Sunday, 1 January 2012

Serius Cool - K-9 Thunder : Bila SAMSUNG Membina Kenderaan Perang (9 Gambar)


Samsung Bad Ass

Bila bercakap pasal Samsung kita akan nampak peranti yang awesome seperti Samsung Galaxy S2 dan juga TV LED paling nipis didunia. Tapi tahukah anda Samsung juga mengeluarkan kenderaan perang khas untuk tentera Republik Korea Selatan?

Samsung melalui anak syarikat mereka Samsung Techwin, menghasilkan K-9 Thunder. Ianya sebuah Howitzer berkuasa sendiri yang berunut. Ianya dibina dari M-109 Paladin yang digunakan oleh tentera Amerika Syarikat. Kalau korang pernah main Command and Conquer Generals, Paladin ialah kereta artileri milik Allied yang annoying gila itu. Jadi kenapa Korea tak beli sahaja Paladin dari USA? You see in Korea they like to make their own shit pasal they know kalau dalam peperangan dengan Korea Utara Darul Kim Jong Un, mereka tak boleh berharap kepada tentera luar untuk selamatkan mereka dengan segera. Maka Samsung pun acquire lesen untuk membina M-109 Paladin versi K-POP.

And K-POP the did! K-9 Thunder dikatakan mempunyai jarak efektif lontaran artileri lebih jauh dari Paladin iaitu 40 Km. Paladin hanya mampu menembak sejauh 18 Km. Ianya diperkasakan dengan enjin 1000 kuasa kuda berbanding hanya 450 pada Paladin. In essence the Korean upgraded the Paladin into something meaner and more KIMCHI so they can fuck North Korea should they try to stir some trouble.

So there you go. Samsung......bnot just Smartphone and TV makers. They are also warmongering motherfuckers! So next time Apple carik pasal dengan Samsung, mereka akan hantar artileri ke markas Apple. LOL!







45 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. howitzer k-pop version~~!! bhahahahahha....dasat2...

    ReplyDelete
  3. daebak!! dah ada teknologi sendiri, baik bina sendiri..

    ReplyDelete
  4. k-pop fags will be more proud after this~ sape2 yang kutok k-pop mmg kne tembak dgn howitzer nih~ wahahaha~

    btw, samsung sgt diverse ok, petchem plant tmpt keje aku ni pon samsung yg design~ bukak plant drawing bersepah logo samsung~ hope our MEC (ade lg ke x) bleh buat camni gak~ LOL!

    ReplyDelete
  5. ini kalau barrel dia panjang lagi boleh sampai turkmenistan ni.

    ReplyDelete
  6. Gambar nomor 6 tu rail gun diorang tau. Kalau dah damage combo 14 dan ke atas then baru boleh summon rail gun tu.

    ReplyDelete
  7. shit silap nombor 8.

    ReplyDelete
  8. nanti tank to blh root x?mcm samsung sg2,blh customise roms..hahaha

    ReplyDelete
  9. Artillery kalah dengan jet. Hantar je Malaysia punya SU-27

    PWND

    ReplyDelete
  10. kalau apple carik pasal, samsung just need to stop the production of the processor and memory for idevices.

    ReplyDelete
  11. bape thn lps sistem ni mmg ada di offer kat malaysia, tp kita x jadi beli rasanya sbb kita ambik yg south africa nye

    ReplyDelete
  12. they are not just the pretty face lar...

    i saw 2PM kpop concert the other day, theyre strong, taller and bigger than you..of course, definitely good looks with the ninja stunts, acrobatics..they just awesome~

    kpop fags, alorrr~~~ why soo mean, kejamnya~~uhuuuukks

    ReplyDelete
  13. malaysia boleh je nak bangunkan teknologi pertahanan..bukan setakat pertahanan je, ape2 pon boleh..kaya ape malaysia..tapi duet negara asyik kene songlap ngan pemimpin2 bangang lagi korup..nasib la kalau malaysia ni boleh tahan 100 taun lagi kalau terus camni..

    ReplyDelete
  14. meaner n more kimchi..buahahaha..btw Samsung is also currently designing Petronas Oil Platform..

    ReplyDelete
  15. seringgit daripada hasil jualan barang2 elektronik samsung diguna utk membangunkan senjata membunuh manusia...sebarkan..lol

    ReplyDelete
  16. amende yang gap tu? quiz fill in the blank ke? whattee.mall

    ReplyDelete
  17. With StarCraft being the national sport of South Korea, training hundreds of thousands of South Korean youths the strategy of war and Samsung building Howitzer for their army.

    This should be a warning to K-Jo jr. to never mess with the South Korean.

    ReplyDelete
  18. skarang trend hntr peluru lah!!

    ReplyDelete
  19. Samsung bukan aje buat ni semua. dia org pun ada Shipyard sendiri buat kapal, buat Oil Platform. semuanya thru Samsung Heavy Industries (no.2 shipyard in the world) kat Geoje Island. I was there in 2003-2004 for ship newbuilding project.

    ReplyDelete
  20. dia org juga buat kereta sendiri. masa dulu Samsung 5 is quite nice design.

    ReplyDelete
  21. This kereta kebal support flash or not? If not, I dun wanna buy.

    ReplyDelete
  22. anti K-FANATICS1 January 2012 23:34

    K-FAG detekted>> 2PM dianggotai abg2 muscle auww

    ReplyDelete
  23. max 24/7 lagi style dri 2pm...

    ReplyDelete
  24. Chelsea pun boleh jadi gunners gak la ni?

    ReplyDelete
  25. Control panel pakai touch screen gak la ni..slim fit LCD panel lagi..tambah dgn voice control.....

    ReplyDelete
  26. Wah Samsung sudah jadi Samseng ma

    ReplyDelete
  27. In b4 datuk ac mizal buat kereta kebal MBI berkuasa gelang magnetik

    ReplyDelete
  28. ko jgn main2~ super junior yesung tu anak no.3 kim jong il!!!

    http://elfamazing.wordpress.com/2011/12/20/news-super-juniors-yesung-is-a-north-korean-dictators-son/

    kah kah kah kah~

    ReplyDelete
  29. bila apple nak buat patent claim lawan samsung untuk kereta kebal pulak ni?

    ReplyDelete
  30. bekap la k-poooop ngko tu..

    pastu nanges..

    nak kate pandai, marah..

    nak kate tak pandai, suke!...

    kahkahkahkah

    ReplyDelete
  31. terjun parit sure sangkut meriam. ha ha ha...

    ReplyDelete
  32. Well samsung is a "Chaebol" anyway

    ReplyDelete
  33. samsung pun dh msuk oil and gas

    ReplyDelete
  34. Zaman ini zaman K-Pop oleh itu barang2 jenama Korea Selatan jadi kegilaan baru - jika anda mahukan hidup yang moden dan pragmatik...

    Samsung & Acer & Hyundai & Winter Sonata & Sisters & Manga

    ReplyDelete
  35. samsung juga bina kapal container apa nak heran

    ReplyDelete
  36. Acer is Taiwan stupid. Manga is Japanese. Bodoh punya anon bapak tak ajar betul2.

    ReplyDelete
  37. Shit, I thought that f*ing big coklat building was another star wars-y tank they created. It would've been cool (and scary) if it is tho

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails