Tuesday, 23 April 2013

Serius Cute - Donnalyn Bartolome : Awek Gwiyomi Paling Comel (14 Gambar)


Cute!

Ini ialah Donnalyn Bartolome. Kami jumpa video beliau di Facebook dan ada orang kata beliau awek Subang. Nampak sangat bohong! Donnalyn ialah gadis berusia 19 tahun yang berasal dari Filipina. Comel...... macam mash up Lisa Surihani dan Irma Hasmie.






Laporan asal Facebook

88 comments:

  1. first ke babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya. ko memang babi first generation. limited edisyen

      Delete
    2. nak pancut dalam vajayjay die..nak buat anak ngan die..mesti comel dodol

      Delete
    3. masalahnya ko sangat hodoh. serius anak ko hodoh cam ko.

      Delete
    4. hanya org hodoh je, yg memahami..

      terima kasih Anon 09:35

      Delete
    5. bodohh.. gadis mcm nie klau maen ngan babi pown dapat anak comel mcm selena gomes.. comel babi

      Delete
    6. tapi kalo budak tu ikut idung mcm babi camno? still comel lagi ka?

      Delete
    7. comel laa.. comel mcm babi.. babi kan comel..

      Delete
    8. ahahha anon2 kt sini semua bodo bergunung.....

      Delete
    9. comel giler

      Free Download Majalah, TV Series, Anime & Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. Replies
    1. tahniah pepek

      Delete
    2. aku nak pepek!!! pepek!!!!

      Delete
  3. tahniah babi...

    ReplyDelete
  4. Pompuan nie kalau dijimak bagi pembakaan amat baik. Baka yang baik akan menghasilkan buah yang baik.

    Ikhlas dari Al-Jubz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kalau yg jantan muka macam tonyok (macam kau lah senang citer)
      .....risiko dapat baby macam babi, agak besar di situ.

      Delete
    2. Aku jer yang layak. Yang kat atas aku nie muka dua-dua macam babi tanah. Baik korang melancap. Biar aku yang on dlu. in b4, babi tanah mana layak nak mengawan manusia.

      Delete
    3. kau jelmaan iblis berwajah manusia mana boleh 1st, btw in b4 kepala babi kau. nak rosyi?

      Delete
    4. nak bisjut ?

      Delete
    5. lancau kau nak jimak dpt baka baik ...kalau kau jimak dulu ..83 keturunan rosak!!!

      Delete
  5. FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  6. suluk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak sedara jamalul tiram ke-10.

      Delete
    2. suluk tak cun camni la bahalol, ni dapat kat rempit kl memang kene rewang ramai2

      Delete
    3. jngan la kurang ajar sngat, mcm mna kau tau dia suluk? weii, dia mungkin filipina. tpi dia bkan suluk, dia ni filipin bisaya okay?

      Delete
  7. kalau dapat ni memang macam2 teknik aku try kt die.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote mcm mancis tak yah mimpi laaa!

      Delete
    2. ah die pun tetek bkn besar sgt.

      Delete
    3. yg protes kote mcm mancis tu kote sendiri besar balak ke?

      Delete
    4. ko ada kote ker ?

      Delete
    5. ada ni 8==3

      Delete
    6. itu pipit

      Delete
    7. berudu.

      Delete
    8. kasik awek kau sini aku sudu nak tengok berudu tak berudu.

      Delete
    9. awek ko yang kata macam berudu. bukan aku. gi lempang awek ko.

      Delete
    10. butuh macam2 teknik..kamasutra pung ko tak tau natang apa tu, lagi nak macam2 teknik..puii kote pendek

      Delete
    11. jga skit mlut kau tu.

      Delete
  8. malingsia negara hasilan maling aja.. udahnya indo,filipino juga mahu di klaimnya malaysian.. kenapa malingsia sia ngaku2..dasar gak tau malingsiall anjing babii...kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau indon belah mana? kalau Acheh aku ingat nk order ganja 2 butter.

      Delete
    2. emang sial ini malingsial.. suka bangat ngentot perempuan indo.. ya, perempuan indo mmg murah.. tapi udah dingentotin istri dan anak kami, sila bayar, ya.. lain kali baru kami kasi gratis!

      Delete
    3. Pompuan indon memang sedap. Last week aku jimak pompuan dari sumbawa. wah. Enak banget. Next week maybe pompuan dari kalbar. Gratisan.....

      Delete
    4. pompuan indon tak sedap, rasa bakso puihh

      Delete
    5. Boleh tambah ajinomoto bro. Kasi garam lebih sket. Baru sedap. Bakso xder garam mana sedap. Hahahahahaha.

      Delete
    6. bulu nonot indon panjang sejengkal.bersawah !

      Delete
    7. puuuiihh cam haram

      Delete
  9. Obe, ape kate ko buat gwiyowi.. permintaan ramai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo obe buat gwiyomi, aku tumbuk screen aku.

      Delete
  10. ahh. made in filipino. xcute

    ReplyDelete
    Replies
    1. butthurt detected!

      Delete
  11. ini kalau bagi aku boleh bunting pelamin betina ni

    ReplyDelete
  12. Obe slowpoke sial..aku dah lama tau pasal minah nie..boo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ko dah tau awal2, nape ko x post awal2...
      BODOH...!!!

      Delete
  13. OBE, buat la gwiyomi...
    combine ngn lompat2 mcm video klip PSY-Gentleman...

    ReplyDelete
  14. kalau awek ni buat mcm ni depan aku, aku tepok kepala dia

    ReplyDelete
  15. pernah tgk blog billy? ada budak kecik paling cantik dan comel.. lagi cantik dan cute dari budak ini.. baru beberapa thn je dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 09:15

      Ko pedofil ker bro ? At least ceritalah hal gadis yang sudah boleh dijimak secara legal. Kang kena rotan, berbirat punggung. Sakit wooooooooooooooo.....

      Hahahahahaha.

      Delete
  16. first last..

    ReplyDelete
  17. pancut kat muka best ni

    ReplyDelete
  18. tetek aku lg besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunjuk bukti la
      sembang kencang xgune jugak

      Delete
    2. tek besar x cun bwat pa!

      Delete
  19. LEM laa Obey..

    ReplyDelete
  20. Obe sngaja nk mmecah belah puak Anon....

    Wahai Anon...jgn bgaduh..ini semua dakyah obe utk mlaga2kn kote kta semua..

    Kmbalilh kpd agenda Anon smua..

    Cukup..cukuplh...!!! Anon msih sedar...!!
    Cukup..cukuplh..Anonsih bijak..!!!

    ReplyDelete
  21. asal cun skit awek subang asal lawa cute miut awek damansara ape kt kokdiang tadak awek cun ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalah. Aku pun perasan. Sikit2 Subang. Sikit2 Damansara. Ko ingat awek load semestinya comel. Budak machang pun comey2 jugak.

      Delete
    2. wahahahaha lawak siak komen korg..hahahahaa

      Delete
    3. Babi la korang. Budak Hulu Langat pun comey.

      Delete
    4. Budak machang comel dan masam

      Delete
  22. lawak lah cmnt2 korg..pecah prot ak bce lah! arinah..

    keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok keep it up natang apa ! Up hang mau? Ada hati nak balas belen aku dalam gambar ni. Kerat bulu aku dulu sebelum nak cantas !

      Delete
    2. sengal..blu kau tak laku!

      Delete
  23. awek kiram ni,mn ade sama lisa surihani, lisa tu flat screenn

    ReplyDelete
  24. stalker dowh!

    ReplyDelete
  25. FAP FAP FAP FAPPPPPPPP!!!

    ReplyDelete
  26. http://www.youtube.com/watch?v=wBFWFdZiow0

    gwiyomi ni CUTE jgak lorh :D
    bkk link :D

    ReplyDelete
  27. buto haa. video pasal gwiyomi pun jadi isu seks.

    ReplyDelete
  28. Amzar The Great25 April 2013 14:29

    Hai,nama saya Amzar.Saya mengisytiharkan Anon2 sekalian takda kote nak awek.tak malu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang jgn nak pulun,, kat sini,, ooo haritu dah kena tangkap ngan polis tgk gamba lucah x serik2 lagi ka? dah2 balik sekolah!!!

      Delete
    2. amzar..gi balik mandi & makan dulu..
      esok petang main lagi dgn kawan2 ye..

      Delete
  29. anon gile..hahahhaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails