Saturday, 13 April 2013

Serius LOL - Casing Paling Best Menjelang PRU13


LEGIT!

Ini boleh dikira collectors item




Laporan asal Twitter NeroKeko

29 comments:

  1. Replies
    1. mak ko babi rosmah

      Delete
  2. utk note2! shit aku akan buang note2 ni

    ReplyDelete
  3. NeroKeko! FAP FAP FAP

    ReplyDelete
  4. BN SUCI!!! BN AGUNG!!

    ReplyDelete
  5. Poyo ar sampai nk buang note 2. Ayat budak baru nk up.spender pon mak belikan.

    ReplyDelete
  6. Wow, saya wajib dapatkan satu... Nero Keko fap fap fap...

    ReplyDelete
  7. nerokeko..mesti mau..fappps

    ReplyDelete
  8. Thnks Gan ats Informasinya ,,,, Lumayan bermanfaat... dan menyegarkan

    ReplyDelete
  9. lancap toceng NeroKeko kongkek

    ReplyDelete
  10. nerokeko gua dah pancut...

    ReplyDelete
  11. Pihak pembangkang semakin hilang arah tuju mereka dan terdesak merekacipta halusinasi murahan, semata-mata untuk menutup kelemahan mereka yang semakin terserlah setiap hari.

    Mereka fikir rakyat Malaysia akan tertipu dengan segala pembohongan dan dusta nista yang dihamburkan, walhal rakyat negara ini telah sedar dan dapat melihat segala tipu muslihat mereka.

    Tapi malangnya ada segolongan kecil yang tidak dapat memahami keadaan sebenar dan terus membiarkan diri mereka tertipu, menjadi batu loncatan PR untuk melaksanakan agenda jahat mereka.

    Adakah kita mahu terus membiarkan minda kita di perkosa oleh propaganda CAP AYAM ini atau bila tiba masanya nanti, melaksanakan tanggungjawab kita , mengatakan TIDAK kepada golongan ini.

    Fikir masa depan kita.

    Jangan jadi Bodoh.

    Jadi manusia yang tahu bersyukur.

    Pilihlah dengan tepat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku bersyukur hanya pada Allah. Bukan pada cap dacing..

      Delete
    2. Bersyukur pada BN UMNO KE ? DAP TOLAK HUDUD kecoh satu malaysia NAJIB tolak HUDUD diam 1 umno dan macainya

      Delete
    3. parlimen teleh buber mane ade kerajaan dan pembakang..semue parti same saje skr nihh

      Delete
  12. casing DAP ade x? aku nk beli 1

    ReplyDelete
  13. Pihak kerajaan semakin hilang arah tuju mereka dan terdesak merekacipta halusinasi murahan, semata-mata untuk menutup kelemahan mereka yang semakin terserlah setiap hari.

    Mereka fikir rakyat Malaysia akan tertipu dengan segala pembohongan dan dusta nista yang dihamburkan, walhal rakyat negara ini telah sedar dan dapat melihat segala tipu muslihat mereka.

    Tapi malangnya ada segolongan kecil yang tidak dapat memahami keadaan sebenar dan terus membiarkan diri mereka tertipu, menjadi batu loncatan BN untuk melaksanakan agenda jahat mereka.

    Adakah kita mahu terus membiarkan minda kita di perkosa oleh propaganda CAP AYAM ini atau bila tiba masanya nanti, melaksanakan tanggungjawab kita , mengatakan TIDAK kepada golongan ini.

    Fikir masa depan kita.

    Jangan jadi Bodoh.

    Jadi manusia yang tahu bersyukur.

    Pilihlah dengan tepat.

    inikalilah.

    ReplyDelete
  14. dulu fitnah DSAI berkhalwat, bila kes settle and DSAI tak bersalah senang2 plak dia mengaku yang benda nie hanya agenda dia untuk jatuhkan DSAI.
    lihat disini : http://www.youtube.com/watch?v=COm3D6FDmwY

    ReplyDelete
  15. like anonymous 23:10
    pergi kelantan kemukakan 7 janji tapi satu benda yang rakyat mintak pun tak boleh tunai macam mana nak bagi 7..isu royalti unsettled.fikir2kan

    ReplyDelete
  16. kerajaan ibarat permata..parti2 politik ibarat pengawal yang ditugaskan mengawal permata tersebut.pengawal mana yang lebih ramai mempunyai kuasa untuk menjaga permata tersebut.untuk mengawal mereka perlu menyediakan sistem2 khas supaya permata terjaga dengan selamat...begitu juga BN.ada lagi rakyat yang bodoh dengan menyatakan sekolah,hospital dan lain2 adalah hak BN,sebenarnya semua itu hak kerajaan.BN hanya parti yang ditugaskan untuk memperkukuhkan kerajaan supaya semua rakyat terjaga tidak kira politik.kalau majoritinya adalah pembangkang yang menang lepas nie, maka pembangkanglah yang akan menjaga sekolah,hospital dan lain2...

    ReplyDelete
  17. SO NO! TO BN..... GO TO HELL WITH BN CORRUPTED AND NON ISLAMIC PARTY.

    ReplyDelete
  18. ADMIN NI PRO UMNO. BOLEH BLAH LAH!!! SAY FUXK TO THIS ADMIN!!!!

    ReplyDelete
  19. dengan adanya casing cap dacing ini kedudukan BN tidak lagi goyah!

    ReplyDelete
  20. Tak pasal2 admin kena ..... admin just nak kongsi jer.....

    ReplyDelete
  21. Ok, nak beli 8!

    ReplyDelete
  22. borong 1 kedai la mat

    ReplyDelete
  23. casing samsung galaxy wonder

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails