Saturday, 2 March 2013

Serius Hot - Peserta-Peserta Miss Israel 2013 (19 Gambar NSFAS)


Hot Yizraels!

Ini ialah gambar-gambar peserta Miss Israel 2013. Ada yang comel macam Lily Collins. Ada yang nampak macam Arab. Banyak yang nampak macam Europeans tetapi tidak ada satupun kelihatan seperti Natalie Hershlag, Bar Rafaeli ataupun Winona Laura Horowitz...

Gambar di bawah tidak sesuai ditonton oleh Anti Semites!



Laporan asal Pageant World via Izismile

56 comments:

  1. takda lawa mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kalau kawin ngn dorang..msti dpt anak pndai pndai..hahaha

      Delete
    2. Dengki la tu...muka sndri mcm taik...tu la ckp xlawa...gay kot..tak pun ni ppn yg muka mcm bigmama...huduhhh

      Delete
    3. tetek sume kecik. member aku gemok pun tetek besa lagi. puihh!

      Delete
    4. mak aii cam tu pon x lawa ..tpi kalau dah yahudi tu yahudi jgk!!!

      Delete
  2. Replies
    1. tahniah. babi pertama di sini!

      Delete
    2. babi di mana2

      Delete
  3. Ada pattern wajah mereka ni.

    ReplyDelete
  4. Dimulakan dgn BISMILLAH..

    ReplyDelete
  5. lima terakhir robin scherbatsky siak!

    ReplyDelete
  6. Lawa lg gadis melayu~

    ReplyDelete
  7. ini yahudi alim ni...mostly xcukur kening.LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahudi alim xcukur kening ke?baru aku tau.sebab setau aku yahudi alim die tutup rambut n aurat die.

      Delete
    2. yahudi detected!

      Delete
  8. wow! gadis yahudi awesome!! i want one.. lahirkan melayu yahudi.. then yahudikan semua melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klise dik.

      Delete
    2. Boleh ke nak like ko pya statement ni haha...Melayu Yahudi...bia malayu bijak sikit mcm yahudi...

      Delete
    3. me gusta?

      Delete
  9. Ekstremis PERKASA pun dah racist macam ekstremis di Israel.
    Pentadbiran yg mementingkan kaum Yahudi pun saling tak tumpah macam yg ada di Malaysia.
    Penanda aras pelbagai bidang antara Malaysia & Israel pun hampir sama.
    Sekadar menyebut persamaan. Kalau tak suka pun terpaksa terima. Huhu.

    ReplyDelete
  10. masuk gambaq awek rambut blonde tu, kotey aku dah terpancuit sendiri. x dan nak capmelan baq hiang!

    ReplyDelete
  11. lawa2 pun korang teringin ke????... ni bangsa ni bangsa pembunuh, penindas, penyembelih org islam ni....

    i'm not anti semite... but i' m anti zionist..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah nya ko ni tak reti beza antara zionis dan yahudi. tu je masalah kau. sebab tu kau cambahkan rasa benci ko terhadap hidupan lain. ko tak terfikir kenapa tuhan ciptakan yahudi? kau ingat dia ciptakan yahudi sebab nak suruh hancurkan islam? kau ingat nabi-nabi sebelum rasulullah dulu bukan yahudi ke? kau bodo? mak kau tak ajar ko ke? bapak ko sibuk bawa teksi sampai tak sempat nak ajar yang kita sesama manusia ni sama saja, yang membezakan adalah pengetahuan kita tentang agama, atau apa-apa saja dan golongan yang kau nampak menindas tu mungkin sebab kekuranagan faham dalam apa yang dia anuti. aku pasti apa pun agama yang diorang anuti kalau dipraktis dengan baik mesti hasilnya pon baik.

      Delete
    2. Dia ni spesis ibrahim katak...yahudi n zionias pun tak tahu beza...buta sjarah kot...dia ingat nabi musa, ibrahim, daud, sulaiman pa smua tu melayu or arab..tu smua bangsa yahudi termasuk isa...ni la akibat kuat isap konek brahim katak...jadi bodo jawapnya...

      Delete
    3. aku sokong ayat ko, sebelum berbicara pastikan ilmu cukup didada, tidak semua yahudi begitu, yg zalim adalah mereka yang mengamalkan falsafah zionis (pemerintahan dajal) dan rakyat mereka telah dicuci minda untuk membenci islam kecuali mereka yang diberi hidayah allah dan yang mengkaji.

      Delete
  12. Anti zionist ..... Obe sucks!! Mana Miss Palestine!! Ini semua propaganda

    ReplyDelete
    Replies
    1. khairul hazwan3 March 2013 23:27

      Ko pun sucks! Klu nk p cari sendiri...poyo...

      Delete
    2. Bodohnya unknown..... Curi nama org....

      Delete
  13. kenape mereka tidak dibom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan satu buat kudap sebelum bom

      Delete
  14. kalau dah yahudi tu .....

    ReplyDelete
  15. Honestly, minah black to ada bibir yg cantik.

    ReplyDelete
  16. Sex is universal...

    ReplyDelete
  17. Najisb abd razak3 March 2013 22:55

    hahahaha ada sekor tu rambut mcm rosmah

    ReplyDelete
  18. hat gambaq no 3 tu muka mcm Zarina Anjoulie pon ade gak.

    ReplyDelete
  19. i like to cut a hair - scrappy coco

    ReplyDelete
  20. muka org israel banyak sama dgn artis2 melaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknanya artis malaysia byk org yahudi lah?

      Delete
    2. mungkin!? o.O

      Delete
  21. 1 persamaan, mata diorang semua rapat2

    ReplyDelete
  22. stilll lagi tak leh celen SITI SARAH... kenapa, sebab dia adalah isteri kepada nabi ibrahim, dan merupakan wanita bani israel yg paling cantik ketika itu...... ada beran.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bengong sejak bila Siti sarah bini nabi Ibrahim keturunan Bani Israel??

      tu cucu cicit Siti sarah yang bernama Nabi Yaacob yang melahirkan Bani Israel..istilah bani israel dikenal pada zaman Nabi yaacob..Israel tu gelaran Allah bagi kepada nabi Yaacob yang membawa madsud "pejalan malam".

      Ishaq melahirkan keturunan bani israel..(moyang kepada yaacob)

      Ismail melahirkan keturunan arab.

      kesimpulannya,Nabi Ibrahim dan siti sarah adalah salah satu suku purba mesopotamia iraq yang tidak diketahui namanya.

      Delete
  23. wah keturunan para nabi nabi.....,....inferior rasenya dn melayu, kote kecik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote ko besar sangat ke?

      Delete
  24. Shalom! memang cantiq orang Yahudi sebenarnya...aku pernah stay kat Tel Aviv selama 2 tahun setengah. Kulit dia orang gebu dan halus dan bijak2 semuanya. Kalau tak percaya boleh pergi ke sana.

    ReplyDelete
  25. bai, masa ko duduk tel aviv, ada tak girl yahudi beragama Islam, rekemen kat aku satu..aku nak yg cerdik lah keturunan aku, dah jumpa nanti cari aku kat pandan, rumah kecik belakang mini market, di depannya ada masjid

    ReplyDelete
  26. shalomaleichiem...chag smeach!

    ReplyDelete
  27. APSAL SLL NK KATE 1ST? PERLU KE????

    ReplyDelete
  28. hahahahaha..aku gelak je tgk komen korg

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails