Tuesday, 3 January 2012

Serius Shit - Penembak Curi Terbaik Dalam Sejarah Tentera USA


One shot.......... 255 kills. Main CS mesti power!




Dengan 255 confirmed kills, Chris Kyle ialah penembak curi terbaik dalam sejarah ketenteraan Amerika. Chris yang bertugas sebagai penembak curi untuk pasukan Navy Seals memecahkan rekod yang dipegang Army Staff Sgt. Adelbert F. Waldron ketika perang Vietnam dengan 109 confirmed kill. Chris Kyle mendapat kesemua kills ketika bertugas di Iraq. Secara keseluruhan beliau sudah bertugas sebanyak 4 tour di negara bekas pimpinan Saddam Hussein ini.

Menurut Chris yang berasal dari Texas beliau sudah mula menembak sejak kecil. Senjata kegemaran beliau ketika membesar ialah sebuah shotgun. Apabila memasuki tentera beliau dipilih menjadi seorang sniper elit pasukan SEAL. Jika dulu beliau suka shotgun kini beliau menggunakan raifal Lapua Magnum. Mangsa pertama beliau di Iraq ialah seorang wanita yang cuba melakukan serangan berani mati. Beliau menambak mati wanita itu sebelum bom tangan didalam genggamannya dapat diletupkan. Chris is so good at his job of sniping that he was nicknamed Al-Shaitan Ramad , Si Setan Ramadi kerana kehebatan beliau menembak curi para pejuang kebebasan Iraq di daerah Ramadi. Wang ganjaran USD 20 000 juga ditawarkan kepada mana-mana pejuang Iraq yang berjaya membunuh beliau.

Beliau sudah bersara dari tentera Amerika dan kini bertugas sebagai seorang military contractor yang memberikan kawalan peribadi kepada VIP. There you go.

Kepada pahlawan-pahlawan dan panglima perang songkok tinggi silakan ke USA sekarang, Chris Kyle masih tinggal di Texas dan menantikan anda ludah muka dia pasal membunuh lebih 200 pejuang kebebasan Iraq secara bersahaja. Diharap abang songkok yang power gila babi bertakbir dan mempertahankan maruah agama akan dapat mengajar mat salleh kurang ajar ini sebaik mungkin

Kalau tak mampu aku PUIIIIIIII awal-awal.




Laporan asal DM

68 comments:

  1. haha aku nak like statement ko yg last tu obe..

    ReplyDelete
  2. modern warfare extreme mode pun kacang bagi dia......terbaik dari ladang texas...

    ReplyDelete
  3. aku suka nickname setan tuh. harap game MW4 nnt ada watak dia =.='

    ReplyDelete
  4. haha... PANGLIMA PERANG pandai cakap jer sebab nak publisity murahan...

    putui~

    ReplyDelete
  5. puih!puihpuih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!puih!!puih!puih!puih!puih!

    haaaaaakkkkkkkkkkkkkkk,puih!

    ReplyDelete
  6. alamak.
    aku terludah muke obe!!!!!!

    ReplyDelete
  7. ayat2 yg last tu aku sokong bro 100%..mane ntah pujuang2 puiii tu..pg la ludah mat saleh tu...puiiii!!!!haha..

    ReplyDelete
  8. puiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhhpuiiiiiii!!!!!!!!!!!!!puioihhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  9. Simo Häyhä the best snipers ever. dia bunuh 705 org.haha!!!

    ReplyDelete
  10. mana pergi panglima perang?
    kalau berani, pergi puii kat muka sniper ni..

    ReplyDelete
  11. brsongkok tggi je ke?ajk la skali yg berkopiah n brserban tuh.depa pom nk join jgk tuh..takbir!

    ReplyDelete
  12. kejam..menjadi salah satu faktor seorang sniper mengatasi mana2 penembak tepat yang lain.

    ReplyDelete
  13. apekejadahnye si Obe tulis 'one shot'? Habis hilang kekaguman aku..

    ReplyDelete
  14. ramadi juga bermaksud warna kelabu dalam bahasa arab...

    ReplyDelete
  15. ok..Simo Häyhä mmg style..

    ReplyDelete
  16. cakap pasal sniper ni, minta jasa baik kalau obe boleh buat satu rencana pasal craig harrison, dengar kabar depa nak buat filem ke dokumentary tapi tak jadi...

    ReplyDelete
  17. masalahnye obepig, ko sendiri mampu ke? ko pun talk shit banyak, gemuk pulak tu, bakal isteri macam cheetah jongang, diri ko takde ciri-ciri askar, ciri seekor babi je ade

    - Obepig

    ReplyDelete
  18. obe sniper dalam bm bkn penembak tepat ker?

    ReplyDelete
  19. weh bangang...
    sharp shooter: penembak tepat
    sniper: penembak curi

    in police force they have sharp shooter as for their primary job is not to kill the enemy. killing is last option. meanwhile it is different to the army. army have sniper unit as they need to take down enemy before them.

    ReplyDelete
  20. dear anon 22:48

    hoi babi. masalahnya bukan pasal obe gemuk ke apa. kalau dia mampu nk buat pon dia taknak buat dan takkan buat. hang tu parlima sangat pergi la buat. obe tu dia tak pernah claim dia seorang panglima bersongkok tinggi macam hang. bodoh punya umno, kongkek. romen lam tandas awam. bahlol. telor kecik.

    ReplyDelete
  21. obe, lapua magnum tu bukan raifal, instead it is a special bullet round for sniping...

    ReplyDelete
  22. perenggan akhir mmg dasat..kakaaka

    ReplyDelete
  23. @badrul, name macam macho tapi taip serupa babi. biarlah anon tu nak cakap ape, enko pun same je setakat komen je berani. nak kongkek awek pun tunggu mak bapak outstation ade hati mengata orang. takyah semak ko punye badrul.com la, macam budak darjah 1 punye web. #LOL

    ReplyDelete
  24. badrul.com? wahahahahahah macam budak sekolah punyer web portfolio... adek aku buat lagi lawa... site ko memang totally fail~~ pttttuuiiihhhhhh~~~~!!

    ReplyDelete
  25. -Abang Songkok Tinggi-

    Korang memang akan masuk neraka. Berani ko memperkotak katik kedaulatan songkok lambang maruah bangsa Melayu.. Puuuuih~

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepah ni nk bersongkok la.....
      kalu pakai songkok,berjudi n minum arak pun masuk syurga ke?harap songkok jer tinggi semayang tak ade hati nak masuk syrga...puuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
      atah muka hang

      Delete
  26. "Menurut Chris yang berasal dari Texas beliau sudah mula menembak sejak kecil." REDNECK!

    ReplyDelete
  27. i want his dick

    ReplyDelete
  28. perghhh..ajak main CS la...haha

    ReplyDelete
  29. tak lama lagi umno bakal memperkenalkan satu unit khas dimana kanak2 akan diajar untuk menembak supaya anak2 berbangsa melayu ini tidak ketinggalan dalam dunia yang penuh pancaroba ini..takbir!!! umno terus mara untuk rakyat malaysia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ketinggalan betul....orang dh ajar la....
      tu PLKN tu mende?
      kt dalam PLKN tu dia ada ajar la.tu pasal ramai dh orang malaysia ni pandai pakai pistol...NGOK.....

      PLKN...Program Latihan Khianat Negara

      Delete
  30. So far.....a good one sniper i ever known was err.... The End....it's hell hard to beat him in MGS 3: Snake Eater....

    ReplyDelete
  31. Cheetah jonggang

    Kakakakakakajakakajjajajajajakakakaaka



    Daripada kau yang dating dengan tangan sendiri???!ekekekejeje

    ReplyDelete
  32. sesungguhnya menghina songkok sama dgn menghina islam hahahahaha

    ReplyDelete
  33. this is just another american propagation..

    ReplyDelete
  34. barua mamat ni tembak org sampai 200 lebih..ingat tembak lembu ke??

    best lol lu nyer pui bro...wa sukeeeee

    ReplyDelete
  35. Max Manus Man Of War,cerita pasal sniper Soviet masa perang di Stalingrad.

    ReplyDelete
  36. badan spt seekor lembu... tp keberanian nya ibarat 2ekor..so mungkin panglima ludah akan jdikan record 255 + 2ekor lembu..;-p

    ReplyDelete
  37. kalau aku jumpa mamat nie, aku akan tampar dan ludah!!!!!
    puuiiihhh!!!!!
    berani kau kurang ajar ngan kami!!!
    ini jelas menunjukkan, sniper mcm ko nie OTAK LETAK KAT KEPALA LUTUT!!!!!!!

    ReplyDelete
  38. Tembak curi bolehlah, cuma lawan tinju kat gelanggang, tinju sapa mati dia kalah.. terkencing kot...

    ReplyDelete
  39. @badrol.com

    Yeah, lawan boxing dengan mamat Navy Seals. Lu pegi try tengok.

    ReplyDelete
  40. InB4 Vasili Záitsev...enemy at the gates..based on true story at Stalingrad

    ReplyDelete
  41. ah g mampos ar korang umno pantek. jubo. telor kecik. kencing tak basuh. ada kudis buta kat pangkal konek. ahli umno semua berkepala butoh kecil.

    ReplyDelete
  42. melayuboleh - laman lucah negara malaysia4 January 2012 at 19:58

    sesungguhnya menghina songkok sama dgn menghina islam hahahahaha

    4 January 2012 11:40



    hey anon bengap

    hina songkok tak bermakna hina islam lah anjing. hina songkok bermakna hina MELAYU!.... hina melayu, faham tak?

    MELAYU ITU HINA. AKU NAK KELUAR MELAYU!!!!!

    ReplyDelete
  43. panglima ludah orang yg memperjuangkn kebebasan bersuara tapi mendiamkn diri bila ad saudara islam dibunuh dan dianaya...

    ReplyDelete
  44. 5 pihak musuh + 250 orang awam = 255

    ReplyDelete
  45. I see another SGT. BOB LEE SWAGGER..
    and i see one more conspiracy!

    ReplyDelete
  46. Obe sianak Babi,

    Hari hari kena kongkek kote bengkok.

    Bakal bini jongang macam siamang hahahaha.

    (Lu yg kutuk songkok dulu bangang, kan dah kena)

    ReplyDelete
  47. xpaham la,panglima perang ni,perang ape yg dieorg da gi xtaula kan?? nk self proclaimed panglima perang konon,malaysia da ade tentera diraja da mebi panglima2 perang ni peludah tepat kot? nnt dieorg spit sume kat sini haha sharpspitshooter

    ReplyDelete
  48. ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  49. aku tgk ade yg bekap UMNO lebih2 ni, yela, ade la mamat kt atas tu yg xsuke obe hina brader mengaku panglima dkt youtube tu..bodo sape bekap umno ni..parti yg x memperjuangkan islam

    ReplyDelete
  50. *bace komen sambil makan popcorn*

    ReplyDelete
  51. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  52. Amazing skills, but he had killed mostly muslims... owh da world, what have u become...

    ReplyDelete
  53. songkok taik korok lu7 January 2012 at 11:27

    yg ko serius sangat pasal songkok ni pasal anon...songkok tu wat lap jubo pn takpe...just a piece of cloth yg di balut atas kadbod n ko pakai kat kepala yg korasa bagus...

    kopiah tu atleast dapat pahala sunat...songkok tu x dapat pape...nampak kebodohan ko jek perjuangkak songkok taik ko tu...

    fcuk uuuu

    ReplyDelete
  54. Mari semua kita berpakat cari pengganas made in USA ni...bila dapat nanti kita akan potong lancau dia kasi anjing makan dan mayatnya kita campak dalam laut - beri ikan Jaws makan...spt Osama ben Laden tu.

    ReplyDelete
  55. TheFisabilillah319 January 2012 at 17:58

    kill civilian such disgusting

    ReplyDelete
  56. phuihhh.. phuihhh.. kalo aku dpt aku ludah muka dia.. phuiii hakttuuuuiiii.. puiiii.. hehehe

    ReplyDelete
  57. Dah mati kena tembak ngan kawan sendiri. karma is bitch...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails