Saturday, 7 January 2012

Serius VS - Amoi China Sebelum Dan Selepas Mekap : It's a TARP (8 Gambar)


TARPPPPPPPPPPPPPPP!!

Ffuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! The cake is a lie.






Laporan asal ChinaSmack

47 comments:

  1. shit aku tertipu

    ReplyDelete
  2. miss mean mana? oh lupa tu kategori keling

    ReplyDelete
  3. im in love with #2 n #6

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. shit... baek aku tgk mashup chefwan dari amoi berak x basuh nie

    ReplyDelete
  6. keling guna make-up kaler apa ek? obe ,tolong tanya kan si miss mean dia pakai makeup jenis apa. I wonder.

    ReplyDelete
  7. Yang no 4 mcm terus tukar jantina o.0


    Looks drag

    ReplyDelete
  8. 2012... Hari Kiamat... Lokasi Bakal Berlakunya Kiamat 21 Disember 2012 Jadi Tumpuan...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/isu-semasa-2012-hari-kiamat-lokasi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiamat kepala bapak engkau lah!!!

      Delete
  9. tak cantik tak apa asalkan pandai make up. LOL

    ReplyDelete
  10. sebelum: sepet
    selepas: mata buntal.

    haishh. apa daaa..

    ReplyDelete
  11. gambar no.4 dan yang terakhir tu orang yang sama.. nak bandingkan dua2 gambar tu, yang terakhir better.. yang no.4 tu palsu sangat.. he3

    ReplyDelete
  12. sama la dengan artis2 kpop... satu asia dok tegila2 kan diorang ni sekarang..huhu... belum masuk org korea antara paling ramai buat plastic surgery...

    ReplyDelete
  13. Second picture tu tetap cantik. yg lain fail :)

    ReplyDelete
  14. keling makeup macam mana pun tetap buruk. tgk tunang kau dah cukup..

    ReplyDelete
  15. Meen keling,muka pun memang keling,pakai mekap apa pun muka dah memang hodoh,dapat pulak balak yang hodoh dan gemok macam kau obe,mesti dah xdak dara lagi,tapi obe apa kesah,loser always finish last,muahahahhahahahaha,poyo mcm smart ass,politic genius,padahal fucking shit,bahalol ,fuck blog serius,fuck meen ,fuck obe,can't wait to crush your 'kahwin day!!!' hahahhahahaha

    ReplyDelete
  16. muka hok first tu cem ada iras iras neelofa.. now.. that makes me wonder..

    ReplyDelete
  17. Apa macam cilake korang dok kutuk miss mean ni? Dia buat apa kat korang sampai korang sakit hati ni? Ke korang sebenarnya berniat nak kahwin dengan obe tapi tak dapat?

    ReplyDelete
  18. kesian kt pengkomen name Obepig8 January 2012 at 03:33

    obepig anoy...ko kutuk org igt ko hensem sgt keee..kalo hnsem pon bhsa ko lgi double pig dr khodohan obe..kesian ko jeles x hott mcm obe..nk try hott lettew komen nk meletup letupss..so kesian mak bpak ko ade anak cm ko,,hope 1 hari nnti anak ko punye awek keling jgk / huduh mcm obe...hahahahaha cant wait to c your daughter / sonpigs ko `kahwin day` hahaha

    ReplyDelete
  19. "kesian kt pengkomen name Obepig", shuuuussshhh jangan layan troll! Dont feed the troll!

    ReplyDelete
  20. pic no 2 ok gak
    xmekap pon da bley jd cute cakes..

    ReplyDelete
  21. comment name
    obepig...lets troll out...

    ReplyDelete
  22. shit,terasa aku. aku pon cenggini la weiiiii.. hahaha.. tp make up mmg ubah rupa seseorang laa.. same goes to fasha sandha, etc,tp rozita che wan mmg kompom ori cntek.. =)

    ReplyDelete
  23. make up for who?
    for a people to fap on yr pic yo!!!
    make up for who?
    for loser girl who don't believe in self esteem
    make up for who?
    for a bitch to take out the money from loser guy
    make up for who?
    for a woman who are fucking ugly retarded

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak kau pakai makeup, kau takde bising?

      Delete
  24. bende2 mcm ni pn bole jadi modal korang nk ngate org lain.. alahai~

    ReplyDelete
  25. have you ever heard of Photoshop?

    ReplyDelete
  26. 2,5,6 bleh thn jgk

    ReplyDelete
  27. tunggul kayu pon kalo dipakaikan bulu mata palsu tetap cantik jugak~~~

    ReplyDelete
  28. before makeup mcm rupa zomba pn ade!

    ReplyDelete
  29. Buat ape make up bagai nak rak, tapi FAKE??? FAKE! FAKE! FAKE! I believe in natural beauty,that's it!

    ReplyDelete
  30. Natural beauty memang lah cantik. Tapi tak semua perempuan ada keupayaan semula jadi.
    Tapi dengan adanya "MAKE UP" boleh jadi cantik seperti aweks musim salju .

    Dengan kuasa bulan akan menghukum mu yang fap tgk diorang.
    LOL.

    ReplyDelete
  31. Sebelum 'make-up' muka diorang semua macam kena lenyek steamroll je...
    Jangan mudah tergoda dengan muka2 palsu nie...

    ReplyDelete
  32. I always knew they were just Fake barbies..LOL. Love your post!

    ReplyDelete
  33. 1,2 ngn 5..cntiklah jugak wpun lom makeup

    ReplyDelete
  34. melayu2.... hanya tau menilai yg buruk...
    ingat melayu tuh dah jadi miss world, miss kampung ada lah........
    itulah melayu iri dan hanya menghujat

    ReplyDelete
  35. tp yg no 2 tue sebelum make up pon cnteq...:)

    ReplyDelete
  36. no 2 dgn 6 still cute what without make up. hohoho

    ReplyDelete
  37. bener -bener sangat berbeda drastis sekali...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails