Tuesday, 3 January 2012

Serius Cool - Mari Melihat Kabin First dan Business Class A380 Qantas (11 Gambar)


Comfy giler!

Dibawah ialah layout bagi kelas pertama dan perniagaan bagi pesawat Airbus A380 milik Qantas. Seperti yang anda sedia maklum A380 ialah pesawat penumpang terbesar didunia dengan kemampuan membawa 555 penumpang didalam 3 kelas berbeza atau 853 penumpang dalam satu kelas. All airlines operating the A380 uses the 3 class config. Qantas mahu menunjukkan mereka juga boleh memberi kemewahan kepada penumpang mereka. Etihad Airways menyediakan bilik mandi manakala Emirates menyediakan chef dalam kelas pertama. Crazy.






Laporan asal SMH

20 comments:

  1. 1st fap!fap!fap!

    ReplyDelete
  2. sedap2 pun kalau langgar awan bergegar jugak kan ops...

    ReplyDelete
  3. -Datin Maimon-

    Inilah pesawat yang Datin mahukan..! Hari-hari pergi Kazakhstan melawat menantu pun tak bosan punya..

    ReplyDelete
  4. pramugari xcun n baju xseksi.xbest!!

    ReplyDelete
  5. wohooo can't wait to see them in Air Crash Investigation..... mesti diorang still idup loagi kalau kapal terbang tu terhempas..muehehehehehehe

    ReplyDelete
  6. business class diorg sama ngan mas b777 business class.,
    =)

    ReplyDelete
  7. boleh beromen dengan bahagianya dalam pesawat ni....

    ReplyDelete
  8. Orang yang ada creativity untuk design cabin macam ni mesti takda masa nak pegi demo dekat depan university

    ReplyDelete
  9. ade tempat smoker x? x de kan?

    ReplyDelete
  10. Norman hakim spoted hoho

    ReplyDelete
  11. obe typo bro

    emirates yg ada shower dlm flight while etihad offer chef in 1st class :D

    ReplyDelete
  12. info terbalik obe..etihad ada chef kat 1st class,n emirates ada shower.

    additional info: business class etihad ada F&B manager.and emirates siap ada crew khas yg tugasnya jaga shower 1st class saja

    tapi qantas provide single seat only in 1st class?how bout business class?takda privacy still..boring.

    ReplyDelete
  13. kalaulah Ke*aja*n kita berlumba - lumba memberikan kemewahan kepada rakyat (seperti yg dilakukan negara2 yg ****) dan bukannya mengejar kemewahan diri sendiri (seperti ******), kan bagus...

    negara lain pasti kagum dengan kebijaksanaan pemimpin kita dan pasti cuba membunuh pemimpin tersebut seperti yg dilakukan kepada che guevara...

    Tolonglah jangan terlalu mengejar, menjadi negara membangun sehingga peratus rakyat yg menderita (stress, bunuh diri, buang anak) semakin membangun juga

    (P/S: Ditapis bg mengelakkan AUKU dan disumbat masuk ke ISA)

    Ya Allah, Kami hambaMu yg lemah dan tidak mampu berbuat apa2 ketika melihat mereka menghancurkan negara, bangsa, dan agama kami. Kami serahkan tengkuk2 mereka kepadaMu Ya Allah, kerana kami hanya mampu membenci mereka dengan hati kami.

    ReplyDelete
  14. qantas nk bankrup pown leh wat cam ni

    ReplyDelete
  15. etihad : chef
    emirates : bilik mandi

    ReplyDelete
  16. Yes, emirates ada bilik mandi mcm kt hotel, kalau nk mandi nnti diorang siapkan bilik mandi tu..mmg luxury

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails