Friday, 6 January 2012

Serius Shit - Jom Merokok


Feels Good Bro!

Thanks @jaisako for the link



42 comments:

  1. slowpoke. dah lama ad kat utube
    lembab

    ReplyDelete
  2. tak best pun
    *sambil hisap ganja

    ReplyDelete
  3. dah lama la video ni. next!
    tak seronok! tak serius pun!

    ReplyDelete
  4. obe. jom solat :)

    ReplyDelete
  5. gua nak stop hisap rokok lah macam ni. seram jugak tengok air warne hitam dalam paru paru gua

    ReplyDelete
  6. obe. solat yuk!

    ReplyDelete
  7. as a doctor, i really pity all those teenagers that think "smoking is cool", and make them look like a "badass"; as it is 'somehow' advertised in the movies.... just visit oncology or at least thoracic diseases dept. some day; to see "how cool" the smokers seem in real life.. the funny part is they say "i smoke and i can run 10 miles", well, in 5 years you wont, and probably die trying :) but a non-smoker still will be able to :) that is the difference, not "i feel good at this very moment"
    ~ DrCaniko, Youtube user


    Also Word Verification: slyces

    ReplyDelete
  8. Yang aku pasti tanpa ragu langsung adalah, perokok tetap akan merokok, tak payah lah kita penat2 cuba buktikan, tunjukkan kekotoran, ketoksikan, ketahian rokok, smokers will smoke. Always. Malah, kalau diumumkan rokok ada dna/cebisan kulit/sperma babi pun, perokok akan tetap merokok.

    /fact

    ReplyDelete
  9. hisap rokok sambil melayari
    http://jilakabetul.blogspot.com

    win!

    ReplyDelete
  10. babi punye gemuk post video lame. sangat lame ass & pemalas. tanda-tanda obepig semakin otak gemuk babi

    ReplyDelete
  11. ish ngeri siak...eh jom sume merokok..lama g waktu rehat nih..

    ReplyDelete
  12. jgn asyik komen usaha blogger nk bg knowledge kt org.atleast if blogger dh xda, masih ada ilmu bermanfaat yg kekal sbgai pahala utk dia.sebaik3 manusia adalah manusia yg beri manfaat kepada org lain :)

    ReplyDelete
  13. Biar pun video ini sudah lama namun
    ambil sebagai peringatan..

    Terima kasih utk ingatan ini.. =)

    ReplyDelete
  14. i have a good bong idea after seeing this...

    ReplyDelete
  15. @hang kasturi

    kalau kau masih nak merokok teruskan lah bodoh.tak semua perokok akan terus merokok sampai mampus.aku boleh je berhenti.kau yang bodoh.

    ReplyDelete
  16. Babi! Ni serius slowpoke gile babai la Babi!!!!

    ReplyDelete
  17. if only this GOD-made body of mine is as unresponsive as that bottle, my lung wud've been filled by tar by now... luckily, GOD's creative is above man-made... so no problem...

    ReplyDelete
  18. Machine tu cuma inhale je?

    ReplyDelete
  19. anon 14:03 = anon 14:16
    kecelaruan identiti.

    @anon 14:41---part mana yg hang kasturi cakap dia tu perokok?

    ReplyDelete
  20. @gem, ko tu id baru jangan banyak bunyik la babi!

    @anon 14:16, kalau blogger dah takde, mmg entri remain, tapi ko babi kenape tak search google dulu babi!

    ReplyDelete
  21. kepada troll yang suka sangat cakap "slowpoke" sambil rasa diri sangat cool well "better late than never"
    ok?

    ReplyDelete
  22. jom hisap rokok sambil usya

    http://jilakabetul.blogspot.com/

    sempoi woi blog ni! pukimak

    ReplyDelete
  23. ahhh it seem legit?|

    where's the filter? and how much smokers can smoke every 3 hours... stop inhaling vehicles exhaust then.. go buy electric car mofos.. u will die by accident anyways

    ReplyDelete
  24. serious s*** lol: what a dumb way to toss away your money!! add another thousand dumb degree if your not a smoker!! lol.. 400 cigar? lol.. smoking me benson ffuuuuhhh~~ mmm.. life is good~

    ReplyDelete
  25. ceh, babi betul. ingatkan tutup kilang rokok, rupanya eksperimen najib babi. takat buat camni sampai kiamat yang ke doploh pun orang tak berenti isap rokok.

    ReplyDelete
  26. post macam ni aku sokong. walopun mmg boleh carik kt youtube, tp sbb aku tak terpikir la plak nk cari, jadi biler bace blog obe baru tertengok.

    kesan merokok ni dah jelas, tgk jer la gigi tu jadi hitam. bibir hitam. erkk. dalam paru2 tu ntah cmner la.

    ReplyDelete
  27. da bekurun la obe..
    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  28. Ilek la kite punye pm pon isap rokok gak
    apa slhnye kite ikut
    rakyat kn kne support pemimpin

    ReplyDelete
  29. Anonymous said...
    as a doctor, i really pity all those teenagers that think "smoking is cool", and make them look like a "badass"; as it is 'somehow' advertised in the movies.... just visit oncology or at least thoracic diseases dept. some day; to see "how cool" the smokers seem in real life.. the funny part is they say "i smoke and i can run 10 miles", well, in 5 years you wont, and probably die trying :) but a non-smoker still will be able to :) that is the difference, not "i feel good at this very moment"
    ~ DrCaniko, Youtube user


    Also Word Verification: slyces

    GELI JEK NAK COPY PASTE DARI YOUTUBE.... BAJET BEST LA TU

    ReplyDelete
  30. aku da tunjuk da vid ni kat budak2 dalam kelas aku taun lepas..

    ReplyDelete
  31. obe yg penat2 post, babi jugak yg dapat nama..

    ReplyDelete
  32. alaa...benti merokok pastu cross jalan raya kena langgar dengan bas, kalau ditakdirkan mati, mati juga...wkwkwk

    ReplyDelete
  33. Sadiq Farha tuai7 January 2012 05:55

    bye bye

    ReplyDelete
  34. ala..rokok 2 xde puntung..aku isap ade puntung..so lmbt sket nk mampos..wakaka..

    ReplyDelete
  35. post ni adalah satu cubaan utk menjatuhkan kerajaan malaysia.. cukai rokok merupakan salah satu penyumbang ekonomi negara.. yg korang dok submit borang rm500 dtg dari cukai rokok la.. petrol yg korg guna ada subsidi gak.. subsidi sekolah.. subsidi petani nelayan.. subsidi blablablabla..

    ReplyDelete
  36. i'm impress because nobody said this yet. but someone got to say it. legalize marijuana.
    inb4 marijuana itu harom.

    ReplyDelete
  37. ramai prokok sakit buntot kat sini..hahaha..klako tgok diorg nk defend mcmne..

    ReplyDelete
  38. Menurut video tersebut, Air menapis hampir 75% tar. Jadi marilah kita beramai-ramai hisap bong.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails