Tuesday, 23 April 2013

Serius Bodoh - Contoh Pemilik Haiwan Yang Tak Reti Jaga Binatang Peliharaan


Facepalm

Kalau tak reti jaga binatang jangan mengada nak jaga. Kematian haiwan paling bodoh pernah kami nampak! Kesiansugar glider!



Laporan asal Facebook

33 comments:

  1. Replies
    1. Hahahahahahaa..................









































































































































































































































































      Hahahahaha...

      Delete
    2. Apalah....berganda2 kebijaksanaannya. Dah la bagi makan yg terang2 tak boleh diberi pd binatang tu...dah mati binatang tu yg dia fikir terbang duit dia. Ko ni betul ke pencinta binatang atau pencinta duit. Elok tau binatang tu mati dari bertuan kan kau yg keliru dengan minat sendiri. Tolong jauhi diri anda dari apa saja binatang & beli emas mungkin sesuai utk anda. Jgn bela binatang lagi.

      Delete
  2. bodo kimak korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang aku bagi hamster aku mkan marshmallow sihat walafiat sampai skrg!!!

      Delete
    2. bodoh bela babi la cmtue.

      Delete
  3. 1st la siak

    ReplyDelete
  4. saper komen kat bawah komen aku mak dia pelacur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku la mak kau...hei...meh sini jilat puki mak ni...

      Delete
    2. wei anon 10.53..aku la mak die..celake ko..penat aku beranak kan si lahanat ni, senang2 ko nk mengaku mak die eh..

      Delete
    3. anak luar nikah ku... smpai ati ko layan mak ko camni.... aku sumpah ko jd gay!!!

      Delete
    4. aku bapak anon 10.40.....nenek die pon pelacur jga....

      Delete
    5. aku abg anon 12:23. mak dia skali dgn bapak dia aku dah rasa

      Delete
    6. Weehhh anon 1249... aku kembar anon 1040... ko mak n bapak die... aku sekali ngan die dah rasa...

      Delete
  5. sapa yang kata mak dia pelacur mak dia puki terkeluar mcm kerang busuk

    ReplyDelete
  6. saudara2 malu lah kalau menggunakan perkataan kesat macam diatas...tak mencerminkan peribadi yang baik. sama-sama la kita menjadi manusia yang mempunyai budi perkerti yang baik ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon atas aku semua mak dia bontot hitam, bapak dia kote kecik.

      Delete
    2. cikgu suraya kt atas ni tetek kecik, mak bapak dia zina pastu kuar dia, dia ni anak haram, muka cam babi, badan mcm anjeng,,,

      Delete
    3. cikgu, nak bbpin

      Delete
  7. apo kono eh jang

    ReplyDelete
  8. Suruh budak ni bela ANJING lagi bagus. bagi lar makan ayam KFC 10 bucket. confirm xmati lagi ANJING ko tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak tu asa lucu la kot bg mkn aym korean kfc tu... Bngang level 9999999999999999999999999....

      Delete
    2. Pedas gila Korean Spicy. Nak habiskan seketul pun berair mata. Apatah lagi sang sugar glider yang malang. :(

      Delete
  9. jom undi PAS..

    ReplyDelete
  10. aku bela kucing dapat free tepi2 jalan...tu je nak bgtau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape punya kau curik tuh. Pulangkan balik lah bongok.

      Delete
  11. bagi makan kacang dewa mana tau hidup balik..

    ReplyDelete
  12. Aku berharap keturunan diorang ni tak membiak

    ReplyDelete
  13. fb budak ni dh tutup dow

    ReplyDelete
  14. https://www.facebook.com/shafiq.alexander?fref=ts

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails