Wednesday, 24 April 2013

Serius Cool - Iron Man Mark 35 : Red Snapper (12 Gambar)


Cool siak!

Di dalam filem Iron Man 3 ada beberapa baju zirah baru yang akan diperlihatkan. In fact kami difahamkan 5 variasi baju zirah Tony Stark akan muncul di dalam filem yang akan mula ditayangkan jumaat ini. Anyway Hot Toys akan menjual figura aksi Iron Man Mark 35 Red Snapper berskala 1:16 . Figura aksi ini pastinya akan nampak cool bersebelahan figura aksi Iron Man Mark 7 dan Mark 42.




Laporan asal Facebook Hot Toys

27 comments:

  1. first seh-anon

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah. amek bisjut ni.

      Delete
    2. jom p ohsenyum.com....have much fun.....

      hahahah!!!

      Delete
    3. semua anon dlm blog ni bodoh bak lembu yang berzina dgn kambing di kandang kuda! korg semua bodoooooooh!

      Delete
    4. INI SMUA AKU NK GTAU NI....

      KARPAL SINGH XKN LKSANAKN HUDUD...

      ANWAR IBRAHIM XKN LKSANAKN HUDUD...

      CUMA...

      NIK AZIZ YG HNDAK LKSANAKN HUDUD...

      PAKATAN RAKYAT ADA 3 PARTI...

      JADI...

      KITA UNDI "PARTI SAMPAI PAGI"

      Delete
    5. modal RM10... jom daftar percuma... http://www.myr10.com/?id=honeymoney. Akaun RHB dan MayBank. Daftar dulu dan HONEYMONEY adalah introducer anda!

      Delete
    6. hoi














































      hoi
















































      hoi








































































      hoi
































































































































      hoi








































































































































      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      Delete
    7. Get a life, lubang dubur!

      Delete
  2. red snapper bkn maksudnya siakap merah ke? bosan giler nama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepala butuh siakap merah..ikan merah la mangkuk! aku kulum kang kote kau!

      Delete
  3. aaaah. post yg membosankn. boringggggg!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Kumpul... lelama skit pastu jual balik kat area subang... jadi barang rare... masyuk wooo... nie aku bagi idea dah nie mcm mana nak tambah income dan nak jadi kaya... member aku siap boleh kawin hasil jualan hot toys je tau...

    ReplyDelete
  5. FUCK YOU ALL baca komen nie...FUCK FUCK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knape ni?

      Kurang kasih sayang ker?

      Mesti mak ayah sibok kerje smpai ank ni jadi mcm ni.

      Cuba bwk istifar wahai ank..mak ayah x ajar mncarut ni..

      Delete
    2. ^ anak kau la tu anon atas ni oi.
      Buat tak kenal pulak. Pundek betul

      Delete
    3. babi!! aku laa bapak dia ..pukimak punya budak!!! aku x ajar kau mencarut!!!

      Delete
  6. Red snapper mean (Si Pematah yang berwarna Merah) a.k.a. PEMATAH MERAH. Not siakap merah. Bahasa Inggeris membawa berbagai maksud yg berbeza.

    ReplyDelete
  7. Undilah Parti Anon.......

    Akujanji dan Manifesto bullshit
    Saya sbg perdana menteri akan istiharkan Sumpah Seranah, yang bermaksud jika janji tidak dikotakan, rakyat hanya boleh menyumpah sahaja...

    Rambut Rosmah tetap berkembang mekar

    ReplyDelete
  8. model iron man ni...perhatikan kaki bhgn kaki...GUNDAM PARTS DETECTED!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. typo..."perhatikan kat bhgn kaki"... =..=

      Delete
    2. Lantaklah...

      Delete
  9. Dapatkan koleksi action figures,modelkit,diecast,statue terbaru dari hot toys, hotwheels, sideshow, kotobukiya, revoltech, play imaginative,bandai,square enix dan mcm-mcm lagi di Mothership Toys & Collectibles http://www.mothershiptoys.com

    ReplyDelete
  10. wakarimaSUNalhaji25 April 2013 at 09:05

    Telah ada cubaan untuk menerbitkan patung Stopa Ali oleh parti tertentu.

    Patung tersebut lengkap dengan spender namun diberi option warna berlainan seperti white marble..dark blue...red hot chili kertas.Ada varian lengkap dgn TRD dan insuran patung rm2.50 riyal shj.

    Juga patung Neelofa lengkap dgn aksesori termasuk lubang ditengah2 untuk custom made shj....

    ReplyDelete
  11. ngentot ini blog

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails