Thursday, 20 October 2011

Serius Fail - Engrish Terbaik! #3


Universiti Malaya pulak


Oh noeeeeeeeeeeeeeeeees!

Thanks to @ikhwan_shah for the lulz



118 comments:

  1. pergh.. kalau UM pun dah buat engrish, no wonder la universiti kita tak masuk ranking top 200

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik aku bukan UM

      Delete
  2. nak kate typo tak jugak..terserlah kebangangannya

    ReplyDelete
  3. ptuihhh....ni ke product university?wakkkk..tuih

    ReplyDelete
    Replies
    1. and i wonder, which excellent university produced u

      Delete
  4. ini barulah sandi...serius sandi!!!!

    ReplyDelete
  5. hahaha kau memang sial. oh noeeee? itu lawak.hahaha

    ReplyDelete
  6. tokey kedai banner20 October 2011 at 00:13

    UM mmg pandai buat banner sndiri ek?? aku igt antar kedai banner kat luar.. so no wonder engrish..

    ReplyDelete
  7. above all uitm fucktards

    ReplyDelete
  8. amboi. sampai macam tu ke taktau eja. haha

    ReplyDelete
  9. kesilapan yg kecil pn dbesar2kan..smpi dkait2kn smua productivity...ap korg sume ney xpenah typo ke...xpenah wat salah..

    ReplyDelete
  10. erRR, esok aku g check tengok -__-

    ReplyDelete
  11. hmm dorg pun manusia gak..myb bnd ni small matter maka mrk t'lps pndg..husnuzon~x baik kata kat org mcm 2.

    ReplyDelete
  12. err,aku pon selalu typo gak.tapi takde lah sampai begini.kehkehkeh

    # HIDUP UITM!

    ReplyDelete
  13. what a bum! hahahaha. They should have a DICK-tionary with them, just in case they get confused with the spelling. Poor poor kids. hahaha

    ReplyDelete
  14. deii.
    enggenalara pularam !!

    ReplyDelete
  15. Apa yg big deal sgt ni? silap sikit tak payah ah nak judge semua macam tu. At leasT UM made it to top200 university. bodoh.

    My Latest Post - PANCUT DALAM TELINGA

    ReplyDelete
  16. Boring la Fail English session..... dah byak ade kat blog lain....cube kasi info @ fakta yf diffrent skit.....

    ReplyDelete
  17. @gamep01nt
    mak kau lg bodoh
    sbb org mcm kau la yg xpndang bnda remeh dan bnda tu akn jd barah.bebal.
    lgsatu bapak kau pncut dlm tlinga mak kau ke?

    ReplyDelete
  18. Lantak r korang nk ckp ape...UM tetap ranking no 1 dlm Malaysia. 1 gmbr x membukitkan apa2...mungkin gmbr ni diambil time bnda ni kat kdai banner, produk yg reject. bknnya gmbr ni diambil time pameran or what...btw kteorg xpublish banner sndiri...anta kdai la wei.

    ReplyDelete
  19. Aku rasa ni bukan salah universiti tapi pembuat 'bunting' tu...

    ReplyDelete
  20. wow~ we got a butthurt there~ hahaha~
    ala budak U, IQ mesti tinggi kan~ bijak bestari le katakan, takkan butthurt kot~

    UM top 200 dalam dunia ?? uih~ dah jauh turun tu~ mase ak jadi budak U, masih dalam top 100 lagi~ haiz, budak2 zaman sekarang~

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Butthurt here and there, woooohoo!

    ReplyDelete
  23. Ahh semua dalam ni bajet pandai belaka. kang sendiri buat silap orang malukan pun marah jugak.. Sial lah budak2 UM! sial lah yang komen2 bajet bagus dalam ni bajet sial pandai padahal masuk kolej swasta pakai duit mak bapak padahal spm fail, harap bapak kaya, english power tp subjek lain bodoh, fuck u obe! and ur followers, and those UM students Fuck u and ur family!

    ReplyDelete
  24. anon 02:13 ni tak dpt msuk UM or mana2 kolej swasta, emo lettew

    ReplyDelete
  25. mesti dak ui ni..penyumbang 3gp siswa terbanyyak meleis

    ReplyDelete
  26. Relaks lah korang, aku budak engineering UM pun rasa benda ni kelakar gila haha.

    ReplyDelete
  27. butthurt ke x butthurt..
    fuck ke x fuck..
    yg obvious kt sni sume yg comment kt sni MELEIS..
    dis is how one person can expose MELEIS obviously dumb mentality..
    how stereotype MELEIS can be..
    asal ader silap sume nk kutuk bagai..
    never think wise before respond..
    dat's why sampai gmbr najib pi kuil pon korg percaye..
    so fucking-tards~~

    ReplyDelete
  28. ahh xpayah nak bajet mentality pandai sgt la.. bajet urban la tu pakai meleis la. serbanistas la. puki la. bajet mcm cool la. trendy la ek? meleis apa bagai.. bincang mentality, cari kesalahan orang lain..butthur trend, troll bodo mcm hebat as if dunia ni korang yang punya. buto sume ni. sume pasal obe and his shit punya pasal. go eff urself la obe! u and ur followers can create new cult la. guna lah bahasa2 puki korang, meleis la.. bajet urban

    ReplyDelete
  29. semua mcm suka la tu. butthurt here and there la. bullshit ah

    ReplyDelete
  30. kire ok la mamat tu guna MELEIS..
    kang kalau dia pki MELAYU kang..
    ngko kte racist pulak..
    tak ke bertambah bodoh ngko jadi..
    yang ngko plak nk benci maki admin tp dok usha blog serius dia pastu siap comment lg tu..
    what the FUCK is that..??
    r u also a trend follower retard..??

    ReplyDelete
  31. ini kite panggil sebagai TYPO.... kadang2 nak troll orang, double check dulu la obepig bodoh babi

    ReplyDelete
  32. campur ganu tu.understang

    ReplyDelete
  33. tak semua budak u pandai english...
    kan da der bukti ni..?
    termasuk dengan pensyarahnye sekali...

    ReplyDelete
  34. Irshadim..
    apa ke bangang nye komen kau...nampak sgt ko buta dunia..baca bnda2 bodoh je keje kaw..pg check sikit dlm world ranking UM no bape?? pale ko xmasok ranking 200 dunia..haktuih..ni la dia, bodoh bangang biol..ckp mcm tin kosong...bunyi lebih, isi tarak..hak tuih la ko..

    ReplyDelete
  35. FUCK U UITM STUDENT..now go make 3gp..imma goin to watch while fuckin ur cheap lecturer

    ReplyDelete
  36. Anonymous, Problem?20 October 2011 at 10:15

    obe mcm taik je perasan hebat sgt dulu2 ok je mamat ni skang macam poyo2 anjing..mcm kt twitter,org buat silap skit satu dunia dia canang..konon kasi butthurt tah ape2. tp kalau dia kena terus block org tu..kahkahkah dasar badan gemok kote kecik hakk ptuihh..sian tunang ko bakal dapat laki mcm ko obepig..u mad bro?

    ReplyDelete
  37. ha ha ha...gadoh lah lgi gadoh lah...blajar tinggi2 tp gadoh cm bebudak rebut mainan...bodo..

    ReplyDelete
  38. kalau macam gini la, sampai bila negara kita nak maju ? asyik point out salah silap orang je, kasi sebar biar satu dunia tengok.

    ko tak penah sampai negara negara maju yang tak hadap dgn bahasa english ni eh obe ? kesiann..

    ReplyDelete
  39. IPTA? no wonder

    ReplyDelete
  40. komen2 butthurt mengingatkan aku kepada parlimen. ah. tv at its finest.

    ReplyDelete
  41. obe ni mmg suka benda CHEAP macam ni... biasa la... tp UM top 200? ermmmmmmmmm.,.,.,.,., link pls.

    ReplyDelete
  42. I've got new names for u Obe. It ain't obepig, I think ObePedoEffingShit, ObeFuck, ObeLameAss. ObeWhore, ObeCheapBloggerLameAss, Obe Buto pun nais jugak doh. X pun Obe Anal Lover. Mcm nais jugak kan?

    ReplyDelete
  43. haha korang ni..read between the line dah la..

    morning ..

    ReplyDelete
  44. @ANON :Kalau berani tak payah la komen as anon. babi.

    cakap kat internet macma kuat sangat. jumpa depan konek jd kelentit. POI!

    My Latest Post : PROPAGANDA ANTIVIRUS

    ReplyDelete
  45. Yang mamat atas backup obe ni seriously xde otak atau otak dia terlalu lemah untuk berfikir dengan sendirinya dan mempunyai self confidence yang low mcm ObeChildRapist ni. Malays Ke Meleis ke Melayu ke its still the same la bodoh. Its still shows to the same exact meaning which is Melayu. Melayu yang bodoh takde otak mcm hang la yang duk agung2kan ObeTahiBABI ni dari Dr. Mahathir ke.. Agung2kan Obe, WORSHIP mamat yang kononnya Lord Of Troll konon dari bela bangsa sendiri is something yang MULIA la ye ek? Bodo!!

    ReplyDelete
  46. aku setuju ngan komen 02:13 aku pun ade kenal yang sikit lebih kurang mcm tu gak....

    ReplyDelete
  47. apa hebat nya melayu ni?
    apa hebatnya melayu ni sampai begitu malas mereka...
    lihat melayu malas nak belajar dari bangsa lain..kononya "daulat" dan "ketuanan" yang cuma karut dan khayalan kuno mereka...hebat sangatkah tamadun melayu?wujud pun cuma seketika...dijajah dan jatuh rebah tak pernah bangun....lihat bangsa melayu... belajar dari perangai malas mereka dan jangan contohi mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. as said by an "ahmad"...im enjoying this..lol

      Delete
  48. universiti bangang20 October 2011 at 11:42

    kalau yer pon kedai banner buat silap takkan student nak ikut juga kebodohan tu?repair balik la..takkan nak tayang ejaan salah kat budak ting 5..malu la wei....kalau ni la taraf universiti bagus tak payah

    ReplyDelete
  49. wey mamat bodoh kat atas ni, kau yakin ke diorang dah tayang? mana kau tau UM dah tayang? kau ada on spot ke? Bodoh

    ReplyDelete
  50. Heh. Btw, UM ain't Malay varsity mcm U taraf rendah(UITM) yang ada satu bangsa je ok kalau korang yang bebal2 atas ni yang ingat melayu je yang wat mende ni. UM got indian and chinese too inside it and that's why we are competitive. so this mistakes ain't to malays saja as UM engineering faculty got more chinese dan ur so called MELEIS(bahasa puki OBE) are lil bunch in it. Not to point which races yang buat mistake, still It's not to one race yang wat salah.. Budak2 kolej swasta yang pakai duit mak bapak untuk harapan masuk Kolej, sila diam. pasal kau pun lagi bodoh agaknya matriks pun xdapat masuk nak kutuk sana sini goyang koter.Budak2 IPTS pun boleh diam gak pasal lu orang mmg x kompetitif. nak keja trolling or cari kesalahan orang lain mcm babi.

    ReplyDelete
  51. Sah....

    Universiti Malaya tak tahu (English) Bahasa Inggeris...Kah aka kah kah...

    Buat malu negara saja!

    ReplyDelete
  52. small fucking matter...but u all fight like it a big issue....a lot of butthurt and mostly KEYBOARD WARRIOR lead by Obepig here

    ReplyDelete
  53. kalu typo disebabkan penyakit mcm obe oklah..kitaorg bole terima..tp kalu typo sebab bebal spelling ,itu bangang namanya...

    owh ya..rata2 lulusan U di malaysia tak fasih bertutur inggeris kan..

    pity u..and FUCK U!

    ReplyDelete
  54. all hail uitm. budak2 uitm semua pandai2 belaka, sunti, bijak membuat keputusan dan cerdas dalam apa juga bidang yang diceburi. uitm namamu teratas. tanpa uitm global tidak akan mengenali produk2 malaysia. uitm terbaik!!

    ReplyDelete
  55. admin: xda idea yg lebih menarik ckit ke? awk dah mncetuskan bnyk caci maki dan mcm2 perbalahan bcoz of this small matter..

    ReplyDelete
  56. amboi,bayak nya orang berlagak pandai dan hebat kat sini ye..riak,takbur macam xpernah buat salah..

    ReplyDelete
  57. aku rasa die ni pakai microsoft word, sbb nmpk mcm ada auto-correct, university. atau die mmg super bodoh, dah auto-correct engineering pun die tuka lagi pastu ignore spelling.

    ReplyDelete
  58. memang style budak U ke "maki-maki" sbb benda remeh??x faham..

    ReplyDelete
  59. obe, teruskan post2 kontroversi meleis ini. aku suka tgk anjing2 meleis ni menyalak. lagi2 yg menyalak kt bayang2 sendiri.

    woff woff!

    ReplyDelete
  60. belajaq je la, dok memantat kat sini pulak, pointer pon belum tentu cukup. sembang banyak ni.

    ReplyDelete
  61. kah kah kah kah....

    berdegar2 aku tgk fight nie...

    yum..yum..yum....

    obe, nk popcorn gak??...

    **refreshing this page every 5 mins***

    oh,btw..sape2 yg wat entry hentam post nie,tlg post link cnie...nk tgk side sane la bdegar2....hahaha

    ReplyDelete
  62. bukan satu isu serius pun.
    x perlulah sampai nak bergaduh dan caci-mencaci.
    cerita sebenar di sebalik foto ni korang sendiri pun xtau so xperlu sesuka hati nak mengutuk dan menjatuhkan maruah Universiti Malaya.
    maybe ni produk yg direject sebab terdapatnya kesalahan ejaan. Bukan aku nak defend universiti tempat aku belajar tp seriusly, xperlu la sebab benda camni korang nak jatuhkan maruah korang dengan post komen2 yg x mencerminkan mentaliti sebagai seorang pelajar. Aku malu tgk komen2 korang bergaduh as if korang ni tak berpendidikan. Apa2 pun I LOVE UM. :)

    To admin blog : Rasanya next time xperlu post something yg boleh mengaibkan nama mana2 institusi secara terang-terangan. Boleh je kan admin blurkan bahagian nama dan badge UM tu? No harm doing that right? What if kalau admin punya kesalahan ejaan di publish secara terang-terangan utk tatapan umum dan dikutuk secara umum? Suka tak?

    ReplyDelete
  63. please refer here before nak komen UM terok2..or nak kata U negara kita terok...

    http://www.usnews.com/education/worlds-best-universities-rankings/best-universities-in-asia?page=2

    yg tu ranking asia...

    http://www.usnews.com/education/worlds-best-universities-rankings/top-400-universities-in-the-world?page=7
    ini world ranking ok...

    ReplyDelete
  64. mm...wat malu ipt jer....

    ReplyDelete
  65. hehehe... awat gaduh2 nie. x baik tau. :) rileksss...

    ReplyDelete
  66. apahal semua orang nak emo maki-maki?
    haha. just take it as a joke sudah lah.
    pasal dia typo ke, barang reject ke pi mampus la sama dia. takyah emo and butthurt sangat bleh?

    UM memang no1 ranking, tapi tak bmakna U diorang tak pernah buat salah.

    ReplyDelete
  67. tgok la betul2 banner tu pasal apa.. jangan la cepat nak melatah menghina x tentu pasal.. itu banner pasal seminar untuk pelajar spm, yang organize seminar tu yang buat iklan banner tu, UM cuma jadi venue je, diorg sewa bangunan UM, so UM xde kena mengena pun! sejak bila UM ada ajar budak spm?? kalau bodoh tu diam2 jangan bagitau org lain.. jangan nak cepat jump into conclusion

    ReplyDelete
  68. yg masuk UM budak pandai jer okay20 October 2011 at 17:18

    engineering student UM bz hafal formula and theory lah...kitorg tak perasan benda2 remeh ni sbb our minds can still read the whole word..u know, we see the bigger picture :D

    ReplyDelete
  69. UM and UITM students detected hahahahahaha

    ReplyDelete
  70. BOOOOOOOOOOOO UM
    BOOOOOOOOOOOO UITM

    ReplyDelete
  71. yep,ijlal naim betul..

    ReplyDelete
  72. Ini VENUE je kat UM. Bukan budak UM yang anjurkan, letak logo UM tu pasal dah pakai VENUE UM kena la letak logo tu. Yang atas2 bodo pantat sume maki2 IPT la budak UM la gila bangangnya. Bukan budak UM pun yang organize, ni mestilah KPM bodo! Ada pulak budak UM ajar budak sekolah SPM? Bodoh bebal sama macam Obe dgn keluarga dia. Bodo

    ReplyDelete
  73. oke.. U aku dan fac aku jugak.. banner bukan buat sendiri, tempah kat kedai kann?

    ReplyDelete
  74. OBEyahudi! OBEyahudi! He's a prick and son of a whore! Hail OBEshittyPIG. He's full of shit as he's not HUMAN, His mother is a bitch, his father is an ANIMAL

    ReplyDelete
  75. haha yang ni pon boleh jadi isu. salah kedai banner la apsal nak salahkan UM plak. lol.

    ReplyDelete
  76. hmm..amende la..small matter je pn..typo je..tu pn kdai print yg buat n blum tentu2 lg banner ni da tyg..ntah2 tgkp pic reject sbb nk msuk blogserius..at d same time, malukan ipt lain..so..xperlu la nk maki..gaduh2..^^

    ReplyDelete
  77. x payah nak menggelabah sgt la nak kecoh salah typo sket je.. ko bangga sgt UITM tu.. atleast org luar kenal UM as top U in Malaysia la weyh. ranking pon naek.. ko igt bahasa melayu yg ko guna tu betol sgt ke?? sama je.. mcm U laen x da bwat salah bagai.. phuii!!!

    ReplyDelete
  78. masih ade lg berdegar2 nk backup...

    hahahahahahaa...

    korang semua student IPTA, menggelabah!!..UM bodohkan UiTM, uitm bodohkan UM...

    kah kah kah kah....

    omyum..yum.yum..yummm..

    popcorn baru topup..

    **refresh every 5mins**

    ReplyDelete
  79. nasib baik dulu aku reject UM,

    then masuk UiTM yg martabatkan meleis

    kalau tak aku pown bodoh jugak cam budak2 UM ni yg hanya tahu memaki dan terus memaki wakakakakaka

    ReplyDelete
  80. ERR..

    tetiba masuk tajuk melayu/meleis maki admin apa semua. padahal org ni post 1 gambar saja.

    out of topic much?



    hahaha, funny as hell

    ReplyDelete
  81. Memang lah kita akan terkejut kalau U No 1 Malaysia buat silap! No 1 tuh beb! Mistake is just not an option. Dah la event tu untuk budak2 SPM...

    Detail kecik2 cam ni boleh dielakkan kalau dorang spent less than 5 seconds proofreading wordings banner dorang sebelum hantar ke kedai.

    Kalau kata memang salah kedai print, itu tanggungjawab dorang meng"check" evertyhing sebelum ciao. Itu pun 10 seconds paling lama. Unless kalau dorang pick up benda ni betul2 minutes sebelum event. Itu pun salah dorang juga. Sapa suroh buat kerja last minute dan tak ada back up plan, kan?

    In conclusion, to have this kind of simple misspelling coming from a renown HIGHER LEARNING INSTITUTION is just not acceptable!

    Kan kan kan?

    ReplyDelete
  82. kisah sebenar yg ni bkn slh UM la..ni slh org yg wt program seminar spm tu.um just bg sewa tempat jer yg wt bnde ni pganjur bdk2 sek tu..so tk pyh la nk pjg2 cter k..

    ReplyDelete
  83. Obebabi!! suke wat onar, kene batang idung sendiri pandai pulak block... ptuiihhhh ko babiiii gemukkkk, kalau anon takde konek, ko pun takde konek sebab tak berani kene troll kat twitter, cibai lancau babiiii hahahahaha

    ReplyDelete
  84. Tu la pasal. tak tahu cerita main tulis je si admin bahlol

    My Latest Post : PENGAJARAN : JANGAN TAHAN BERAK

    ReplyDelete
  85. Stark the direwolf21 October 2011 at 01:06

    uitm= universiti tolong meleis..

    meleis dapat 3A masuk univesiti dapat degree

    cina babi dapat 16A1 jangan harap dapat masuk universiti..masuk pun ada limit...beginikah keadilan dalam agamamu?

    ReplyDelete
  86. bukti bahasa melayu subur di sana.hahaha

    ReplyDelete
  87. hahahahahaha..UM student mara keeee~~mse UITM kemain lagi korang duk gelak,kene batang hidung sndri mara plak...hahaa..cool dude..chill...dont emo2,i noe u gud in enggelish~hahahahaha

    ReplyDelete
  88. budak UM yang aku kenal rata rata agak bodo juge. nama je masuk unibesti paling lama kat malaysia, tp pengetahuan diorg agak low. mcm kampungan. aku rasa sistem kena rombak semula. budak UM ni perlu diajar. #uitmdihatiku.

    ReplyDelete
  89. nme pon manusia,meme la ad silap,pekare biase kot,bnde ni just nk bgi kte sedar ,2 je, xyah nk ktuk satu same laen la,peace :)

    ReplyDelete
  90. ni ak rase kes psl org yg luar yg buat seminar ni..tp gune venue UM..sjak bile UM ade wt seminar utk bdk2 SPM ni der..

    ReplyDelete
  91. Apsal gambar CUT CUT...
    letak laaa poster penuh....
    nak tgk sape yang penganjur...

    ReplyDelete
  92. bila dpt tau ada bdk2 kg dpt UITM! UITM jerrr! 5B p0n bolehh dpt k0t!

    ReplyDelete
  93. tu bukan kesalahan engineering student rasanya... sebab tu adalah bengkel SPM. so organizer bengkel tu yang salah eja... jadi penganjur perlu bertanggungjawab. ramai orang kutuk UM tu... =)

    ReplyDelete
  94. sejak mak kau melahirkan kau la bodoh

    ReplyDelete
  95. ntah ape2..UM plak yang kene..UM tu venue je kot..Obe saje nak provoke..Sian kat kau and semua2 orang yang butthurt-_-

    ReplyDelete
  96. betul la banner tu punya tulisan,
    bahasa melayu UNIVERSITI MALAYA, bahasa inggeris UNIVERSITY OF MALAYA
    sama gak mcm upm, universiti putra malaysia

    ReplyDelete
  97. betul la banner tu..korang nih pon komen mcm tak sekolah aje.

    UNIVERSITI MALAYA tu bahasa melayunya, kalo english UNIVERSITY OF MALAYA,
    sama gak mcm UPM universiti putra malaysia

    ReplyDelete
  98. sedih tengok saudara seagamaku bergaduh sesama sendiri..

    pasti Rasulullah menangis tengok korang begini.. :'(

    ReplyDelete
  99. UM student power23 October 2011 at 07:52

    Kepade yg cibai2 pertikai ranking UM ni aku bagi link nya . http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/um-makes-top-200-in-world-university-rankings/

    Yang tak fhm english guna la kamus Oxford Street. Tak perlu nak besar2kan cerita. Kepade Obe. YOU SUCH AN ASSHOLE. Butuh la lu nak kutuk Uni orang.bende2 mcm ni pun nk publish dlm blog seolah-olah bdk2 UM sume bodoh tak tahu mengeje. kimak lu Obe.

    ReplyDelete
  100. tu la pasal~ yg budak UM sibuk terasa ni pehal ?? kan jelas tu bengkel SPM~
    kalau diam kan lagi baik~ yg nak kutuk2 U tu biar je la~ ko masuk U mane pon, tapi kalau mentaliti retard, retard juge~ budak2 yg buat 3GP tu, klu dia masuk U lain, U lain juga yg akan dapat nama~ budak buat salah, U dapat nama, ape kes~ takyah bangga la ko budak U kalau mentaliti tahap longkang, buat malu U korang je~

    "babi makan tahi, kandang babi dapat nama" karam singgit walao TV99~

    ReplyDelete
  101. bottom line is...its funny..no need to get butthurted..and emo and shit...and its a banner..its mean to be seen

    ReplyDelete
  102. kah3..aku dh agak dh benda ni akan terjadi..

    dahtu, sape yg design benda ni?takkan design pon suruh kedai buat kah3...


    okbai~

    ReplyDelete
  103. heh, lawak. um ke uitm ke..gado2 buat ape? name je budak u, tp gado macam x penah masok u.

    - budak yang x penah masuk u.

    ReplyDelete
  104. childish gila korang. Apa daa, aku yg baru first year ni pun malu dgn korang yg dok gaduh gaduh pasal ranking U. Kalau U je bagus tapi pemikiran sempit pun sama jugak. haish haish. grow up dudes!

    ReplyDelete
  105. Sebenarnye seminar ni org luar yang organize..bkn um..dorg just sewa dewan kat fakulti eng. um tu..huhu..basically logo um tu mmg wajib letak, yg len2 organizer yg buat..duhhh! um yg dapat nama buruk..cisss!! -lyn-

    ReplyDelete
  106. aku tak boleh bygkan,klu UM pun salah eja cmni,cmne agak2nye universiti lain.hik3x.ke sama level?haha..teruk dah korg nih.mcm xpnh typo.klu budak kecik skrg bijak pndai,dorg g buka kamus,dorg check btul2 ttg perkataan ni.bru name blaja..bkn cm abg n kakak kt universiti yg berlagak pndai.salah sikit dah nk jatuhkan org..dunia2

    ReplyDelete
  107. post ni klaka.tapi jadi tak klaka when u start comparing ur university with UM.chill la...instead of nk kutuk2 UM baiklah korang pegi usha u korang..kot2 lagi byk typo.

    ReplyDelete
  108. ni penganjur seminar yg bangang, bkn pihak UM, lokasi je yg pkai nama UM..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails