Tuesday, 23 April 2013

Serius Cool - Al Ain Class Motors : Pejabat Jualan Kereta Mewah Yang Cool (20 Gambar)


Pergh!

Di Dubai terdapat Al Ain Class Motors, sebuah gedung jualan kereta mewah yang menjual kereta- kereta mewah. Al Ain Class dimiliki oleh usahawan Abdullah Al Ketbi. Di dalam ruang pameran di Dubai ini kereta-kereta bernilai RM 370 Juta diperlihatkan kepada pembeli. Sangat cool. Kalau di Malaysia anda perlu ke bilik pamera Naza World yang terletak di sebelah Federal highway.







Laporan asal TopGear

18 comments:

  1. beruk makyeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi pukimak, gi melacur kat tempat lain

      Delete
  2. Replies
    1. Lawa x tetek sye ni..nk x klu sye suap. Hikhik.. Abam afik lucu la..

      Delete
  3. huishhh......mmmmm

    ReplyDelete
  4. Undilh pakatan rakyat..

    Nescaya kta mampu miliki nya..

    Ini adalah serius..

    -obe-

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dari timur laste lebih cenderung memilah pakatan

      Delete
    2. kami dari bangsa2 b'satu menyokong penuh hasrat krujaan sedia ada

      Delete
    3. pakatan rakyat penentu masa depan negara...
      kereta yang sudah berusia 56tahun patut dibuang dalam tong sampah dah x boleh digunakan lagi, banyak duit perlu membaiki kereta buruk...

      Delete
  5. mati masuk kubur..kaya mcm naza pun pakai kain putih sama mcm org lain.

    ReplyDelete
  6. insaf aku. thanks Anonymous24 April 2013 08:19. peringatan utk org yg mahu mengambil peringatan.

    ReplyDelete
  7. agak2 mcm ni garage sultan brunei ek?

    ReplyDelete
  8. Macam garage umah aku je

    ReplyDelete
  9. sial komen aku kena delete apesal obe?????

    ReplyDelete
  10. banyak sangat dah showroom macam ni kat dubai.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails