Tuesday, 23 April 2013

Serius VS : Ahli Politik Dan Kembar Retis Mereka (19 Gambar)


LOL!

Ahli politik dan kembar mereka yang berkecimpung di dalam dunia seni. Paling LOL kami rasakan Ambiga dan Sultan Sulu . Kah kah kah. 




Laporan asal Facebook

49 comments:

  1. Replies
    1. Wahahahahaha...
      Hidup Anon...!!!!
      Wahahaha...
      Jwpn Anon smua bernas...
      Aku bngga jd Anon...!!!!
      Cukup..cukuplh...!!! Anon tidak bodoh...
      Cukup..cukuplh..!!! Anon tidak buta...
      Yeahhhh....

      Delete
    2. yes najib bakal jadi pembangkang...kah2

      Delete
    3. pixel ko canggih betul obe! resize ke ape? babi punye gemoookkkkk

      Delete
    4. AMBIGA AMIRRRIKAA!hahahhaha stopa spender pn ado!undi pas masuk surgo!takebeer!

      Delete
    5. N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! N.AJIS MANAAA!!!! SIALLLLLL!!!!

      Delete
    6. perbandingan no 5 paling lawak... muko serupo!! sorang pakai tudung sorang lg tak pakai tudung....jep , jep...

      Delete
    7. rosmah gemok cam obe. fuck obe!

      Delete
  2. kepala bapak ko!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote hg..hahahaha

      Delete
    2. yang x leh blah jep!!

      Delete
    3. kepala bapak ko la anon

      Delete
    4. semua anon dlm blog ni bodoh bak lembu yang berzina dgn kambing di kandang kuda! korg semua bodoooooooh!

      Delete
    5. bapak ang bodoh

      Delete
  3. Replies
    1. nurul jom couple...

      Delete
    2. babi kau...jangan kacau awek aku!

      Delete
    3. nurul nk merisik boleh?

      Delete
    4. puki nurul hitam atau pink?

      Delete
  4. 90% hampir sama..hoho

    ReplyDelete
  5. Rafizi - Chow Yuen Fatt??!! aku sorang ke yg perasan akan kesamaan ini?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai tang mana rafizi hang? kote

      Delete
    2. rafizi tu comel kan....crush dgn dia...Ya Allah.. Kau jodohkan la aku dgn rafizi ramli..amin...

      Delete
  6. tak sama langsung. ko ni kekurangan idea nak tulis blog ke obi?

    ReplyDelete
  7. foto no 5. Tak leh tahan aku nengok..... :)

    ReplyDelete
  8. nurul izzah 10 kali lg cun kot

    ReplyDelete
  9. hoi anon2 sekalian...korg dgr cni! sesape yg sudi bg aku kulum kepala butuh korg kt aku? aku gian ni...! pisang x mampu hilangkan rasa gian nak kulum butuh! hoi anon2 sekaliannn.....pleaseeeeeeeeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini mesti yang kaki tulis kat tandas ni.

      Delete
    2. banyak busuk lu punya mulut

      Delete
    3. Ko kulum kepala butuh ko pakai mulut ko. Kalau sampai laaaa ni

      Delete
  10. sultan sulu politik kepala bana ko...

    ReplyDelete
  11. amir= ambiga?? wtf?? wakakaka..genius tol org yg buat nih..

    ReplyDelete
  12. Maya Karin gak yang untung..........dapat rasa dua-dua....sapa tak paham memang bengap 100kali! idop Maya Karin!

    ReplyDelete
  13. Rosmah macam Penguin citer Batman.
    Saya undi BN!

    ReplyDelete
  14. aku dah agak dah zuraidah pkr tu rupanya jeff sepah yang menyamar warhkkkahh

    ReplyDelete
  15. Sultan Kiram pun masuk

    ReplyDelete
  16. blah la korg sume.

    ReplyDelete
  17. Tula ko obe, masa muda2 dulu arrogant and outspoken. suka buat musuh. suka sakitkn ati org. skrg anon2 dh sabotaj komen section ko ni apa ko nk buat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dengki ngan obe cakap jer la... nampak sangat jeles pasal pageview ratus2 ribu dari blog ko...puih

      Delete
  18. gile lah KJ sama ngan remy ishak....nk kiss la

    ReplyDelete
  19. wei obe, tido lg ke? asal xde post baru? cpt r skit.

    ReplyDelete
  20. wakarimaSUNalhaji24 April 2013 at 09:34

    maner zoo nordinnnnnnnnnnnnnnn!!!!
    warga sux alam nak tgkkkkkkkkkk nie.......

    ReplyDelete
  21. pembetulan.
    muka khairy jamaluddin sama dengan muka Ajo kumpulan Mamu Raja Lawak 4.

    ReplyDelete
  22. yang paling klakar sultan sulu....
    ko kutuk muka orang muka ko macam ape plak..
    itu kan sume kerja tuhan....marah ni marah..

    ReplyDelete
  23. Soalan 1 : Betul ke DAP jadi PM jika PR menang?

    Jawapan : Tak betul. DAP hanya bertanding 50+ kerusi daripada 222 Parlimen. Perlembagaan hanya benarkan Melayu Islam menjadi PM dan perlantikan PM wajib mendapat perkenan YDP Agung. Macamana nak jadi PM kalau YDP Agung tak perkenan?

    Soalan 2 : Betul ke DAP akan bergabung dgn MCA utk menguasai Malaysia?

    Jawapan : Amat tidak betul kerana DAP bertanding lawan MCA. Kalau DAP menang MCA yg kalah. DAP juga ada calon Melayu melawan MCA. Macamana nak bergabung dgn yg kalah? 50 + 0 jawapannya 50 juga.

    Rumusan : Jangan percaya dakyah UMNO/BN. Sampaikan informasi ini kepada masyarakat. Undilah Pakatan Rakyat.

    INI KALI LAH...!!!

    ReplyDelete
  24. Keh keh.... Ada muka Eric tsang...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails