Wednesday, 10 April 2013

Serius Shit - Pembuli SMK Tun Hussein Onn Yang Nakharomz


Cam ass!

Ahli falsafah negara Butterfingers pernah berkata "Bila kawan ramai keliling kita cakap besar tunjuk belang, tapi bila sorang-sorang pengecut pemali macam semua orang". Ini ialah wajah-wajah pembuli dari Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Hussein Onn yang membelasah ketua tingkatan mereka dan kemudian merakamkan aksi bodoh mereka. Sekor-sekoar layak dikeroyok dan dimalukan di laman internet. Make them famous. Anda kena mereka? Salah seorang suspek Ijat Syafiq (Izzat Syafiq bin Abdullah) sudah dikenal pasti oleh pihak polis. Petang ini akan diadakan sidang media oleh PDRM Penang berkenaan kes ini. So kids. Don't be a dumb ass but If you do please record it so it will be easier to catch your ass! Padan muka. Berlagak sangat! 

Untuk maklumat lebih terperinci berkenaan isu ini sila ke laman PembuliSMKTHO disini

Thanks @EmanTheHalia dan @_Emint_



111 comments:

  1. 1st!!!! muke gengster cm sial

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua rase gua tau mane nak carik diorg... bagi gua hantar geng dulu kasi tibai diorg ni.. pastu baru polis masuk k!! roger..

      Delete
    2. watpe hantar geng der..takde teloq ke..biar turun sendiri lanyak la..baru puas

      Delete
    3. NAKHAROOOOMMM punya bdk ..sini dtg selangor ..mmg kena lanyak dia!!!

      Delete
  2. Baru kacau kat twitter sikit dah deactivate account. Takdelah gangster sangat pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. true!! hahahahah

      Delete
  3. muka cute tuuu.. ni nak roket lobang jubor die ni emmmm syedappp siot...

    ReplyDelete
  4. tahukah anda suspek utama punya facebook ada gambar bendera umno? orang umno memang gini. https://www.facebook.com/munir.ismail.92

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak gadoh pon ko nak kait politik....eh gampang beruk babi la ko ni haktuihh

      Delete
    2. sah ko orang umno

      Delete
    3. inilah die manusia bila dah macai politik,suma nk dipolitikkan, kucing naik moto pon kompm nk politik gak kot

      Delete
    4. apekejadah budak skolah join umno.hang gila ka?

      Delete
    5. bodo betul pemikiran org pas ni.sume politik.sempit pn otak

      Delete
    6. sangat bodo bila semua nak dipolitikkan...

      Delete
    7. bodo pkr

      Delete
    8. bodo taib mahmud

      Delete
    9. pe ke bangang ko ni smpai mamat setan ni punya keje ko salahkn UMNO??abis tu pemimpin ko yg tibai laki pompuan samarata tu x lak ko kesah yer??

      Delete
  5. dari FB PDRM:

    PERKEMBANGAN KES BULI PELAJAR SEKOLAH:

    Hasil semakan dan maklumat orang ramai, pihak PDRM mendapati bahawa klip video kes buli yang tersebar menerusi media sosial yang berlaku pada 4 Mac 2013 lepas telah diselesaikan oleh pihak sekolah bersama pihak Pejabat Pendidikan Daerah.

    Tiga pelajar terbabit telah dibuang sekolah dan sehingga kini pihak PDRM tidak menerima sebarang laporan polis dari pihak yang berkenaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa die tak report polis tapi die report kat kongsi gelap..haaaa kasi pancung laaaa

      Delete
    2. nak cover apa lagi dah pihak sekolah pun. nama korang dah busuk habis dah. aku rasa mangsa pun pihak sekolah dah pressure suruh jangan buat repot.

      Delete
    3. dh busuk dah. buatla repot polis tu. elok nama mak n bapak diaorang skali kasi tunjuk ini dalam. baru tau salah ajaran kt anak2.

      Delete
    4. buang sekolah aje?... elok jugak kalau buang negeri atau buang negare terus, baka baik kite simpan... bake tak brape ni.. paham2 jelah

      Delete
  6. Ada lagi sorang la. Ni ha. Akim Keding? WTF sia: https://twitter.com/AkimKeding

    ReplyDelete
  7. kote masih berkulup nak pukul orang. jadah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote kulup tu sensitif skit bila stim

      Delete
    2. I suka kote tak sunat. auummmmmm~

      Delete
  8. bahalol betol budak2 sekarang. nak buli ke belasah tak payah la rakam bingai. aku dulu elok ja buli budak2, tak kantol pun. kahkahkah.

    ReplyDelete
  9. F**K la gangster cam haram...
    Ramai lwn 1 leh la...
    meh lwn 1 lwn 1...
    bleh aku hentak kat dinding sorg demi sorg...

    Nape Ketua tingkatan tu xbuat repeat?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab budak tu penakut dowh...

      Delete
    2. repeat kene blasah lagi skali ke?

      Delete
    3. Apasal kena repeat pulak?
      Dia tak pass exam U ke?
      Sekolah mana ada repeat mak peat ni.

      Delete
    4. OH MY ENGLISH!

      Delete
    5. repeat ke report? confius aku jap..

      Delete
  10. Pemali apa jadah

    ReplyDelete
  11. Salah seorang pembuli itu penyokong UMNO... https://www.facebook.com/munir.ismail.92

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ko sokong sayang anwar

      Delete
    2. bapak ko pasti penyokong peliwat tegar..

      Delete
    3. pelari biru bangang abadi.... kok ni pun ko nak politikkan....

      Delete
  12. panas hati..
    bygkan la klau ada org balas dendam sepak n belasah adik beradik samseng tu, biar dorang rasa lak...

    ReplyDelete
  13. pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~pemali~

    ReplyDelete
  14. aku rase...kes ni kecik je...alah...aku pon penah jugak belasah prefect...babi punye prefect..skema mcm cilake...report aku isap rokok..x gi prep...mcm cilake..mmg patut pon kene belasah. aku ajak fight..die x melawan..bkn salah aku. korg ni skema kot mase skolah...

    tp..aku xde la kpop cam budak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko pun nak kne de backup geng2 babi br berani nak belasah org.. nak buat salah tp bodo, dah kantoi nak mrh org lain..

      Delete
    2. Mmg la ko bkn K-Pop...
      tp ko CHI-P*P...

      Delete
    3. palotak kau backup..aku sorg2 je la cibai... kau skema dulu ko diam la...........

      Delete
    4. Samseng taik kucing je kau dik. Orang uneducated, macam tu la nak gaduh. Sikit2 nak debik. Cuba guna pala otak sikit ke kan, debat ke. Ni nampak cam orang tak sekolah nak blasah2 bagai. Hak tui la nak tunjuk samseng hero bagai. Pi join filem hindustan/tamil la if nak sangat blasah2 ni kan.

      Delete
    5. yg ko p isap rokok tu asal bodo..org p sek soh blajar..prefect tu cuma bt keja dia je..ntah2 ko yg kena blasah dgn prefect tu..puihh..

      Delete
    6. lor bangga ka isap rokok kat skolah? dah tau salah lagi nk pukul pengawas yg cuma wat keje die jer. mmg ko ni otak letak kat babi la

      Delete
    7. ni mesti geng2 kote ni jugak ni mai dtg komen kat sni.. bajet ganas la pukul2 org.. bugima..

      Delete
    8. orang mcm ko ni la tk patut wujud kt dunia..
      ko tau mksd skola tk?ko tau peraturan skola tk?
      klo kau tau sume tu ko tk kn isap rokok..
      bangang selama lame nye ko ni..sape dpt ko, confirm malang seumur idop

      Delete
    9. tah, babi la kau. aq track ID kau, aq cari kau sampai dapat. kite tengok siape lagi samseng. bajet samseng nak pukol org, otak letak lutot la bodo.

      Delete
    10. ko rase ko tu hebat sngt ke?? ko bangge dpt pukul org?? Sedar la wahai budak,masyarakat akn pndang golongan mcm ko sampah, xpy nk rase bangge la org zman skrang tunjuk hebat pakai otak, bkn pakai kepala lutut ko

      Delete
    11. kes ni kecik je???...kepala bana bapak ko,pukui prefect lgi...mohon polis amek tindakan pada ko walaupun dah berlalu...

      Delete
    12. pala buto la, isap rokok pon kantoi dengan prefect.... kalau dah bodo tak reti kaver line jangan la isap rokok bodoh...lanjio

      Delete
    13. perfect kira perfect la ek? padan muka kau. xreti cover line. kahkah

      Delete
    14. Bodoh piang tul hisap rokok kantoi dgn prefect. aku pun hisap rokok gak walaupun aku prefect. tp reti cover linela. hormatla cikgu n kengkawan yg lain kalau ko nk wat jahat pun. bukn blasah org yg report ko buat salah. ko mmg taik anjing PR.

      Delete
    15. anon 10 april 12:47... bingai .. ko buat salah nak salahkan orang wat report.... orang jenis cam ko la banyak speeding laju2 macam naik kete F1 kat higway... kene saman AES ... pastu terkinjal2 cam beruk marahkan PDRM.. sori lari tajuk lak... bangang abadi... ades....

      Delete
    16. Kau ni drpd tengok cara ckp pon dh tw pon mmg bangang..klw dh tw bangang pon jgn la tunjuk kt org..simpan2 sikit bangang kau tu..
      ## apa2pon muka awek si ijat syafiq yg pakai apek tu serious MENYERAMKAN..errr~

      Delete
  15. Siapa ada maklumat tolong buat report police, kena bagi pelajaran kat budak2 cam sial ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau skema...

      Delete
    2. Ketua tingkatan tu la xbuat repeat...

      Delete
  16. ITU....AWEK DIE KE DATUK DIE?!!!! MACAM LAKI SYIALLL!!! MUNTAH....

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek dia kunsa.harap maklum.

      Delete
    2. khunsa la best dua dua dapat menjubo dan di jubor

      Delete
  17. Bukan la hukuman yg berat kite nakkan untuk budak2 neh. Tp cukup la hukuman yg mengajar. Jgn sampai hancurkan mase depan sorg kerana kesilapan dorg. Y`all never know how hard being Young Prisoners. Marilah same2 doakan budak2 ni supaya berubah n amek pengaran dri ape yg berlaku skang, instead of labelkan dorg mcm2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kpale pantat ko. manusia mcm ni la bila besar esok2 meragut merogol menyamun. benda ni xjadi kt family ko sedap la ko cakap. have u become a young prisoner? talk shit man. they deserves hell. xblh bg muka lagi dah budak2 zaman skrg. kau mana tau kang anak perempuan ko kne korek ngn bdk2 camni kemudian hari. puiiiii

      Delete
    2. aku pun nak maki kau jugak, pasal orang tak nampak aku. Tapi nanti kena mintak maaf kat kau pulak. Kalau tak risiko susah kt mahsyar nanti.

      Ginilah.
      Budak2 macam ni tak reti bab kauseling segala. Bagi diaorg, kalau tak ada apa2 yg mghalang, dia akan buat ikut dia.
      Kata lah budak2 macam ni, humban dlm jail.
      Ramai pembuli malaun lain sedar, yg buli aje, boleh masuk penjara.
      Pernah tak terfikir apasal bunuh tak senang2 aje jadi? Sebab akibatnya teruk.
      Apsal orng boleh sesenang aje langgan pelacur? Sebab akibatnya tak teruk sangat.

      Delete
    3. kasi kambus dalam lubang.

      Delete
    4. Tak jdi kat family sendiri. Tp mungkin kat diri sendiri.... People may judge, semoga mereka n kamu2 semua diberi hidayah jugak. Amin^^

      Delete
    5. yup betul..patot la budak2 skang teruk..tgk la contoh org2 kat sini yang cakap kurang sopan..mcam mana budak2 nak amik contoh yang baik kalau org disekeliling penuh dgn kebisadapan..semoga kita semua diberi hidayah aamiin~~

      Delete
    6. hahahaha.gua kerja jadi model hot.gua rompak ragut jantan-jantan bodoh bernafsu babi.apa beza gua dengan mamat muka pecah?sama

      Delete
    7. i couldnt agree more with adam rayyan. u can never 100% certain about ur future and their future.. memang lah masa ni mereka buat jahat, dan hukuman setimpal patut dijatuhkan, tapi takkan sampai menghancurkan masa depan mereka?
      jika tak jadi pada family atau relatives sendiri u memang akan rasa si pelaku jahat patut dikenakan hukuman seberat2 nya. tapi bila terkena kat batang hidung sendiri, baru u fikir, mereka pun ada masa depan!
      you can never predict what will happen in the near future

      Delete
  18. berani buat,berani lah tanggung...kesian kt parents dorang...

    ReplyDelete
  19. buat slh kena buang sekola..sb tu la ramai bdk jadi penjenayah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buang tak semestinya tak sekolah dah lepas tu. baca sket undang2 ye kak.

      Delete
    2. hai Udez. jom kapel dgn I.

      Delete
    3. short thinkez la... kene buang .. repeat skolah lain la.... rajin2 la g panjat PDD... takkan mak bapak diaorang pn bingai cam diaorang.....

      Delete
    4. ko nak bela diorg ke?... kang diorg gangbang ko baru tau

      Delete
  20. makan banyak sgt mende haram ni

    ReplyDelete
  21. patut wat hukuman kene sontot beramai ramai, baru ade akai dan keinsafan

    ReplyDelete
  22. memalukn umat!mmg xley la nk bls blk...main bangsat,rmai lwn satu.harap pihak berkuasa ambil tindakan terhadap ibu bapa pesalah juga.ibu bapa dah x garang mcm dlu...igt dlu xnk pegi ngaji,mak kunci pintu rumah x bg msuk selagi x pegi ngaji.skrg da khatam,pndai bca Quran.alhamdulillah...

    ReplyDelete
  23. Pernah dengar kisah Amanda Todd? Dia buat ONE mistake in her life, kemudian berlaku cyber bullying ke atas dia yang sangat dahsyat. Akhirnya dia bunuh diri akibat tekanan.

    My point? While I'm against physical abuse yang dilakukan oleh segelintir budak tengah nak besar baru-baru ni, aku juga tak setuju tindakan sesetengah pihak yang create hate pages dan buat posts condemning these boys. When will the vicious cycle end macam ni? Ini bukan caranya nak membendung kemungkaran.

    They did something very wrong. But cyber bullying isn't right either.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi bagus kalau dorang bunuh diri.
      boleh jadi teladan dekat pembuli yang lain.

      Delete
    2. setuju...perangai jahanam macam ni baik mati je dari menyemak ruang

      Delete
    3. sile pegi tingkat 14 lorrr

      Delete
    4. bkn ahli keluarga ko yg kne pukul bleh la ko cite.

      Delete
  24. link dh ade,jum la attackkkkk!!haha

    ReplyDelete
  25. sumer salah lan todak...puiii

    ReplyDelete
  26. aku nak pesan kat adik2 aku p skolah blajaq rerajin bukan bergado bertumbuk..tapi kalo org ajak bertumbuk jangan bagi muka..nah sejibik!!!

    ReplyDelete
  27. astaghfirullahhalazimmm

    kesian cikgu , kesian ibu , kesian bapa

    mulut semua tak mahu jaga

    siapa awak yang nak menghukum orang ni ?

    Tuhan kah ?

    kalau mereka buat salah sekalipun

    Nabi ajar suruh maki hamun ke ?

    istighfarlah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko bebual ni...yang si lan todak tu pegi hukum ketua darjah dia dengan pukulan bapok macam tu pehal...amek la kena maki pon, itu nasib baik tak kena pijak

      Delete
    2. kiteorg maki aje... nnt dlm lokap kene buttsex lak, hahah ha

      Delete
  28. bodo punya lan todak samseng konon..

    budak ko pukul siku terajang apa semua tu ak tgk gagah je berdiri..satu geng pukul pun rilek je ketua tingkatan ko berdiri lagi..siap bole tahan lg haha

    memang dia layak ah jd ketua tingkatan drpd org cam ko pukul lembik nak mampus..jadi Lan Auww Auww laa weh tukar nama ko tuh bikin malu laki je woi

    ReplyDelete
  29. sial gle .. ko igt bdk tu xde mak bapak ke nak bantai smpy cm tu . .brani fight dgn bdk x kn lwn blk . .puuiihh

    ReplyDelete
  30. asl muke awek die teruk gle . .terdesak

    ReplyDelete
  31. bdk sial mke cm kumplan shiro . .bengang gle aku . .

    ReplyDelete
  32. keh keh keh nakharommm, gangster muke jambu, kimek laa

    ReplyDelete
  33. Tengok muke awek die,terus teringat pada cucur badak..

    ReplyDelete
  34. kuang hajaq betoi.. hang mai sini weh.. aku pun ketua tingkatan juga dulu.. mai sini aku nak belasah hangpa.. ingt apa a.. puihhh..

    ReplyDelete
  35. Ahh...apa pun bapak yang bersalah. Apa yg Sazli minta sumanya dapat. BAPAK YANG BERSALAH DALAM HAL INI. Sazli ponteng skolah, pukul budak, mencuri... tatapi, bapak cuma..ANAKKU SAZALI.

    btw, awat awek dia x mmpu bli seluak..

    ReplyDelete
  36. gengster pejadah pukul kaw2 pun budak tu tak rebah.lemah lutut kaki pukul ni.

    ReplyDelete
  37. Anak haram betoi budak-budak ni. Rasa nak ambik kayu mob,lepas tu jolok lubang jubur. biar tercirit lalu transform menjadi babi.(marah ni.)

    ReplyDelete
  38. Ya Allah..., jauhkanlah anak2 ku dari menjadi seperti mereka2 ini

    ReplyDelete
  39. Adoiyaiii, muke buat kerut2 lagak macam penuh parut. Dia punye action takley sembang, balang Guinness dok tayang kat org. Cakap pakai tangan pakai terajang, waima die sorg jela yg boleh terbang...Nah kat tangan da pakai gari, parut da hilang muka buat2 simpati. Mata tala kat kaki, Pehhh...kalah budah balik ngaji! Haii lotih tengok budak2 sekarang, Tok Ayah lepas pandang budak2 brani angkat pedang. Baru kenal skru ngn besi, brani gebang pegang 1 negeri. Hat baik depa takmau ikut, yang buruk laju la depa angkut...Adoyaiiii....~~~

    ReplyDelete
  40. semoga mereka berubah mnjd lebih baik lepas ni.amin.

    ReplyDelete
  41. bila aku tgk vdeo diorg ni..aku cm panas gak la..but..diorg msh2 budak2..akal cetek lg..tmbh2 usia cmni..darah masih panas..so kite sbgai org yg lbh berusia n matang dr diorg..it is btter for us to gve them an advce yg positive ckit..bkn kritikan yg boleh jatuhkan mrk balik..sape yg thu situasi mrk skrng..tol x?.n aku pst bnyak lg kes yg lg trok dr diorg ni..aku pernah jlni khidupan cm diorg..biase la dik khidupan kt sekolah..cme bile nk wat smething kena fkir btol2...n im sre bnda ni akn mematangkn mrk kelak..tp klw diorg bce komen2 negative dr org rmai..doa bg msok nraka jhanam la..nak upah org pukul diorg la..agak2..ape yg diorg rse..n bnda ni boleh bg ngatve effct kt diorg balik..myb diorg akn lbh memberontak..or mybe diorg akn jd down smpai xde smgat nk majukan hidup..kite sbgy mnusia kna ingat...ade jatuh bangun seseorg..bgg la mrk peluang untuk imprve dr mrk balik..bknn tomahan..
    untuk pihak sekolah plak..aku rse better knakan tndakan yg stimpal..sbgy cntoh..adakan sesi kaunseling yg berterusan n etc..salam.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails