Thursday, 18 April 2013

Serius LOL - Gwiyomi Edisi Baju Melayu


Turn on

Patut post ini hari jumaat barulah sesuai  tapi aku rasa nak tumbuk screen. Jadi post hari ini!






29 comments:

  1. 1st
    kat bawah ni abah konek busuk

    ReplyDelete
  2. Major turn on. Bak kata meleis lah.

    ReplyDelete
  3. kami benci gwiyomi !!!

    ReplyDelete
  4. rasa nak tampor je jantan nih

    ReplyDelete
  5. Tue mesti kerja budak-budak PAS dan PKR la tue. Bajet cute. Aku tampor jugak diorg nie karang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakyah pmbangkang semua ni

      Delete
    2. gwiyomi pon nk politik..dasar macai umngok...lalalaaaaa

      Delete
    3. anwar berahim18 April 2013 19:42

      wow,jambunye muka...mintak no fon please?

      Delete
    4. buat menda bodo nie ...mmg nk kena lempang

      Delete
    5. Al-Juburi compliance

      Delete
  6. ni semua salah BN dan PM Najit nih..

    ReplyDelete
  7. pasni blh bwk ckp are you ready for BN??

    ReplyDelete
  8. ni bukan jantan...ni babi.






































































































    .

    ReplyDelete
  9. Gayyomi apakah ini..

    ReplyDelete
  10. ni kalau anwar ibrahim tengok ni.

    ReplyDelete
  11. AHAHAH, CUTE jugak yg baju melayu :p

    ReplyDelete
  12. mesti ketatkan bontot yang pakai baju melayu tu. Geram aku - Nuwar Berahi-

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju~ yang baju melayu sangat comel~ dapat 2-2 boleh buat threesome~ yang baju melayu kat depan, yang sorang lagi kat belakang (sorry~ :p)

      Delete
  13. sweet nyer both guys....

    ReplyDelete
  14. cute sangat yang pakai baju melayu tu :)

    ReplyDelete
  15. sila jatuhkan hukuman pancung sampai pengsan! fak u!

    ReplyDelete
  16. X sabo nye nk tgk bapok y wat lagu sayang 2 ber gwiomi misti lg comel

    ReplyDelete
  17. nuwar berahi~

    ReplyDelete
  18. bukannya dia berbogel pun tunjuk boonttoott dia , yang korang nak berahi ni nampak sangat GAY!!! serius pembaca blogserius ni cepat sangat terangsang... bukti ^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails