Tuesday, 20 September 2011

Serius Cool - Rumah Mesra Alam Naomi Campbell Berbentuk Mata (9 Gambar)


Cleopatra?

Ini ialah rekaan rumah milik adimodel (lol supermodel) Naomi Campbell di Isla Playa de Cleopatra, Turki. Yep ini rumah special yang dibina diatas sebuah pulau peribadi. Rumah ini direka oleh Luis de Garrido, dan mempunyai 25 bilik, menggunakan tenaga solar , air dikutip dari hujan serta sistem penyejukan dan pemanasan semula jadi. Rumah ini direka supata kelihatan seperti mata orang Mesir supaya sesuai dengan nama pulau dimana ia dibina.






Laporan asal Inhabitat

76 comments:

  1. first n iluminate freemason..lol

    ReplyDelete
  2. the biggest eye of horus i've ever seen.

    ReplyDelete
  3. in b4 "wtf,freemason bai! the all-seeing eye!"

    ReplyDelete
  4. puak2 anti freemanson akan mngganas lepas ni!!

    ReplyDelete
  5. Yeah..1st!!!am i? lol

    ReplyDelete
  6. mata satu?????apekah....

    ReplyDelete
  7. cool. pasti nanti orang kata ni simbol illuminati :-)

    ReplyDelete
  8. agenda masonic..the all seeing eye..

    hahahahaha

    ReplyDelete
  9. Pecahan Berita (Breaking news) : Naomi Campbell adalah dajjal!

    ReplyDelete
  10. first!!! berjaya jugak aku hahahaha!!

    ReplyDelete
  11. illuminati..im first bitch

    ReplyDelete
  12. perghhh..

    bila sampai panasa baran dia
    gerenti hancur rumah tu

    ReplyDelete
  13. pergh...serius awesome!!!..nampak dari atas agak takut gak...

    ReplyDelete
  14. inb4, ini one eye freemason

    ReplyDelete
  15. ohh my...freemason tuuu...

    ReplyDelete
  16. that make adiputra Superputra in english

    ReplyDelete
  17. pertamaxxxxxxxxxxxxxx

    ReplyDelete
  18. the eye? hurmmmmm...

    ReplyDelete
  19. tenaga dolar ada kat mesia tak? bukan utk heater jer tp utk electricity jugak - benci bayar bill TNB mahai nk mampos

    ReplyDelete
  20. unsur2 freemanson yang akan menyesatkan kita semua... <-------- WTF lolol!!!!

    ReplyDelete
  21. Nanti mesti kena cop rumah iluminati.. hehehe~

    ReplyDelete
  22. ini ini ini.... FREEMASON!!!

    first#

    ReplyDelete
  23. iluminati.... hahahaha... eh aku first ker???

    ReplyDelete
  24. i sense illuminatus.. -pak tuan-

    ReplyDelete
  25. tapak pendaratan Dajjal. take note.

    ReplyDelete
  26. smart woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :p

    ReplyDelete
  27. pencuri boleh masuk tu

    ReplyDelete
  28. feewwittt, FULLY ENDORSED BY FREEMASON.

    ReplyDelete
  29. Anonymous said...

    tenaga dolar ada kat mesia tak? bukan utk heater jer tp utk electricity jugak - benci bayar bill TNB mahai nk mampos
    20 September 2011 10:35

    ade, kalu mampu nk kluarkn duit around 30k. whole house boleh guna solar energy.and tnb will pay u for extra energy generate

    ReplyDelete
  30. illuminati2.. aku penyokong fanatik anti illuminati.. sesat sesat obe sesat.. <-----haha.. xley bla aku golongan mcm nieh..

    ReplyDelete
  31. from all those comments above,
    i see that The Arrival did a pretty good job.

    ReplyDelete
  32. belum cukup illuminati nya, stakat ada satu mata. sekdar ilustrasi sang arkitek yang cuba menerap kan unsur arab dan Naomi sendiri. bole kata lame, but kalau di lihat dari bird's view, nampak sangat serasi dengan pulau.

    ReplyDelete
  33. ...Tak ka senang pecah masuk, rumah cam tu? Aspek keselamatan hancuss!!

    Tapi biasa la orang cam ni. Style before substance. They don't give a shit if it'd kill them later as long as they look good with it. Fucking posers...

    ReplyDelete
  34. Anonymous said...

    tenaga dolar ada kat mesia tak? bukan utk heater jer tp utk electricity jugak - benci bayar bill TNB mahai nk mampos
    20 September 2011 10:35

    ade, kalu mampu nk kluarkn duit around 30k. whole house boleh guna solar energy.and tnb will pay u for extra energy generate

    kalu ada u bole kasi ai link or web yg bole ai refer tak? TQ

    ReplyDelete
  35. is it the eye of horus or eye of ra?

    ReplyDelete
  36. yeay its time for conspiracy debate!!! LOL

    ReplyDelete
  37. Air dari hujan?habih tuh kalo tak hujan???

    ReplyDelete
  38. this is the work of illuminati, may they forever control the world. all hail illuminati.


    p/s: sorry, but i cannot resist.

    ReplyDelete
  39. Nampak sgt illuminati. Haram jadah punya orang

    ReplyDelete
  40. bape kali ntah kau ulang gambar obe oi. bajet gambar banyak ah.

    ReplyDelete
  41. Isn't she the crazy bitch who beat up her boyfriend out of baseless jealousy?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails