Saturday, 7 January 2012

Serius Mashup #4- Mohammad Ali = Ibrahim Ali + Mohammad Ali



Yeah I know this is shite






71 comments:

  1. aku teringin tgk obe dengan aman punyye mashup!!

    ReplyDelete
  2. oooo.. bukan ibrahim mohammad @ mohammad ibrahim?

    allisha <-- word verification.. very ironic..

    ReplyDelete
  3. damn!! dont tarnish my great memories off muhamad ali dammit.

    ReplyDelete
  4. Kami dari pihak Datuk Ibrahim Ali meminta penulis blog menurunkan artikel di atas.

    Tindakan selanjutnya akan diambil tanpa kerjasama penulis

    ReplyDelete
  5. oit brader x yah la nk hina org sampai mcm tu, dier buat salah pun tegur la lek lok, ko pun pandai kot, jgn melunaskan ketidakpuas hati ko tu dgn cara yg salah cmni,

    ReplyDelete
  6. si obepig ni memang dah tak de idea. setelah dikritik pedas sbb tiru dr 9GAG. Mamat gemok nerd yg tak de taste ni terpaksa la buat benda2 bodoh mcm ni. maklumlah blog dah tak laku. aku nk bg cadangan . obepig, apa kata kau mashup tunang keling kau tu dgn keling estet. aku rasa tak de beza kot. HAHA

    ReplyDelete
  7. Tunang keling??? i loled hard...
    tunang KELING...hahahahhahaa
    nice one bro Anon
    tp ko pon..nk kritik org..jgn la kritik hal peribadi tunang dia...lulz
    tp ak mmg suka e2...TUNANG KELING
    HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. plabilly

    die duk suka sgt kutuk2 org. tak sedar tunang sendiri muka macam keling.. lalalala

    ReplyDelete
  9. keling pun keling lah. janji ada pantat.

    ReplyDelete
  10. aku rasa pos kau ni memakan diri la bro. tapi aku tergelak gak baca komen Anon 04;59. Maafkan aku obe. aku tergelak. sumpah tak boleh tahan. HAHAHAHHAHAHHA

    ReplyDelete
  11. lol. dah tau dah yg dok mengata keling2 ni mesti geng perkasam yg rasa dorang melayu super holy. but full of shit.

    ReplyDelete
  12. ayuk tak tayuk. abg tiga line dah marah~~

    ReplyDelete
  13. Anon 05:21

    aku tau kau keturunan keling kan? keling je yang selalu melalak-lalak mengaku melayu mcm Omar din. keling.... keling... keling .... keling...problem?

    ReplyDelete
  14. kesian tunang obe. obe yg buat salah tunang yg kena kutuk. seperti babi punya taik keling dapat nama...

    ReplyDelete
  15. nice one Anon 05:36. kesian pun sempt jgk kau perli si obepig ni. lol

    ReplyDelete
  16. kelapa laut cap afrika7 January 2012 at 05:43

    sumpah aku dtg blog ni semata-mata nk baca komen2 je. Anon skrg dah mkn improve.obebabi ni kena troll baek punya.kelakar siak. haha

    ReplyDelete
  17. tahukah anda anon 05.33 merupakan geng perkasam yg butthurt. lol. pergi mintak krim kat sepol. kahkah

    ReplyDelete
  18. aku bet ngn krg, lepas ni si obepig mesti delete punya komen2 krg. freedom of speech kepala bana dia.

    ReplyDelete
  19. tahukah anda Anon 05.21 DAN Anon 05.44 dan beliau adalah keturunan keling. admit lah bro. malu org estet. butturt? hahaha

    ReplyDelete
  20. tahukah anda Anon 05.21 dan Anon 05.44 adalah orang yang sama dan beliau adalah keturunan keling. admit lah bro. malu org estet. butturt? hahaha

    ReplyDelete
  21. eww we got obepig ass licker here. go die lah u madafaker bitch.

    ReplyDelete
  22. apela korang suma ni, nak marah si obe pun marahla, jgnla libatkan tunang dia la guys. xbest la cemgini, n satu lagi, kan xmanis kutuk mengutuk fizikal manusia.ALLAH yang kurnia kan. erm...bosan aku, kat mana2 blog pun , ramai je ngaku open minded liberal etc, tp bila komen, habis kuar bahasa bukan2.

    ReplyDelete
  23. Adib

    tak marahlah. just telling the truth. tunang obe muka macam keling n obe is fat as pig. true story.

    ReplyDelete
  24. x tahan ngan komen pekida laknat tuh
    suke sgt jilat punggung org tue ni

    ReplyDelete
  25. kalau tunang keling kahwin dengan obepig indon. anak dorang nanti jadi anak apa?

    ReplyDelete
  26. kecek sedak blako puok2 ni...demo jange nok kecek huduh2 gak ko ibrahim ali ni..anbo braso ati jugok nih demo kato ko dio..dio ore melayu..agama pon islam..pah satu negeri nge kawe..kaumcino xdok pakat mapuh gni supo puok2 mg...malu ko puok kapir la bro..!!!

    ReplyDelete
  27. MAH EYES !!

    kawe nk kecek huduh gak ko brahim ali ni..kalu neelofa takpo gak.. <3

    ReplyDelete
  28. bangsa-bangsa pundek, bila idola pujaan kena perli/kritik, habis segala cacing kerawit menggelupur. 100 tahun lagi pun takkan berubah, mentaliti IQ lebih sikit dari kera.

    ReplyDelete
  29. Bangang nya komen.... pekida bangsatlah..... cakap aja .... satu sen tarak guna.....

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum...
    sebagai ahli perkasa yg gagah setia,saya rs mash-up ni suatu penghargaan kepada presiden perkasa ibrahim ali kerana ia menunujukan ibrahim ali adalah seorang pejuang yg gagah dan digeruni spt peninju terkenal mohamad ali...
    terima kasih kpd penulis artikel ini,artikel ini akan dikeluarkan secara khas didalam suara perkasa pada bulan hadapan...
    sekian terima kasih...
    dari : sidang rediksi suara perkasa

    ReplyDelete
  31. ~~~pfftttt..... hak2...
    sempat lgi anon 09:46 dari sidang rediksi suara perkasa "memuji" si obe nih.... cam harrooommmm ayat dia....

    >>> btw, bila Mashup ngan legend, mmg lah puak2 penJILAT marah derr,, sbb Ibrahim Ali kan lejeng puok2 dio... pahtu, sek2 pekida panah abeh lh... ~~~dennggg.... KL Gengster 2 apa cita? xnak saman plak nnt?????

    >>> phuiii... memba aku yg aku anggap cam adik kandung leh terjebak ngan pekida smpai jdi smseng sana sini, lagi aku mau diam ka???

    >>> lgi stu... photoshop edit level si obe nih shit lah, xda skill lgsung... mau bdak2 jilat xmarah.... hahaha....

    ReplyDelete
  32. Salam 1Konek.
    Saya sebagai AJK Perkosa ingin menyatakan rasa terima kasih saya kedapa saudara obe kerana menyamakan peninju hebat dengan tuan saya.

    ReplyDelete
  33. dah dah tak laku dah blog.post cam bodoh

    ReplyDelete
  34. pekida babi..budak2 hingusan join sebab tarak konek..pastu berlagak samseng..sekali aku bagi tapak kaki korang lari..mcm berpuki without konek.problem? meh jumpa aku..call 012-5774580 klu rasa konek para penjilat jubor pekida dah tumbuh mcm cendawan.phhuuiiii!!!

    ReplyDelete
  35. Pekida sile sembanyang 5 waktu ok7 January 2012 at 10:39

    ape punye IQ rendah la hina fizikal org...cam la yg menulis tu PUTIH sangat...hidung penyek..mata juling...x sedo diri..

    Obe...tulis la ape ko nak tulis..ni blog ko...yg butthurt sume...gi mampos la..gi la baca papagomo stupid asshole yg korang dok suke jilat tu...nak menyibuk sini pesalll

    ReplyDelete
  36. PANGLIMA2 PERANG ANON DAH NGAMUK!!!

    APA KAU RASA OBE???

    MANIS? MASAM? FISH N CHIP? OREN?

    KAH2.. NEW YEAR BEST TROLL EVER!!!

    ReplyDelete
  37. bawak la perkare nih dibawa ke lembaga PIBG sekolah...heheheh...

    ReplyDelete
  38. Ini perkara serius. Se-serius blog ini. LOL. Perkara ini boleh di bawa ke peringkat tertinggi dengan Obama menjadi hakim siapa yang betul dan siapa yang salah. Dengan ini, aku membuat usul supaya kes serius ini di bawa ke PBB (Persatuan Bangsat² Bodoh).

    ReplyDelete
  39. Perkasa tak marah Pekida lak yg butthurt...hahaha

    Aku takut panglima perang (kuat maksiat) bawa keluar youtube ludah ludah ko je nanti obe mcm mahasiswa kena aritu...hahahahahaha

    ReplyDelete
  40. pop corn checked!

    om nom nom nom. kahkahkah

    ReplyDelete
  41. hulamak dah buat survey lah untuk pembaca.

    ReplyDelete
  42. nanti obe baca komen tunang keling kompom dia delete..lepas tu disable komen terus. obe mana bleh tahan kena troll lg2 psl tunang keling dia tu hahahah

    ReplyDelete
  43. PEKIDA PUKIDA PUKIMAK

    ReplyDelete
  44. suck my cock please,

    ReplyDelete
  45. Perkasa, pergi mampos lah, nama pun macam PERKOSA LAKNAT JADAH BANGSAT MALUKAN KAUM MELAYU je!!!!!!!!!!,

    ReplyDelete
  46. Obe we are always behind you man dont let them bring you down !!yang anon insult tunang engkau tu, tak pernah diajar mak bapak. Diorang ni ibarat najis pantat pekida!!!

    ReplyDelete
  47. ni seperti perumpamaan baru..berak basuh,kentut berbau

    ReplyDelete
  48. HIDUP PURKIDA!!! HIDUP PURKISA!! matilah obepig!

    Takkan Ibrahim hilang di dunia!

    ReplyDelete
  49. hahahahahah!! babi obe! cam pantat btol muka pak brahim al-ali ni..

    word verification: thellyah (the hell yah?)

    ReplyDelete
  50. banyak betul penjilat lubang bontot si obe gemok ni. ish2. berapa dpt sebulan? hahaha

    ReplyDelete
  51. Word verificasyun: manct

    Haha. Man city puiiii!

    ReplyDelete
  52. panas ngan obe apasal org lain yg kene??! xpsl2 tunang die kene, org estet kene..... jage ayat bro.... bhn obe dah ahh.... kritik die ker....

    ahh kesah ape... msia penoh ngan manusia2 asobiyah.... xyah pelik kot

    ReplyDelete
  53. Kumpulan gangster jual nama bangsa dan agama adalah PUKIDA dan PERKOSA.

    ReplyDelete
  54. pekida haram,pekida kafir laknatullah..

    ReplyDelete
  55. kenapa budak2 PERKAKAS nk sentap plak..patut bangga Brahim kuat macam Mohd Ali..ke Brahim pengecut takda telor? Sembang letop2 nk turun Bersih..last2 ke laut batall..puii panglima takda telor

    ReplyDelete
  56. KAHKAHKAH!!

    PERGI MAMPUS DENGAN UGUTAN KOTE PEKIDA DAN PERKASA.

    APA YANG KORANG TAKSUB DENGAN IBRAHIM KATAK TUH?

    LEPAS TU KUTUK TUNANG TAK TENTU PASAL.

    DASAR MELAYU BODOH! TAKSUB DENGAN BANGSA KAU YANG BODOH! KALAU MACAM NI,1000 TAHUN PUN TAKKAN MAJU BANGSA KAU SIAL!! NOOB NAK MAMPUS!!
    MELAYU MASUK INTERNET MACAM NI LAH! BODOH SIAL! DAH NAMA PUN KAMPUNG,MELAYU KAMPUNG.

    KAU JANGAN TERKEJUT MELAYU TUMBANG NANTI. SEBAB ADA MELAYU MACAM KORANG. NOOB SIAL!HAHA.

    INB4,SILA GOOGLE 'SARCASM' DAN 'TROLL' PARA MELAYU KAMPUNG YANG BODOH.

    FLAMMING WIN! TROLOLOLOLOLOLOLOL

    ReplyDelete
  57. apabila geng pekaldai,perkasuck kaki jilat punggung tak basuh katak brahim mengamuk. lepas ni keluar video ludah obepig pulak. sembang islam tp bini nampak lurah. ouch. hahaha. time kata org pandai bila kena balik sentap macam budak darjah 4. kesian obe. takpelah, keling pun janji ada pantat sudah. hahaha

    ReplyDelete
  58. PUKIDA TU APA YA?? WOW ABG ALI MESTI KOTE BESAR....ADA GAK BULU DADA SEJEMPUT...BESTNYA...

    ReplyDelete
  59. HAHAHAHAHAH,, BANGANG.....

    ReplyDelete
  60. lu melayu manyak cibai la lu tau ka . nama melayu tapi dengan melayu pon gadoo . bodo la lu orang semua dengan si pig ni . si pig ni melaga laga kan kaum melayu lu sendiri la siaa . lu orang tak sedaa ka ? bodoh punya melayu . cina pun takde ini macam .

    ReplyDelete
  61. Try letak muka Anwar Ibrahim & Shamsidar pulak ye.. ada mcm muka "anak" perempuan azmin ali & shamsidar ke tak.. wakkakakaka!!

    ReplyDelete
  62. HAMBA TAK AKAN BIARKAN ANASIR-ANASIR JAHAT INGIN MENJATHKAN MELAYU.HAMBA SEBAGAI AHLI PEKIDA BERPANGKAT KEKANDA AKAN MEMPERTAHANKN MELAYU,HAMBA AKAN MENGHUNUS KERIS KEPADA SESIAPA SHAJA YANG BERANI MENCABAR HAMBA...HIDUP PUKIDA!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  63. Kami ahli pemuda Perkosa, menentang sekeras2nya segala bentuk cemuhan kepada pimpinan kami. Kami meminta penulis blog menurunkan artikel ini dari blog beliau. Kalau tidak, kami jumpa kami LUDAH.........

    Yg benar
    Panglima LUDAH.
    Perkosa Malaysia

    ReplyDelete
  64. Fuckida and Fuckesa bole pegi mampos !!

    ReplyDelete
  65. pekida ngan melayu berani la.. ngan bangsa len isap ja brani.. isap skali cina punya batang puas2 abg long oi!!!!babi!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails