Tuesday, 16 April 2013

Serius Cool - House K : Rumah Di Dalam Rumah (13 Gambar)


Housecpetion

House K ialah sebuah rumah di dalam rumah rekaan jurubina  Yoshichika Takagi. Rumah yang dibina di Sapporo Jepun ini mempunyai bilik-bilik yang dibina menyerupai rumah mini. Menurut Yoshichika ini bagi memberikan ilusi pemilik tinggal di dalam sebuah bandar mini. Cool concept! Love it. 




Laporana sal DesignBoom

20 comments:

  1. satu lak dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Damn. Lambat berapa saat je. Hantu betul

      Delete
    2. Amanat Baru Haji Hadi:

      Saudara-saudara sekelian percayalah,
      Kita backing Haji Stopa kita, bukan kerana dia Setia Usaha Agong PAS. Kita backing Haji Stopa kita bukan kerana kita malu kantoi Isle kesana Isle kemari aurat kehulu aurat kehilir tapi bila nak Inzal cakap omputih. Kita backing dia ialah kerana dia sakit lutut, sembahyang pon atas kerusi, buat style missionary pon tak sampai 2 menit dan lepas tu terpaksa tukar cowgirl style, maklom lah sakit lutut.. Oleh kerana Haji Stopa sakit lutulah lah kita backing dia. Oleh kerana itulah kita salahkan UMNO. Oleh sebab Haji Stopa sakit lututlah kita cuba berlawan dengan mereka.

      Percayalah saudara-saudara sekelian,
      Spender Haji Stopa kita adalah unik, sizenya adalah besar, spender Haji Stopa adalah one of a kind. Bergantunglah kita kepada spender Haji Stopa dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir jika tak percaya Haji Stopa sakit lutut'.

      Delete
  2. Replies
    1. boooooooooooooooooooooooooooooooooo

      Delete
    2. macai yang gagal.

      Delete
    3. tahniah! sila isap nenen kak rose

      Delete
    4. jangan sedeh... catatan masa adalah sama 09:42 juga...
      sila suba lagi di PRU akan datang

      Delete
    5. hishhh...kidz

      Delete
  3. Replies
    1. bukan pakai duit kau pun.

      Delete
    2. bodoh, orang cakap ruang. Bukan wang. Babi

      Delete
    3. hahaha bongok!

      Delete
    4. bongok macam mak kau.

      Delete
    5. mak ko pon sama kuda...

      Delete
  4. Design kumpul habuk

    ReplyDelete
  5. mak die kuda...mak ko??? anjing???

    ReplyDelete
  6. super intersection.. komen xpenah nak betul anon2 sekalian.. nasib baik aku bukan anon..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails