Thursday, 18 April 2013

Serius WTF - KAOPAN : Fetish Aneh Hanya Dari Jepun (11 Gambar)


Damn Japan!

Di Jepun mereka mempunyai fetish aneh yang dikenali sebagai Kaopan. Kaopan ialah gabungan perkataan Kao bermaksud muka dan Pantsu bermaksud seluar dalam. Ye... Jepun sangat aneh. Mungkin kerana kesan radiasi ledakan bom masa Perang Dunia Kedua.



Laporan asal RocketNews

34 comments:

  1. Replies
    1. Nobody Cares!!

      Delete
    2. HENTAI KAMEN FRENZY!

      Delete
  2. Want to fuck them first.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shaved pussy first

      Delete
    2. perfume them first

      Delete
    3. ah...ah...ah.. kimochi
      Watashi wa kamingu yo
      iku iku iku...
      ahhhhh

      Delete
    4. Anonymous18 April 2013 14:52 memang serius lawak kepala butoh babi sial! wakakakakakakaka!!!

      Delete
    5. kaki umporno sungguh

      Delete
    6. kaki fuckatan sungguh

      Delete
  3. inilah orang kata muka macam seluar dalam

    ReplyDelete
  4. Bane approves

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jibby say No

      Delete
    2. juburi say yes

      Delete
    3. stone cold say WHAT!

      Delete
  5. TAK SENONOH !!!

    ReplyDelete
  6. stopa ali ?

    ReplyDelete
  7. spenderwoman

    ReplyDelete
  8. spender baru dan bersih ker tu?? atau yg dah dipakai sehari-seminggu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spende stopa ali

      Delete
  9. dakyah pmbangkang semua ni

    ReplyDelete
  10. I heartily approve of this.

    ReplyDelete
  11. eleh... pa nk heran... aku mse kcik2 dh pakai mcmni.. ni semua pengaruh kasteria baja hitam la...

    ReplyDelete
  12. kalau pakai spender stopa ali nak jalan pun tak boleh.. lol mata tertutup habis!

    ReplyDelete
  13. Your Punishment must be More Severe!! ni gara2 fashion BANE dari Dark knight rises

    ReplyDelete
  14. suka yg tengah menonggeng tu.....geramnye!!!

    ReplyDelete
  15. Ada satu manga yang mana nilah diorang dapat idea fetish camni. Google "Hentai Kamen". Even diorang pun ada live-action filem diorang gak!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails