Saturday, 14 January 2012

Serius Cool - Pejabat Baru Facebook Di California (10 Gambar)


Office Baru

Well not really baru tapi baru beli. Facebook membuka pejabar baru mereka di Menlo Park, California.. Ianya dulu milik Sun Microsystem dan kini hartanah sebesar 57 ekar ini dipunyai Zuckerberg dan Illuminati. Ianya mampu menempatkan 2000 orang pekerja didalam ruang pejabat sebesar 1 juta kaki persegi







Laporan asal Reuters

55 comments:

  1. Replies
    1. 1st bapak ko babi

      Delete
    2. bapak ngan mak kaw la!

      Delete
    3. 1st ialah anak haram...bodoh anjing...kimak...dasar yahudi

      Delete
    4. aku 1st fakk ko!

      Delete
    5. bertaubatlah wahai anon sekalian

      Delete
    6. fakkk u alllll

      Delete
    7. bodo.. first pun nak kecoh pehal babi..

      Delete
  2. semak dan x terurus..1st!!

    Zackei

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Illuminati messenger14 January 2012 11:04

      Tapi bendera Malaysia tu salah. Jalur merah kat bawah.

      Delete
    2. Putih dia tk nampak rsnya.

      Delete
  4. wow!malaysia flag kot!awesome btol geng freemason syg pada kita

    ReplyDelete
  5. ada bendera MALAYSIA tu...

    ReplyDelete
  6. aku rasa ofis lama diorang kat palo alto tu lagi lawa

    ReplyDelete
  7. I see geeks...they're everywhere...

    ReplyDelete
  8. pencari kebenaran14 January 2012 11:37

    ko xpcaye illuminai ye obe?apaa la bodoh minda org melayu ni xbleh terima kebenaran..sarankan ko tgok cite arrival kt utube..semua ada lam tu..jgn skip2..baik tgok cepat2 sbab dgr crite CIA dan MOSSAD berusaha nak tutup siri tu semua..peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. bengong obe dah tgk lama dah sblm ko dasar bangang

      Delete
    2. hahaha sapela bodo g tgk the arrival tu? haha..

      Delete
  9. obefat typo level babi poyo

    ReplyDelete
  10. slowpoke. akustressgiler dah keluarkan dulu. obe lembab level: asian

    ReplyDelete
  11. gatal tengkok mu14 January 2012 11:59

    same ol illuminate message..what a crap loser tgk the arrival..

    ReplyDelete
  12. aku pakai spender ader corak freemason/illuminati. adakah aku tergolong dalam golongan depa? lame-oo! dok risau illuminati/freemason watp? hairan aku orang cam angpa nh. kalau akidah and pegangan angpa kuat. angpa dok sebelah lodge mason pon angpa still ok. paranoid tol angpa nh. /facepalm

    ReplyDelete
  13. tahukah anda,fb juga salah satu illuminati...sbb tu aku da x pkai fb skrg

    ReplyDelete
  14. knp mesti wujud org bangang mcm pencari kebenaran? bangang xabis2

    ReplyDelete
  15. Sebenarnya, bendera Malaysia ada 13 jalur sahaja kesemuanya

    ReplyDelete
  16. lol, peduli ape aku sama wall yahudi/illuminati/freemason..aku ske FB sbb fun and connecting every people in da world..nak tgu meleisis buat social networking, sampai skang la ko pakai MIRC noob tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually malaysia dah lama ada social network..probably bout 6-8 years ago, its called myrakan.com :)

      Delete
  17. 'Facebook membuka pejabar baru' hahajhahahahaaha

    ReplyDelete
  18. bendera malaysia tak cukup jalur

    ReplyDelete
  19. bwh bendera melesia tu mesti staf yg handle fb org2 dr sini..

    ReplyDelete
  20. wow.. ada bendera malaysia disitu

    ReplyDelete
  21. menulis di wall ibarat yahudi meratap di dinding ratapan! ini adalah jarum halus yahudi bersulamkan illuminati ! sebarkan !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. u are just a fucking faggot.may the indons kill u, and rape your mother

      amen

      Delete
  22. whoa ada bendera malaysia . AWESOMENESS

    ReplyDelete
  23. serbaNISTAJan 14, 2012 01:19 AM

    menulis di wall ibarat yahudi meratap di dinding ratapan! ini adalah jarum halus yahudi bersulamkan illuminati ! sebarkan !!!


    who ever wrote this, will be robbed and killed by 3 indons

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. and i see hebrew, and i can read those. it's shalom.what?

      Delete
  25. Replies
    1. kalau begitu saya pohon awak berbbogel demi kesejahteraan malaysia!

      Delete
  26. lol at all the people who said mark zuckerberg illuminati, but love to use fb themselves.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol at kah weng for being too serious.

      Delete
    2. it's okay to be serious rather than to be fooled

      Delete
  27. Obe, tak boleh tekan butang reply.

    ReplyDelete
  28. happy bila nampak bendera Malaysia kat situ..

    ReplyDelete
  29. Ada kepala kote dgn telur kat gbr pertama...

    ReplyDelete
  30. Kaya betullah budak2 Yahudi Amerika ni. Lepas ni boleh bantu tentera2 upahan Israel (tentera marin Amerika) untuk bunuh semua umat Islam di Palestine, Syria dan Iran....

    Sebelum tu, media2 Yahudi dunia mesti memburukkan dahulu negara2 Islam itu dengan dakyah2 kotor dan mengelirukan dunia kononya negara2 Islam itu berbahaya kepada dunia dan mesti dihapuskan segera sama seperti yang dibuat pada Iraq.

    Setelah itu, niat Yahudi untuk mebinasakan negara2 tersebut 'direstui' dengan mudah oleh PBB yang memang anti-Islam dan penduduk2 dunia yang bodoh ditipu Yahudi..

    ReplyDelete
  31. gambar no. 2 macam office kitaorg kat Cyberjaya je.. haha

    ReplyDelete
  32. admit cuba post pasal pejabat google lak...

    ReplyDelete
  33. mcm best jew keje kt opis mcm nie.. agk2 korg dia org tertekan x keje kt situ ? nmpk mcm x kn ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails