Thursday, 18 April 2013

Serius LOL - Dacingbucks : Kopi Untuk Patriot 1Malaysia Sebenar!


Win!

Starbucks, Oldtown, Muar Kopi , San Fran dan Kedai Kopi Haji Paiman semua boleh pergi gulung tikar. Ramuan kopi terbaik dengan packaging bertaraf antarabangsa sudah muncul di pasaran. Tak ada kopi lain yang sebaik kopi Dacingbucks! Kalau anda tak setuju dan enggan minum anda semua pembenci negara dan SILA KELUAR DARI MALAYSIA!




Laporan asal FB  1 Juta Rakyat Malaysia Sokong DS Najib


36 comments:

  1. first yeahhhhh

    ReplyDelete
  2. Kopi kangkang Rosmah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencacai pkr is here

      Delete
    2. hahahahaa pencacai kote. obe pun kote

      Delete
    3. macai lim kit siang dah datang.

      Delete
    4. kopi rambut rosmah....

      Delete
    5. haha!!! adoi fail2

      Delete
  3. kopi campuran 5 dlm 1
    apa yang limanya??
    penipu,perembat,perasuah,pemfitnah..dan.....
    penciplak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini statement fitnah. You ulang, i saman you.

      Delete
    2. dan menjubo.

      Delete
    3. Amanat Haji Hadi 2013;

      Saudara-saudara sekelian percayalah,
      Kita backing Haji Stopa kita, bukan kerana dia Setia Usaha Agong PAS. Kita backing Haji Stopa kita bukan kerana kita malu kantoi Isle kesana Isle kemari aurat kehulu aurat kehilir tapi bila nak Inzal cakap omputih. Kita backing dia ialah kerana dia sakit lutut, sembahyang pon atas kerusi, buat style missionary pon tak sampai 2 menit dan lepas tu terpaksa tukar cowgirl style, maklom lah sakit lutut.. Oleh kerana Haji Stopa sakit lutulah lah kita backing dia. Oleh kerana itulah kita salahkan UMNO. Oleh sebab Haji Stopa sakit lututlah kita cuba berlawan dengan mereka.

      Percayalah saudara-saudara sekelian,
      Spender Haji Stopa kita adalah unik, sizenya adalah besar, spender Haji Stopa adalah one of a kind. Bergantunglah kita kepada spender Haji Stopa dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir jika tak percaya Haji Stopa sakit lutut'.

      Delete
    4. Anon 11.24 ...wehhh..btol weh..aku sokong kau..5 dlm 1 tu..sesuai sgt

      Delete
  4. marah gile brader atas n..rilek r..ko plak macai pas kan..O.o

    ReplyDelete
  5. apa da kopi...ni msti mngantok le 2... kami nak milo la.....letak susu...

    ReplyDelete
  6. PKR...tolong jgn tiru aaaa....ini kopi BN yang punya...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas tiru manifesto pr bagi air free 20m kat selangor, sarbuk kopi jer genuine idea bn? lol

      Delete
    2. air ukur pakai m(meter) ke?? ni mesti x skolah!!! pencacai mat jubur!!!!

      Delete
  7. campuran susu kak mah

    ReplyDelete
  8. ada macai terlatih kat atas ni...

    ReplyDelete
  9. macai umporno detected

    ReplyDelete
  10. Harga berapa? Minat untuk jadi pengedar di wilayah sentral. PM

    ReplyDelete
  11. sapa ko nk suro kluar dari malaysia kalo xnak minum kopi ni? mmg aku xnak minum. ko boleh buat apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bla bla bla nak cekodok ?

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
  12. kopi untuk najib jual lepas kalah nnti..hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amanat Haji Hadi 2013;

      Saudara-saudara sekelian percayalah,
      Kita backing Haji Stopa kita, bukan kerana dia Setia Usaha Agong PAS. Kita backing Haji Stopa kita bukan kerana kita malu kantoi Isle kesana Isle kemari aurat kehulu aurat kehilir tapi bila nak Inzal cakap omputih. Kita backing dia ialah kerana dia sakit lutut, sembahyang pon atas kerusi, buat style missionary pon tak sampai 2 menit dan lepas tu terpaksa tukar cowgirl style, maklom lah sakit lutut.. Oleh kerana Haji Stopa sakit lutulah lah kita backing dia. Oleh kerana itulah kita salahkan UMNO. Oleh sebab Haji Stopa sakit lututlah kita cuba berlawan dengan mereka.

      Percayalah saudara-saudara sekelian,
      Spender Haji Stopa kita adalah unik, sizenya adalah besar, spender Haji Stopa adalah one of a kind. Bergantunglah kita kepada spender Haji Stopa dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir jika tak percaya Haji Stopa sakit lutut'.

      haha!

      Delete
  13. minu mkopi ni konpom bongok mcm macai umno ha ha ha ha ha

    ReplyDelete
  14. minum kopi ni masuk neraka.undi pas masuk syurga!

    ReplyDelete
  15. dakyah pmbangkang semua ni

    ReplyDelete
  16. minum kopi ni x masuk sorga...kena pangkah Pas baru masuk sorga...takbeeeer

    ReplyDelete
  17. 5 dalam 1 malaysia. bila minum, kau jadi melayu, dan pada masa yang sama, kau juga india, cina, bidayuh dan suluk.

    ReplyDelete
  18. terbaik la Pak Jib...Anwar ade?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails