's why Cina lain kat KFC tu tak backup langsung cina sial tu.

    So maksudnya, Cina lain tak bersetuju dgn tindakan Cina sial tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooo..itu mcm ke..

      Delete
    2. Kalau gitu ambo sokong kito pakat gi katok cino tuh, sebab cina setitik rusok cino sebelango dio ingat nie tanoh tok nye dio ko puiiiiiii

      Delete
    3. mari kita katok reramai cinapek tu! ada contact die? fb ka? blog ka?

      Delete
  19. Lol. Bodoh. Mentang2 dia melayu bukan main kau defend dia walaupun dia buat benda bodoh. Haram jadah apa. Hukum alam mana yang kau pakai yang bagi tumbuk orang sesuka hati?

    And Malaysians, really, fighting over KFC? #MEGAfacepalm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko backup apasal ni la contoh budak bodo,bukannya nak tolong bangsa sendiri,tu la pasal org cam ko tak maju,cilanat dah la jadi anjing kuli kat negara sendiri,ko hina lagi bangsa ko sendiri .kesian.

      Delete
    2. bapak n mak ko kene caci,kena maki ko bia je... n sue kat court?? kebodohan apakah yg ko tonjaolkan wahai katak ijau celake??

      Delete
    3. Lol. Mengaku melayu islam, tapi nak ajar orang bertumbuk. Kau ponteng kelas agama ke or mmg xde agama? LOL.

      Delete
    4. lol lol, tolol ke ape?? maruah keluarga ko leh dipijak2? malang nasib dpt ank mcm ko...hihihi

      Delete
    5. Lol. Setakat mulut berkata, maruah keluarga aku takde pape pun. Kau pukul orang, masuk paper, penjara, baru maruah keluarga tercalar. See the fucking difference?

      Delete
    6. Betul lah Katak Hijau kata.

      Butoh kau la tolong bangsa sendiri!! Pergi mampus sama kau lah ngan melayu bangga kau tu! CIbai!!

      Dalam kubur dia tak tanya pun kaum kau bodoh!! Malu sial!! Kau tunggu Malaikat tanya kau,apa agama kau,kau jawab melayu. HAh! Ke neraka lah kau! CElaka punya melayu.

      Aku cina masuk Islam,aku pun tahulah basic soal dalam kubur. Bodoh punya melayu.

      Delete
    7. dasar melayu hipokrit.. mengaku islam tp klu bnde cmni keganasan bleh lak dihalalkan.. mgaku je la mlayu dlm video tu mmg die yg salah.. customer cmni pon xleh handel.. cmne nk bukak kompeni beso2 nnt.. keje la kfc smpai tue gamaknye

      Delete
    8. sokong kau Katak Hijau.

      sebab aku pun kena sound tepek dengan worker KFC MELAYU. sebab kena sound, nak tukar soft drink dengan coffee. kalau cakap baik2, aku boleh terima, tapi kalau carut2 keluar, MELAYU DENGAN MELAYU beb, siapa boleh terima. once born as meleis, always meleis lah. fucking hypocrite.

      Delete
    9. Terdiam korang kene hujah katak hijau...

      I couldn't agree with you more!!!

      Delete
    10. sokong katak hijau..melayu india cina same je..xde beza..klu pekerja india wt cmni..meleis mesti marah wlupom tnpa usul periksa duk bahan india tu..

      bodoh punyer melayu backup coz sbb melayu je..

      islam eh..nabi kena baling batu nga orang taif xde pom nabi baling batu balik..malikat nak terbalik bukit pom nabi xkasi.. nah meleis ISLAM..JAWAB!!!

      Delete
  20. kaum2 cina memang selalu lost patience, bukan nak racist tapi tu la kenyataan nya sepanjang pengalaman aku deal dengan diorang, huhu. Sikit2 nak tinggi suara. Cuba lah cool je, melayu pun apa kurang nya. Aku tujukan dekat siapa2 je, kalau agak2 dah lapar sangat tu + awak ni jenis baran, pergi la kedai yang tak ramai orang yer sebelum anda mengamuk tak tentu pasal benda kecik2 macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina tak bole control sabar. karate aje pastu campak sungai bg makan jaws...buaya... udang... ular... belacak.... biawak.... dll.

      Delete
    2. hidup melayu?zatyhanyut dengar nama pun dah hanyut2..haha puiii!tengok kamus english siapa ada perkataan amuk khas untuk orang melayu..orang melayu yg tak reti bersabar..dasar melayu murahan,sikit2 sokong bangsa salah tak nak ngaku..aku rasa dalam kubur nanti malaikat tanya apa bangsamu kot tak gitu zatyhanyut?

      Delete
  21. satu kene provoke, satu makan provoke, last2 due2 makan ayam gak..puih!

    ReplyDelete
  22. Konek kecik tp hidup xder self-control. Semua same jer. Dah tau org ramai cari la kedai lain. Kfc bukan sedap sangat pun, sinki penuh kahak eww.,,

    ReplyDelete
  23. Satu keistimewaan org melayu hingga tercatat dlm dictionary Inggeris. Amok. Definination from Webster dictionary : a murderous frenzy that has traditionally been regarded as occurring especially in Malaysian culture. So jgn jolok srg tebuan.

    ReplyDelete
  24. Ada pulak la konek tak sunat troll kat sini

    ReplyDelete
  25. pekerja tu konfem kene buang xD customer always right? xD

    ReplyDelete
  26. Wah.... Sekali kena silat daa...

    ReplyDelete
  27. erm... sedih betul...

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ko sedih ni pehal lak..

      xpyah promo kat sini..suhhhh..suhhhh

      Delete
    2. xpayah promo blog bodoh kau kt sini la..

      Delete
    3. khairul kayz balik rumah tengok k pop la!

      Delete
  28. jom pukul katak hijau lak. budget baik. morron. fuck u la babi. kalau mak bapak ko org maki hamun ko diam ke je babi? bodoh punya budak. lain la kalau kau tu anak haram x der mak bapak kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa kalau kau tumbuk screen laptop tu, laptop kau yang hancur. Aku ok je. LOL.

      And it's *moron. And katak adalah sejenis amphibia, tak serupa langsung dengan babi yang merupakan sejenis haiwan mamalia. So it should be fuck u la katak/frog. #captainobvious

      Delete
    2. haha..katak2..malang nye mak katak tu kn... adoi...

      Delete
    3. kalau ko manusia napa nama katak hijau..u mad bro?

      Delete
    4. Kalau kau manusia kenapa kau tak bermuka? #trollface

      Delete
    5. 'Katak Hijau' declared winner. #fact

      Delete
    6. katak hijau and Jaxx
      'If you know what I mean. #MrBean

      Delete
    7. JAXX.. mmber2 lu duk main kutuk2 mak ayah kau xpe pulak..duk mencarut2 xde plak kau p pukui member hang kn..

      ni sbb mamat ni cina budak tu melayu..kalau mamat duk pukul tu cina and yang customer tu melayu.mesti hang backup yg melayu kn..

      kuat sangat melayu kau ni..

      Delete
  29. Radix Fried Chicken takde orang pun nak pegi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. customer service RFC kat Kubang Kerian, Kelantan adalah worst... menyebabkan dah tawar hati untuk jadi pelanggan di situ..

      Delete
  30. *SUPERheaddesk*

    ReplyDelete
  31. pasal ayam pun nak gaduh?
    pekerja tu pun manusia juga, bukan malaikat...
    siapa yang kutuk melayu tu boleh pegi mampuslaa..berambus dari malaysia
    alah sicina tu pun sama kurang ajar... nak tunjuk berlagak konon...pi balik TANAH CINA lahhh baru lu tahu hidup lu cemana.. dasarnya dulu pendatang jer, kerja kat lombong bijih timah... tak ada ingat kerrr???? dulu hidup merempat jer... tak sadar diri.. mampuslah kau

    ReplyDelete
  32. Pasal ayam nak gaduh... Gua malas nak usha hal remeh

    Lagipun i-city bukan area gua... Gua x ambik pot area bukan under gua

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark malaya konek kecik diam la mintak belanja kfc kat area sendiri pun diam kecut..dahla nama baru reti letak kat ruang name..puihhhhhh!bajet samseng puihhhhhhh!

      Delete
  33. Cuba korang tgk video tu byk kali... mmg cina kapir tu provoke dari awal2 lagi.. kalau aku pun mesti aku flying kick cina kapir tu barang 2-3 kali... kasi sedar sikit atuk nenek dia datang mesia nak menumpang cari rezeki kat negara orang..

    ReplyDelete
  34. nie TRAILER..trailer KFC Gangster..hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak doh kau ni!! sempat tu!!

      Delete
  35. Kelantan freid chicklen(ni bukan typo) la bru layan.

    ReplyDelete
  36. kbnyakan pmbaca blog serius hnyalah racistard..kalo sesama melayu gaduh xde la plak korang sruh melayu tu jgn dduk mlysia..wtf for all of u

    ReplyDelete
  37. wow shark malaya dah pandai letak nama kat bahagian name *clap clap*

    shark malaya noob.

    ReplyDelete
  38. Anons got no freaking balls. Unless they're women, well then they're literally pussies. Cakap lantang bercoverkan anon. Memang keturunan panglima melayu betul korang ni. LOL. trollface.jpg

    #I've got nothing better to do. Lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak kebelakangan ni aku asyik gembira,

      Tersenyum seorangan sahaja,

      Duk main sms sepanjang masa,

      Macam remaja baru nak bercinta.

      HAHAHAHA.
      POSTED BY KATAK HIJAU AT 11:20 PM 2 COMMENTS
      EMAIL THIS
      BLOGTHIS!
      SHARE TO TWITTER
      SHARE TO FACEBOOK

      THURSDAY, AUGUST 11, 2011

      11th August 2011
      Closing my eyes to all posibility,

      Focusing them on the one thing in front of me,

      You. =)
      POSTED BY KATAK HIJAU AT 8:15 PM 0 COMMENTS
      EMAIL THIS
      BLOGTHIS!
      SHARE TO TWITTER
      SHARE TO FACEBOOK

      FRIDAY, AUGUST 5, 2011

      Robot
      Fucking teenage hormones,

      They're messing with my head,

      I don't wanna be a human no more

      Let me be a robot instead,

      Yes they can't feel emotions,

      They can't feel love,

      But they can't feel pain either,

      Which is what I'm really after.
      POSTED BY KATAK HIJAU AT 8:48 PM 0 COMMENTS
      EMAIL THIS
      BLOGTHIS!
      SHARE TO TWITTER
      SHARE TO FACEBOOK

      TUESDAY, AUGUST 2, 2011

      Berfikir sejenak #1
      Tak guna fikir seribu langkah ke hadapan,

      Kalau satu langkah pun kau tak sanggup mulakan.
      POSTED BY KATAK HIJAU AT 10:05 AM 0 COMMENTS

      Delete
    2. Let me guess. Ctrl+a, ctrl+c, ctrl+v. OMG, i'm a fucking genius!

      NO. You're a retard.

      Delete
    3. bodonya si katak hijau ni,gay

      Delete
    4. katak hijau like 9gay..uppsss 9gags..
      u mad bro? im nomad

      Delete
    5. no·mad (nmd)
      n.
      1. A member of a group of people who have no fixed home and move according to the seasons from place to place in search of food, water, and grazing land.
      2. A person with no fixed residence who roams about; a wanderer.

      Delete
    6. Frogvid hhhhghngbfrvv rfrvfvrfrectjg rvr fvyrutrjg

      Delete
    7. hahaha.. katak dah marah... U MAD BRO?
      hahahahahahah kote

      Delete
    8. BITCH PLEASE.

      I don't give a fuck. #yaoming.jpg

      Delete
    9. kah kah kah..gile nak explen pasal nomad..gua tau lah..tp tu gua amik dari 9gag..u mad bro?

      Delete
    10. smartass douchebag katak hijau. cam yeye la ko ni. pui

      Delete
    11. @shahiran, butt hurt troll failed?

      btw, log out your fucking account, smash your laptop or what so ever, eat your own shit, wee-wee, and eat your shit again.

      Delete
    12. bla bla bla..u mad bro...?!! # trolololo

      Delete
  39. mmmm lapa kfc lak.hurmmm.
    shark malaya belanja gua kfc.nyammmmmmmmmmmmmmm nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

    ReplyDelete
  40. KFC - Kentucky Fried Chicken
    Thanks for writing. The video has been reported to KFC Malaysia who will immediately begin investigating the issue. The Malaysia team will confirm that all appropriate action is taken and any violations of our strict operating standards have been addressed. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak tau pa yang jadi lepas tu,mmg melayu yang disalahkan,semuanya salah melayu,melayu yng start tumbuk,customer always right katanya,kalo bos atas melayu pun tak berani nak backup melayu sebab nnt dikata racist pula..kalo bos atas cina mmg konfirm la they backup dia punya races and then takde org berani kata dia racist.sad

      Delete
  41. sekali lagi abg botak Pengarah Operasi KFC, Mohammad Alwi kena bagi statement lol

    ReplyDelete
  42. cine tu nk ayam cam dlm gambo..tp dpt kecik.. tu yg dia xpuas ati.. bdk melayu tu menerangkan pada cine tu..TALK TO THE HAND!!kah3..

    ReplyDelete
  43. hatta ini bukanlah tentang cina atau melayu hatta ini cerita tentang si pekerja yang mengong dan seorang customer yang emozz. maka si pekerja meringkuk di penjara mungkin juga sahacaya frontpage utusian,metroll mahupun kozmoz.

    ReplyDelete
  44. CINA PUKIMAKLANCAU!!!PUIIII!!!!

    ReplyDelete
  45. kerana mulut santan binasa,
    kerana pulut badan binasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerna mulut pulut habis woi!

      Delete
    2. kerana mulut santan binasa(habis)

      tersirat woi! tersirat...
      lembab!!tu pasal keje menggoreng ayam

      Delete
  46. typical malarian infested swamp, shit eating monkeys on their daily routine of showing their ass to people. I pity those civilised culture people, only wanting to find sustenance instead being harass by these idiotic simian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bla bla bla...u mad bro?

      Delete
  47. perghhh rugi aku balik... hahaha... klau round2 kfc tu leh join skli... xD

    ReplyDelete
  48. Pekerja KFC tak sepatotnya layan pelanggan macam tu...dieorang customer kot,tak kire melayu,cina atau india...suma harus dilayan dengan baek...Nie mesti kes,Amik pekerja samseng nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comment dari tgk sekerat je video. dah tgk full punya hehe

      Delete
    2. kau takyah nak salahkan pekerja la wey !
      customer kalau baik , jenis yang memahami , tak memaki hamun ..ko ingat staff sume tu suke suke je ke nak serang customer tu . ni punca nya mesti dari customer tu sendiri . sabar kitorang sebagai ada hadnya . bukan senang2 customer nak pijak

      Delete
    3. gendit ni mesti anak mak..baiknya dia..boleh buat menantu

      Delete
  49. Gua rasa cina tu rasa sakit sbb kena tibai..

    . Tapi melayu tu yg rasa sakit bila dpt surat dr lawyer..

    Gua mmg dah stop ambik pekerja KFC jd crew gua..

    ReplyDelete
  50. ni psl customer service kfc. Yg sibuk2 psl perkauman ni apahal video ni sekerat je, siapa yg salah pun x jelas, bodoh piang btul la sesetengah org2 yg buat komen kat sini

    ReplyDelete
  51. katak hijau muka mcm babi. budget hensem betenggek atas batu. mmg muka gay siot. mak bapak ko bg ko makan babi ke perangai mcm setan. jom la kita settlekan kat luar. ader beran x katak hijau. tgk mcm langsi je bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ditaip anon dengan berani daripada laptopnya.

      Delete
  52. malaise go eat shit, no good piece of rotten crap, you kind no good, better go rape your mother you stupid butthole, your kind all go die, this earth no need stinky race, your kind worse than rat, go eat shit until your stomach blow up, your kind no civilized, only know how to eat shit and throw shit at other people, lazy no good, incest, rempit like monkey, all terrorist only kill people for fun, smell like shit because your kind eat shit stupid like cow also all your kind stupid dumblameassnobrain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah puas mencarut? pi balik naik tongkang gi.

      Delete
    2. Lu guna loghat omputih.. Tapi gaji ciput.. Baik tak yah... Lu boleh blah dan jangan pijak area ampang

      Delete
    3. judging by the english ni mungkin melayu kot tapi racist ngan bangsa dia sendiri,bodoh ni mesti kena bodo dari melayu lain lepas geram kat sini.

      Delete
    4. too long. not read

      Delete
    5. bla bla bla..yawnn....

      Delete
    6. aku rasa mamat ni bukan melayu benci melayu tapi india pariah saja nak buat kecoh, saja nak laga melayu dengan cina, pastu tengok sambil makan popcorn

      Delete
    7. shark malaya konek kecik diam la suh belanja kfc diam kecut..dahla nama baru reti letak kat ruang name..puihhhhhh!bajet samseng puihhhhhhh!

      Delete
    8. Lu pesal..?? Merajuk gua tak layan komen manja lu minta KFC..??

      Sori bro.. Gua tak layan lady-boy

      Delete
    9. SALAM DARI HOKKAIDO,JEPUN.

      mana lu tau dia bukan lady-boy shark malaya?taula kau sendiri lady-boy kan shark malaya..memalukan kaum gangster betullah kau ni shark malaya.

      Delete
    10. Lu ngan lady boy tu dah kaw tim nak kenakan gua..?? Gua tak layan gertak samseng blom sunat mcm lu orang..

      Besok gua round ampang... Gua tak nak tgk lady boy ngan yakuza blom sunat kat sana..

      Lu paham..??

      Delete
    11. SALAM DARI HOKKAIDO,JEPUN.

      shark malaya,tu bukan lady-boy gua.tapi yang pasti lu yg pernah jadi lady-boy.sudahkah lu lupa masa dulu lu dieksport ke jepun area osaka untuk dijadikan lady-boy?puii!pasti kau takkan mengaku.sudah-sudahlah jangan nak tunjuk besar konek kat sini shark,kami semua tau tak besar mana konek kau tu.btw,aku kat hokkaido bukan kat ampang.area kau pon ampang ciput satu lorong je dah kecoh.kau tu dahla konek kecik tak berkhitan jangan nak tunjuk hebat pulak wahai shark.akal tu guna sikit sebelum berbicara,tunjukkan yang gangster juga bergeliga akalnya.lu diam-diam sudah lak shark lu bukan siapa-siapa pun dalam seantero dunia gangster ni.

      BAGERO.

      Delete
  53. HEI NI BUKAN TTG RACIST HOWKEY EVENTHOUGH KEPC CREW TU MENGAMUK SAKAN TP KNA TAHU GAK PUNCA THEN CUSTOMER YG G INSULTED LAK PEHAL?BANGANG ANAK HARAM JADAH TOL MRK NI,DUA2X GADUH TTG AYAM,KOMPENI ORANG LUAR,YG CONTRIBUTE KAT ISRAEL LAKNATULLAH TU!BANGANG NK MAMPUS TP NI MMG PENGALAMAN AKU,ORANG MALAY EGO TINGGI EVEN KEJA CIKAI2X,KERJA G BERSIH TONG NAJIS/TANDAS THEN ORG CINA YG BERLAGAK MCM DIALAH BIG BOZ PADAHAL DA LUPA HAK KETUANAN MALAY KAT MESIA NI?CUBALAH BERTOLAK ANSUR CKIT,TP ORG CINA MMG BERLAGAK DOWN,PERANGAI MCM SETAN,DAH LUPA KER SORG FEMALE CHINESE YG MEMPERBODOHKAN TRAFFIC MALAY KAT JLN RAYA,SIAP AMBIK VIDEO LG TYM KENA SAMA,HAK TUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,MN DA ABANG2X PELUDAH TB TU SUMA?PERKIDA?PANGLIMA TU SUMA?MANA???????????????


    -Megat,JB

    ReplyDelete
    Replies
    1. howkey?how key?macamana kunci?kepc?kompeni?boz?ckit?tb?wow what a mindfuck.hmm.

      Delete
    2. nama megat..ganas..tapi tulisan dan ejaan serupe ponde....kepc..what the hell bro..tak boleh ke eja..K.F.C
      #facepalm

      Delete
    3. Babi. Ni megat skinhead tu ke?

      Delete
    4. bukanlah.

      megat kepc.

      puii.

      Delete
  54. la katak hijau dah goyang ke dgn anon 7:44? btul gak ckp dia settle luar lg ok kot. tgk bro pun mcm org pekida je. takut boboi.

    ReplyDelete
  55. staff ni betindak camni mesti sebab customer perangai cam lahanat .
    customer always right konon . pegi mampus !
    abis tu kitorang pekerja nakkan hak kami jugak untuk customer understanding situation like this .

    ReplyDelete
  56. cina : lu olang ada jual babi spicy ka??
    kfc meleis : babi bapak hang..kitaorang jual ayam je uncle..
    cina : babi original??
    kfc meleis : wtf!
    cina : babi wedges..hihihi..
    kfc meleis : kuang hajaq..!@#$^5&^(&%

    camtu lar cite nye..troll punya troll..sekali dia kena troll:O

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti letak ini di 9gags...
      kelakarnya

      Delete
  57. melei is always inferior to chinese. This video show prove. U all can see how these animal behave.
    Well 4000 year old civilisation is always superior than bunch of monkeys that just learn how to come down from trees. All chinese people must unite. We must kill all melei and take this land for our generation.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lgi sekor nyamar jadi cina,gi mampus la lu,ingat kitorang bodo tak dapat bezakan cara typing.kesian ko ni babi,mesti real life ko kena bodo dari melayu.

      Delete
    2. bla bla bla...yawnn....
      go make sandwich you bitch!

      Delete
    3. ni mesti keling babi menanguk di air keruh

      Delete
    4. Lets wait and see how many meleis will be provoked by this. Hehe...

      Delete
    5. Adoi.. Senang betul perasaan org melayu dimainkan dengan ayat 4 baris je pun. Lps tu argue dgn ayat bodoh. Bila la nak maju wahai bangsaku

      Delete
    6. ^ obviously Anon 7:59 AM is melei

      #fact

      Delete
  58. ahhhh sume ni propa lebih..angkara freemason..troll!!!

    ReplyDelete
  59. siapa tahu kfc kat cyberjaya tutup pukul berapa?lapar la. :">

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko budak MMU ke? belum tutup lagi tu,jom kita gi sama2.

      Delete
    2. weh aku budak cucms la.aku duduk kat dengkil saja tanya kfc cyberjaya tutup pukul berapa sebab aku study situ.kfc dengkil dah tau dah tutup pukul berapa.hmm.

      Delete
    3. excused aku budak MMU dah tutup dah tu,faham2 la cyberjya ni macam mana.takde kehidupan malam.

      Delete
    4. anon 8:37 ni mesti obepig kan..dropout mmu n limkokwing dah masak sangat area cyber ni..hehe jangan tak ngaku dahla.

      Delete
    5. anon 8:37 mak bapak kau hantar ke mmu untuk belajar,bukan untuk mengharungi kehidupan-kehidupan malam.astaghfirullahalazim.

      Delete
  60. ini semua salah kerajaan BN...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ratib BN pulok...bila nak ratib altantuya, c4, rosmah, feedlot bla bla...
      kalau dah kepala bana tu politik 24 jam

      Delete
  61. ptuih....cina....nak main kurang ajar...tak ingat peristiwa 13 mei 1969 ke?.....nak kene pancung lagi ke?.....kami melayu tengah tunggu je nih......

    ReplyDelete
  62. dari video ni boleh kembangkan kepada israel, racist, bla bla bla. typical malaysian~~

    ReplyDelete
  63. AKU CINA MA...SEMUA KAUM SAMA SAJA..

    MULUT CINA MANYAK BISING MA..SAPA TAHAN MA..KENE PUKUL KASI DIAOLANG SENYAP SIKIT..

    ReplyDelete
  64. the amount of anonymous poster in here is TOO DAMN HIGH

    ReplyDelete
    Replies
    1. you too anon!!
      Epic anon is epic

      Delete
  65. simple je kesimpulan kat sini
    # first, kedua2 pihak lack of moral, sivik punye kesedaran x aktif dengan normal.. Nafsu

    # second, sembang2 gak, kritik2 gak,bekap2 gak. esok luse mggu depan, bulan & tahunn mendatang KFC ler jugak korang melantak beramai2.. diracuni barat otak2 malaysia,

    #last, ni bukan kes rasict... tpi kes akal singkat. x mature, kote kecik. ok tq :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Captain Obvious!

      Delete
  66. HIHI, semua nak salah salahkan, padahal tak tahu cerita sebenar, Terima kasih 1malaysia.

    ReplyDelete
  67. i ve waited my chicken for nearly 2 hours..but when i ve got my meal,worth every single second i waited.budi bahasa budaya kita..before arguing for late service and chicken,think first on how they work behind there to fill our stomach.yes we pay,we got the power.if u have no patience at all,why wait? go to other branch laa..
    budi bahasa budaya kita..tak berbahasa,kene la tibai ramai2.easy as that maa.
    +1 to the riot team

    ReplyDelete
    Replies
    1. LIKE satu kali

      Delete
    2. like 2 kali

      Delete
    3. like 2 kali.hahaha..
      kalau betul2 mamat tu terasa terhina ajaklah fight kt tempat lain.klu boleh hormat lah pelanggan yg lain.budak2 kecik pun ade kat situ.jaga imej tempat kerja.jgn susahkan kawan2 kerja lain.sama2 cari rezeki.orang2 kurang ajar nie mana2 aje ada.x kira bangsa. cuma mcm mana mau atasi. sabar? fight? klu fight pilihanny,boleh gaduh luar dr kawasan tmpt kerja. peace yo...!! jom selawat ke atas nabi muhammad S.A.W.

      Delete
  68. One Does Not Simply Eat KFC into Mordor

    ReplyDelete
  69. samseng ke,kene tunggu sejam ke aku tak kire.aku suke ayam kfc.suke makan kat kfc.nomnomnomnomnomnomnomnomnomonomonomomonomonomonomonomonomomom

    ReplyDelete
  70. Damn shark malaya anoying sial

    ReplyDelete
  71. KAHKAHKAH! Lawak sial komen anon. Celaka betul!

    Melayu bodoh! Cina Bodoh!

    Tunggu lepas ni komen aku kena pangkah. Maka naik la LOL aku. WAKAKAKAKA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak...bagus komen kau.. kenapa nak dipangkah.. good job.. thanks yer

      Delete
  72. U good Me good. U no good Me bad n nasty. Enuff said.

    ReplyDelete
  73. 35 bijik 'bodoh' ad kt komen2 nih klu ak ctrl+f. bgs la sgt.

    ReplyDelete
  74. aduyai...sampai macam tu skali jadinya...
    kita kan satu malaysia.
    22 salah sebenarnya. yang si cina tu- apasal mengamuk cm tu skali.adab la..bukannya dye srg mkn ayam kfc tu.jangan la mrh2 n mengamuk cm tu..nak aym sgt.beli je kat supermarket ayam ramly tu..goreng mkn depan tv..yum2..xgduh dengan sapa2..
    then..
    si kfc tu- customer always rite la bro.even da slh cm mne skali pn..kne bwk bersbr..nme lagi kje kat cm tu..jangan la smpai nk mrh2 cm tu skali.gduh mulut suda la...lps tu bla.bwk ke manager klau cina tu kecoh sgt..xde pepasal kne pukul.cemarkan nama francies tu je..aduyai..

    ReplyDelete
  75. Kena hack lg la jwb nye blog ni..tmpt kutuk mngutuk dh blog ni..pgl codebreak

    ReplyDelete
  76. malu bai..ada pelancong tengok perangai macam sakai

    ReplyDelete
  77. nmpknye, fight dkt sini lebih hangat dkt kfc tu.. haha.. btw, kesian gak dkt bdk yg keje tu lau btl die kene maki.. tak pasal2.. customer always right but customer pun kene fikir gak secara rasional. mmg sedap memaki, ape ingt bdk tu takde perasaan ke ape.. kesian, what a world.. peace..

    ReplyDelete
  78. Dafuq man pasal ayam nak gado....lolzzz

    ReplyDelete
  79. NI SUME DAKYAH ILUMINATI KFC LA BODOH!!!!
    idop afiq serdang idop apid~

    ReplyDelete
  80. Cina makan babi!
    tak basuh berak!

    pengotor!
    kurang ajar!

    Belasah je mangkuk tu, setakat kene buang dri KFC, apply je tmpt lain McD ke,
    lalallal

    ReplyDelete
  81. Lihat ke arah sana
    Serakan warna dan berarakan
    Awan
    Pabila terik panas
    Segera hadirnya memayungi diri

    Pabila kau dahaga
    Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya
    Pabila kau katakan
    Akulah awan itu yang kau mahu

    Begitulah awan nano
    Setia melindungi diri
    Tika panas mencuba menggores pipi
    Dan bibirmu

    Begitulah awan nano
    Sering saja tak terduga hadir
    Dan tak akan tercapai jejarimu

    Kasihnya
    Kasih tiada banding
    Setia tiada tara
    Bagaimanapun jua

    Awan kekasih sebenarmu sayang
    Walaupun tak akan tercapai jejarimu

    Lihat diriku ini
    Yang sesekali pernah kau bagaikan awan
    Sehingga tak mungkin terlupa
    Berikan belas sedari dulu

    Sehingga tak mungkin termampu saksi
    Setitis pun air matamu kasihku
    Sehingga kau katakan
    Akulah awan itu yang kau rindu

    Akulah awanmu yang sedia
    Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi
    Dan bibirmu

    Akulah awanmu yang sering kau rindu
    Dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai jejarimu

    Kasihku
    Kasih tiada banding setia tiada tara
    Bagaimanapun jua
    Aku pelindung dirimu sayang
    Walaupun tak akan tercapai jejarimu

    Begitulah awan nano
    Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
    Dan bibirmu

    Begitulah awan nano
    Sering saja tak terduga hadir
    Dan tak akan tercapai jejarimu

    Kasihku
    Kasih tiada banding setia tiada tara
    Bagaimanapun jua
    Aku pelindung dirimu sayang
    Walaupun tak akan tercapai jejarimu

    ReplyDelete
  82. -Panglima Perang-

    Saya merasa bangga dengan semangat 1Malaysia yang ditunjukkan dalam video ini..

    ReplyDelete
  83. Pasal obe upload,skang sume nak gadoh.. melayu vs melayu. melayu vs cina.. Obee obee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails