Monday, 6 February 2012

Serius Genius - Gitar Boleh Lipat (8 Gambar)


Nice!

This is cool. Masalah utama bila membawa guitar kemana-mana ialah ianya terlalu panjang. Guiyar dibawah mempunyai neck yang boleh dilpat kedalam badan dan seterusnya memudahkan ianya dibawa kemana-mana. Cool stuff. Ianya rekaan Shlomi Daniel dan Uri Nir






Laporan asal Uri Nir

49 comments:

  1. Replies
    1. Pandai... Ko tu yg bodo....

      Delete
    2. dua-dua bodoh! bodoh!

      Delete
    3. konek berbulu

      Delete
    4. lu orang komen biar bersopan kat sini.. jangan sampai gua kasi pecah lu org punya kepala...

      -shark malaya-

      Delete
    5. Kasi Pecah dulu kepala sendiri le??

      Delete
    6. weii.. lu sapa nak suruh2 gua....

      kalo lu nak minta jadi adik angkat gua.. lu ckp lah.. gua cool...

      lu nak bermanja ngan gua.. gua tak kesah.. gua cool..

      -shark malaya-

      Delete
    7. mnja...adik2...shark konon..puih!!!puih!!

      dajeiiiharemjadaahhhhhhhhhhh...

      Delete
    8. Lu pehal bro... Gua tak kacau lu lah... Baik lu blah.. Gua tak layan gertak budak belum sunat mcm lu...

      -shark malaya-

      Delete
    9. Waaaa lu banyak samsing ini tempat!!

      Delete
    10. bodoh..sendiri komen, sendiri balas

      Delete
    11. Bitch, please...

      ===============

      Challenge accepted

      ===============

      budak2 sekarang da banyak samseng...

      tak hormat ibu bapa...

      itu samseng taek kucing namenye tue...

      - youtube -

      ===============

      Fuck Yeah

      *trollface

      Delete
  2. cool..tp ssh jgk..stiap kali nak main kne tuning dlu gitar nye..

    ReplyDelete
  3. inb4 ada orang yang mengatakan bahawa "ini adalah rekaan dari sinagog yahudi" btw, last siak!

    ReplyDelete
  4. ini adalah rekaan dari sinagog yahudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape bodooo nye ko ni.same mcm obepig

      Delete
    2. babi anon atas... memang in dari yahud la bodo bodo bodo

      Delete
  5. kalau body tu boleh lipat aku beli. ini setakat batang je boleh lipat mendiang jimi hendrix pun boleh buat. siap kasi patah lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakau la kau anon...cam gampang

      Delete
  6. Mak aih.. canggih! berapa agaknya harga gitar ni di Malaysia ya? hehe..

    ReplyDelete
  7. hahah..ada je idea dorang ini...


    .... http://ohsenyum.blogspot.com/...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpyh nk promote blog ko kat sni la.mnyampah plak aku.senyum2 ape aku kasi penampar kang nnt.

      Delete
    2. Blog anda tidak serius.
      Mak anda belen.

      Delete
    3. bodohnye korang dengki pehal?

      Delete
    4. best apa marah orang!

      Delete
  8. nt abg belikan kt najwa erk..

    ReplyDelete
  9. nape mosquito? any explain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan tanya benda pelik2 la.... babi la...

      Delete
  10. jadi setiap kali lepas lipat dan unlipat benda tu, kena tune balik la?

    ReplyDelete
    Replies
    1. fold and unfold... thats the words!

      Delete
  11. mane nk cari nokia3310 yg murah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sian kt ko...siannnn

      Delete
  12. ini sume adalah dakyah freemason untuk menggalakkan alat musik ala ala "syaiton" portable & boleh dibawa kemana mana, dan seterusnyer melunakkan lagi mantera dan jampi pemujaan syaiton, lol...

    ReplyDelete
  13. kat rokwok penang berlambak....mau beli ka wei

    ReplyDelete
  14. tapi en, aku rase guitar ni adjustable stringla.. mungkin kat belah belakang gitar tu ade tombol yang boleh selaraskan sume sume string yang ade, then, bile korang nak main guitar tuh, korang kene tolak togglenye kebelakang dan string string tu akan menjadi "tegang" balik... dorang takkan cipta satu satu barang lagi menyusahkan end-user en??

    ReplyDelete
  15. Petak semacam jer. Xde 'soul' nak main gitar camni. Nothing can compare original shape.

    ReplyDelete
  16. peminat gitar suke ke camni???

    http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dah la tu, tak pyah la nak promote2 hang punyer blog sampah tuh, seharum harum sampah pon obe punyer blog tau..

      Delete
  17. wadda..?? rosak strings kot woi.. isy.. isy.. nampak kat Malmsteen, kompem kena pukoi mamat Shlomi ni...

    ReplyDelete
  18. ni aku rase tiap kali nak bukak balik sure kena tune lagi sekali. cam menyusahkan jer =_=...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitar ni ade mechanism yang boleh selaraskan sume stringla bile nak bukak katup.... pikir la wei~

      Delete
  19. admin kat mne jual

    ReplyDelete
  20. ObePIG BABI BANGSAT ANAK HARAM DATUK OBEPIG PELARIAN HINDU PARIA,BODOH KIMAK ISAP KOTE MOYANG KUCING KO PUNYA TUAN PUNYA CUCU PUNYA ANAK LA OBEPIG GEMOK.TAK SEDAR DIRI KOTE KECIK LAGI DARIPADA SUB ATOM!!!! BUNUH DIRILAH OBEPIG PIGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAZIR OXYGEN DAN RUANG DALAM DUNIA NI,#OBEPIGPEROSAKBANGSAAGAMA&NEGARA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails