Wednesday, 21 December 2011

Serius - Video Klip Yang Bakal Buat Anda Kenser Telinga


Best music!

"Best" gila video klip ini............. terbaik!

Thyanks @AnnifAnnas for the kenser tip!



118 comments:

  1. yes...kenser aku 1st!

    ReplyDelete
  2. LOLSSS!! Pasar Besar Ipoh nie kome..

    ReplyDelete
  3. FUCK!
    I WANNA KILL MYS ELF!!
    DEFUCK?????

    ReplyDelete
  4. kah8 muka cam hape je vokalis dia. lols...>!!!

    ReplyDelete
  5. rebecca black???

    ReplyDelete
  6. ini tahi sial

    ReplyDelete
  7. Buat malu orang Peghakk jee.Bangang Mind Blank ni mcm mana boleh terlepas dlm Rock The World ntah

    ReplyDelete
  8. Fucker la, gelak sampai terkencing sikit.
    Bagus obefiend, raising cancer awareness through music.

    ReplyDelete
  9. arghh..kanser+gugur isi telga dalm weih..bolh meng award ni klu selalu wt lgu cmnih..kalah cinta muka buku..!!

    ReplyDelete
  10. benanah tlinge aq hahahahahahah

    ReplyDelete
  11. i never comment b4...but this is suck!!!

    ReplyDelete
  12. ni ape lancau nie...? nak kena ludah ker...?

    ReplyDelete
  13. pitching ke laut daaa...

    ReplyDelete
  14. nk mkn penampo ni...puii

    ReplyDelete
  15. diorang ni opening rock the world hari tu.sampai noh hujan pun tweet pasal diorang hari tu.serius

    ReplyDelete
  16. takziah diucapkan kepada mak bapak diorg

    ReplyDelete
  17. musik sampah, muka sampah, awek sampah.k.thx.bai!

    ReplyDelete
  18. I used to make music like this, until I took an arrow to the knee.

    ReplyDelete
  19. anon 17.35

    I used to love this arrow to the knee joke, until i took a f*ing arrow to the knee...

    ReplyDelete
  20. Nk Berak aq tengok video ni!

    ReplyDelete
  21. lantak diaorang lah nak nyanyi lagu macammana pun jangan pekik tepi telinga aku sudah...keep on bro.

    ReplyDelete
  22. babi pya lgu...

    ReplyDelete
  23. aku xpenah komen lam nie. tapi kali ni aku nak ckp aku kecewa. fishkek. ni jadah ape dorng nyanyi ni..kecewa betul.

    ReplyDelete
  24. ape pende ni ? x pham la..
    hahahhahaha...........

    ReplyDelete
  25. ini troll rosmah ke ape ni?

    ReplyDelete
  26. ni nokhoram....

    band cikai tapi boleh main Rock The World. Dang!!!!

    ReplyDelete
  27. FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-

    ReplyDelete
  28. serba salah. kalau tak support music malaysia kang org kata lupe daratan. baru jer start nak support, dah kena kanser.
    *cepat2 pergi medical checkup

    ReplyDelete
  29. muzik apakah ini ? x bley blah ar !

    ReplyDelete
  30. Ni semua agenda freemason utk menyesatkan kita melalui lagu yg sumbang.

    ReplyDelete
  31. aku nk merajok dgr lagu ni hahahhahahahahaha

    ReplyDelete
  32. SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMPAAAAAAAAAAHHHHHHH

    ReplyDelete
  33. http://www.youtube.com/watch?v=6IbRZd_SS_4&feature=related Bila dengar nih terus aku MINDFUCK

    ReplyDelete
  34. "awak jangan merajuk lagi" lol

    ReplyDelete
  35. mmg "best" la lagu ni wakakakaka

    ReplyDelete
  36. lagu yang "terbaik" sampai boleh jadi "kebanggaan" negara.

    ReplyDelete
  37. anon 17.35 & 17:56

    I used to love this arrow to the knee joke, until i took a fucking arrow to my fucking ears.. thanks to obe

    #LOL

    ReplyDelete
  38. ini adalah tahi yang sangat keji

    ReplyDelete
  39. http://www.youtube.com/watch?v=0EWnwr1Q7sM

    that's nothing compared to this obe, some nasyid kpop shit

    ReplyDelete
  40. happy birthday obe!!..

    ReplyDelete
  41. Sumpah lalu depan Great Eastern aku lastik seko-sekoh. Badigol!

    ReplyDelete
  42. bole masuk musik musik

    ReplyDelete
  43. sore cam budak lom tumbuh bulu

    ReplyDelete
  44. ni Noh Hujan punya Apprentice ni

    -Ashraf Sinclair

    ReplyDelete
  45. woi! pegi trjun lombong la gampang!..

    abis rosak headphone beats aku ni..

    PLAYBOY LINDSAY LOHAN (10 gambar)-enter with your own risk

    ReplyDelete
  46. totally wasted. fuck.

    ReplyDelete
  47. aku tgu parody utk lagu ni.

    ReplyDelete
  48. alamak.. x pasal2 aku tmbh view utk vid ni. Plakon pmpuan pn gelak tgk pnyanyi mnyanyi (2:18).. hadoii, mmg btl2 Non-HD..

    ReplyDelete
  49. ketumbuhan otak terus

    ReplyDelete
  50. jahanam....wei sial.pegi kerat buah halkum laaa

    ReplyDelete
  51. dia nyanyi ke? aku ingat tengah deklamasi sajak. rambut dah ada stail A Samad Said.

    ReplyDelete
  52. "terima kasih ya support group kitorg, terharunya kitorang. tak jadi nak MERAJUK dah.. kitorang tak cukup kasih sayang sebenarnya. papepon rock yeah \m/"

    -vokalis MindBlank

    ReplyDelete
  53. kalau kat indon,diorg da botak da ni...

    ReplyDelete
  54. rock kepala butuh apa merajuk2.

    ReplyDelete
  55. ini..ini..super kinta? wtf?

    ReplyDelete
  56. Wahaha deklamasi sajak tu fani weh. Gila bergegar badan aku tahan ketawa takut anak terjaga tido.

    ReplyDelete
  57. korangzz aperw tahuww muzikss indieww nieww!!

    ReplyDelete
  58. muka macam apit

    ReplyDelete
  59. mmg kanser telinga aku dgr ..hahaha

    ReplyDelete
  60. mintak2 abg panglima wat statement nk ludah budak nih..

    ReplyDelete
  61. mohon armand penglima ludah buat press conference nak tampar sekor2 sampah dlm video sampah ni

    ReplyDelete
  62. this is bitches! aku lebih prefer Friday friday(puiihhh)

    ReplyDelete
  63. haha,aku xpnh komen sblm ni..tp dgr lgu ni aku rasa org mrajuk pun bole sawan..

    ReplyDelete
  64. kebabian apekah ini??? baik pegi skolah pondok sambung ngaji lagi bagoss!

    ReplyDelete
  65. watdefak??!!...

    ReplyDelete
  66. abes kete mak bau rokok...hhaiiyooo

    ReplyDelete
  67. haram jadah pya lgu!! babi toi..

    ReplyDelete
  68. suruh diorang nie masuk sarkas jadi monyet bawak basikal la lagi bagus

    ReplyDelete
  69. too much sucking nusantara dats why. sore le laut weyh. dressing k-pop x siap + emo bangang + x matang. bek layan nayid kpop indog.

    ReplyDelete
  70. dapnyew sore kome..!!

    ReplyDelete
  71. arrgghhhh pencemaran bunyi..

    ReplyDelete
  72. Hoih.siap suruh tengok mata lagi.memang jantan melayu terakhir yang tulen.susah mau cari laki ganas tapi tetap bertaman di hati ini macam.LIKE!LIKE!LIKE!

    ReplyDelete
  73. teringat masa saya muda2 dulu. camni la gayanya. cuma dulu kira rekoding pakai keset je, budak2 sekarang siap vclip suma

    ReplyDelete
  74. tk sampai hati nk cakap,,
    tp mmg mcm bangang.....

    ReplyDelete
  75. tecirit dlam slua siak ak dgr lagu ni..

    ReplyDelete
  76. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  77. Mereka ini bakal menjadi pemimpin UMNO di masa hadapan..insyaallah

    ReplyDelete
  78. mcm monyet la vokalis die.mengingatkan aku pada cerita Planet Of The Apes. Damn.

    ReplyDelete
  79. I dont want to live in this world anymore

    ReplyDelete
  80. omaigod......

    ReplyDelete
  81. hatersgonnahate22 December 2011 14:11

    video dia lagi baik dari video rock kapak tepi highway

    ReplyDelete
  82. muka mcm budak yg turunkan bendera kat PWTC aritu je??? PEMUDA!!!! mane PEMUDA!!!! ludah dorg ni cepat!!!

    ReplyDelete
  83. budak ni resdung nih....

    -jaijaibiz

    ReplyDelete
  84. i stop watching after 1minute..and i feel bad for wasting my 1minute..

    ReplyDelete
  85. Kepler 22b

    here I come

    ReplyDelete
  86. bodoh ape mak bapak budak2 ni??
    sampah! TAHI BABI!!

    ReplyDelete
  87. quick way to become famous.
    1) post a video on youtube.
    2) post a f**king video on youtube.
    3) post rubbish on youtube.

    congratulations sir, you just picked no. 3!

    ReplyDelete
  88. this is beyond repair -.-

    ReplyDelete
  89. this is madness!!

    sepak masuk gaung

    ReplyDelete
  90. dorang ni jenis tak tau malu.. memalukan diri sendiri.. x nak belajar dulu.. nak top cepat! kualiti x jaga.. aku dulu belajar selagi x hafal semua kord dan not semua malu nk main depan orng.. korang nk tau NOH HUJAN gelak terbahak2 dgn dorng ni sebenarnya.. aku tau la noh! hahaha2... dia saje nk amik hati! harap dorang belajr dulu picking,gripping,sound, doremi,dll.

    ReplyDelete
  91. ni kalo i'm SINGLE bawak pegi indon aku tak tau la.. pekak agaknyer I'M SINGLE NI.. SAH2 KNE HALAU NGAN SUKARNOE

    ReplyDelete
  92. dorang kesanyangan i'm single la... dorang memang pekak pon!

    ReplyDelete
  93. Mind Blank, kesian kalian kan. Tapi, walau kena kutuk hina caci maki, silalah jaga bahasa anda tu. Sbagai bakal artis (lah sangat) bahasa sgt penting & tak payah nak reply any of them. Then, bila orang tak vote korg utk RTW 2011 aritu, tak pyh la buat status kat FB cakap orang2 yg tak vote tu babi & sombong. Mcm BABI ko kata kan? Semua yg ko reply mcm gampang, ayat mcm sial, maki sana sini, taula panas, tp attitude dh bangang mcm ni, sapa nak support? Setakat Pentas Aksi, Im singles tu, sampai bila? Sedar diri sikit dik oi.. GOOD LUCK eh

    ReplyDelete
  94. woit mind blank ni ko kata musik indie pop punk????? ini musik org asli x pnh pgg gitar, drum n mic ni!!! bdk kecik pun ckp x sedap x best, ape lg gigger tegar mcm aku ni! boooooo!!!

    ReplyDelete
  95. to MINDBLANK: sila lepuk diri anda sendiri ngan gitar tu, sekian terima kaseh!

    ReplyDelete
  96. its 2014 and im still watching cause of the humorisme.ahahahahahasdasdasdadasas

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails