Sunday, 1 January 2012

Serius VS - Adakah Kembar Seiras Memang Seiras? (9 Gambar)


Seiraskag mereka?


Kembar seiras.. adakah mereka benar-benar seiras?






Laporan asal AcidCow

33 comments:

  1. kalo tdk aku first.oleh kerna tenet mesia lmbab mcm babi.aku dpt seken

    ReplyDelete
  2. Gua Obe: failed.. kan ke no 3 tu..

    ReplyDelete
  3. Bentuk muka lain2 lahh... huhu sorg lebih panjang sikit daripada sorg lagi....

    ReplyDelete
  4. anon : u should count from 0

    ReplyDelete
  5. takde yg betul2 seiras..
    yg budak kecik pempuan tu x nampak beza sgt tp bila dah besar mungkin blh berubah

    ReplyDelete
  6. patut tambah muka chef wan dgn rozita che wan....baru nice prank...

    ReplyDelete
  7. kalu tgk sekali imbas mmg nmpk seiras tp kalu perati lek lok, mmg ada bezanya

    ReplyDelete
  8. kalo nak kata 100% iras, memang la tak. sebab dah kejadian Allah sumer lain, even cap jari pun masing2 lain.

    tp bg aku, kalo kembar tu jenis seiras, mmg nampak iras dia. kalo nak lain skit pn, just tukar gaya rambut la. atau kalo dah lame2 kenal tu, mngkin dpt bezakan la. tp kalo kiter baru jmpe kembar tu, kdg2 mmg tak dpt beza lgnsung.
    melainkan kalo sorang gemuk sorang kurus. haha.

    tp ade gak kembar yg tak seiras.

    tp yg aku tertanya, mmg kembar seiras ni dapat mcm feeling satu antara lain yar?

    ReplyDelete
  9. mana obe and faiz tapit???

    ReplyDelete
  10. mak mereka je yg pakar dalam hal ini..

    ReplyDelete
  11. aku ada sepupu kembar . tapi takdalaa kembar seiras . tak same pun muka . tapi punya susah aku nak bezakan mana satu yg nama tu mana satu yang nama ni . haha . padahal muka lain . memang tak serupa . tapi sebab kenyataan nya diorang kembar . aku pun taktau nape aku susah sangat nak bezakan

    ReplyDelete
  12. @ thisisaina

    sbb ko bongok

    ReplyDelete
  13. @Anon 2 January 2012 13:31

    i see what u did there

    ReplyDelete
  14. muka aku macam aaron aziz

    ReplyDelete
  15. 1MALAYSIA STORE is an Online Shopping Store that sells any stuff and gift items exclusively for ladies at reasonably priced price with good quality.

    http://www.1malaysiastore.com.my

    ReplyDelete
  16. Milo and Elijah Peter!!!!!!

    google. google. google. hahahaa

    make diz story Obe!!!

    ReplyDelete
  17. Milo & Elijah Peter!!

    ReplyDelete
  18. anon 13:31 = anon 15:10

    ReplyDelete
  19. kembar biasa aku tak perhatikan kecuali yg 2 ni~ ohohohoho~ ♥♥♥♥♥♥

    http://img834.imageshack.us/img834/8328/shuangzi3.jpg

    ReplyDelete
  20. Obe gambar yg ketiga tu..

    ReplyDelete
  21. Agenda PAS, PKR & DAP freemason!!

    ReplyDelete
  22. Agenda kafir laknatullah nak mengelirukan akidah umat ISLAM. Berhati2lah bila melihat wajah mat saleh

    ReplyDelete
  23. Obe, ko tampal gambar kapir2 harbi melalaikan ni semua buat apa? Ternyata sesat lagi menyesatkan! Ptuih! TAKBIRRR!

    ReplyDelete
  24. Apahal semua masuk kapir2 pulak ni?? ekstrimis siot

    Latest Post PANCUT DALAM TELINGA | Lu Memang Malang !

    ReplyDelete
  25. knp lu x letak kembar Malaysia zaquan & aidil

    ReplyDelete
  26. sekolah aku ada org kembar... 2 org sma 1 x.. diorang kmbar 4 orang. tapi 2 sperm dan 2 telur berbeza.
    yg sorang mati
    sorang nama razak, sorang nama rahinm
    aku duduk dgn diorang slma 2 thn. aku x tau mn mana satu rahim mana satu razak..
    diorang ckp sorang sikat kiri, sorang sikat kanan. tapi style rmbt diorang ttp sm. cuma kiri kanan ja. sbji mcm lawak kampus punya emmi dan sp lagi sorang tah

    ReplyDelete
  27. yg tu pun ko nakk gtawww..shitto larr...

    ReplyDelete
  28. where's the winklevoss brothers?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails