Friday, 19 April 2013

Serius LOL - Purdah Paling Lim Kit Siang Compliant


LULZ!

Apa hukumnya ini ya akhi?



Laporan asal MalaysiaKini

63 comments:

  1. Replies
    1. aku pon xnak komen apa... nmpak mcm xsalah...

































































































































































































































































































































      d









































      Delete
    2. haha. kau nak troll xkena gaya la bhai.. aku tekan dekat replies tu hide kau punye comment panjang.. hahahaha.. lu kene lianchao.. hohohoho.. bodoh.

      Delete
    3. tak salah






































































































































      o



















































































































      h



















































































































      o


























































































      i


























































































































      i








































































































      i









































      !

      Delete
    4. 1. Penerbangan RM1 ke Jakarta. Teka, syarikat mana yg taja? Korang boleh dapat free bila korang klik sini. Ingat, masa dah hampir suntuk. Siapa cepat dia dapat!

      2. 3G dengan simcard memang tak dapat nak dipisahkan, lebih2 lagi line internetnya stabil pulak tu selaju Ironman. Harga antara RM50-RM60 permonth unlimited!

      3. Pelik betul! Mercedes Benz A-Class pun nak dijadikan contest? Bukan orang2 biasa boleh buat contest gini. Sekaya-kaya Syed Mokhtar Bukhari pun, masih lagi tak mampu nak buat contest mahal sebegini. Join pulak tu FREE! Huhu.

      4. Awas! Kalo Microsoft lancar produk ni, konfem korang akan terliur dan jeles dengan Bill Gates!

      5. Dengor kabo, Mizz Nina dan DJ Ben nak buat show dalam pelancaran produk baru dari Microsoft. Nak tahu lebih lanjut? Klik sini.

      6. OMG, Game ni sangat cute kalo anda main. Korang rajin gosok gigi tak? Korang akan jumpa perkara korang tak sangka2 nanti!

      7. Korang tahu tak apa tu fungsi macam facebook chatting tapi dalam bentuk suara. Jom tengok video "behind the scenes" kat youtube bersama artis terkenal yg cuba promote fungsi chatting baru ni. Meme seronok dan mantap! Klik sini anda akan disambungkan terus ke video youtube.

      8. Korang nak sangat tahu tak si pengacara veteran yg seksi dan mempunyai suara kuat akan mengadakan show kat ...? Jam berapa? Nak tahu lebih lanjut??? Klik sini.

      9. Korang nak join parti makan kat restoran ala jepun yg tengah famous sekarang ni tak? Kalo dh ramai yg berkenan, mesti ada promosi harga! Nak tahu lebih lanjut, leh klik sini.

      10. Jenama Sharp ada keluarkan produk air cond berteknologi tinggi plasmacluster untuk mereka yg menghidap alahan hidung sensitif dan jenis kulit/rambut kering. mai tengok dan usha berapa harga pasaran.

      11. Kepada Sesiapa peminat lagu video klip mat saleh neh bolehlah ke sini sebab ada lagu baru yg sedang hangat dilayan. Aku dah dengar lagu baru dia, rasanya bolehlah tahan.

      Delete
    5. ak rase dye masih menutup aurat lagi...

      Delete
    6. that's a man. so obvious.

      Delete
  2. roket ke hidung?

    ReplyDelete
  3. looks like penis into her mouth

    #lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pakai purdah tapi cam sakai!!

      Delete
  4. reversed kefahame isle.

    ReplyDelete
  5. 0k lah janji tutup aurat dgn sempurna..

    ReplyDelete
  6. paler die jnji ttup aurat..ibarat letak salib kat telekung lau pkai mcm...korok mu la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambe stuju nge mung...

      Delete
    2. jumud giler pemikiran mung! x abis2 dgn rasis puak2 macai nih.. adooii

      Delete
    3. na na na na na teganu kiteee

      na na na na na teganu kiteee

      kite tengok penyu telor

      penyu tengok telor kite

      Delete
  7. isle hok guane nok kte plih le ni?

    isle hok sokong hudud ko sokong LGBT...

    ReplyDelete
  8. Roket gi syurga pas

    ReplyDelete
  9. wow,
    when i thought pas members can't be more stupider, they proved me wrong, time and again. kakak ninja, kalau nak menggayakan purdah ala hisap kote cina , mohon jangan aplod gamba tersebut ke dalam laman sesawang. malu orang kampong melihatnya. ikhlas dari ~ Funaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. i tot u stupid enuff. whats wrong with her purdah?butthurt?

      Delete
    2. nenek kau butthurt

      Delete
    3. ewww pengotor betul purdah macam ni

      Delete
    4. klu die pakai lambang BN,cnfirm korg kata kafir lar,mcm2 tuduhan kor wat,tipikal pencacai PR...

      Delete
    5. masalahnye pki.. lmbang roketkn.. org yg mnutup aurat x seharusnya pkai mcm ni.. nant timbul fitnah..

      Delete
  10. bodoh la, g mampos la dia nk skong roket pon itu hak dia.. lg pon syaria compliant lg 2..yg ptot korg ptut highlight kn jgk yg awek2 puteri umno seksi 2, lmbang keris melayu yg jd kain utk balot bontot cm sarong nangka 2..kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mksd ko mak ko ke? :p

      Delete
    2. jumud giler pemikiran mung! x abis2 dgn rasis puak2 macai nih.. adooii

      Delete
    3. cakap la kau jeles sebab gambar mak kau berpurdahkan roket dap obe tak letak.

      Delete
    4. sokonglah dap...roket dap akan membawa kita ke syurga pas.dalam syurga tu lah kita boleh main dengan nuar

      Delete
  11. HAHAHA. SEMUA BUDAK2 MACAI PAS,UMNO,DAP DAN LAIN2. AKU XSOKONG MANA2. KALAU WAKIL KAWASAN AKU XADA BUAT APA2 PERUBAHAN. AKU UNDI ORANG LAIN. KAHKAHKAH. AKU PEDULI APA DIA DARI PARTI MANA. YANG PENTING HIDUP AKU MAJU!!!! JU.... JU.... JU......

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kau cakap. aku sokong!!

      Delete
  12. macai PR bod** pfffftttt.

    ReplyDelete
  13. Takbirr!! Allah berkati hidup Lim Kit Siang!!

    ReplyDelete
  14. D.og A.nd P.ig ?

    ReplyDelete
  15. ape yg salahnye ?? UAI pon ade ckp yg pnting ttp aurat..pakai tudung saji pon bole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suh makkau pakai tudung ada pic katun babi ke pakalolo ke hash papis ke taik anjing ke, pastu ko suh makkkau tunjuk pd uai, kalau uai diam...kira ok la, kalau dia bising...ko ckp yg penting tutup aurat..pakai tudung periuk pun bole.

      Delete
    2. lambang roket tidak di fatwakan haram pon macam "babi" & "anjing"...so think wise..
      kalau dia berpurdahkan gambar dacing pon tak salah

      Jangan kita haramkan benda yang halal....
      Yang halalkan benda yang haram kita pertahankan pulak~

      Wallahualam ::

      Delete
    3. UAI kata pakai baldi lah bodoooooooooooo. Tapi tebuk lubang sket untuk mata. Puak Fuckatan memang ahlul bodoh tapi bajet pandai.

      Delete
    4. Anon 1832...lawak abisss..anon 832...jangan la emo...makan babi @ anjing memang haram tp kalau pic tu mcm2 pdpt ada, takde pun dia ckp haram halal, mesejnya, jgn buat @ sokong polemik provokasi, pic tu mgkin dr penyokong bn utk sindir "pas acuan dap" @ mgkin jg dr para penyokong pas sendiri yg membuta tuli sokong dap. Think more and more & pls read between lines.

      Delete
  16. ni lelaki laaa woiii tgk tgn tu.dan pakai spek itam apesal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni nuar berahim ke..? baik ko ngaku cpt...!!

      Delete
    2. Sial la kau anon 19:32. Komen kau buat aku gelak smpi tersedak air sial. Bahaha

      Delete
    3. Anwar Ibrahim20 April 2013 00:47

      serius! memang tangan lelaki.

      Delete
  17. bodoh bapak ko punyer nenek PKR!!!bangsat agen yahudi ko sokong org main bontot ko nk jdkan ketua..bengaap tahap pukimak nenek belah biras atok ko...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku syak ko ni dah giler!! tahap giler babi dh ko nih!!

      Delete
  18. kepala buto

    ReplyDelete
  19. jika anda menghisap kote Lim Kit Siang..anda masuk sorgaa...takbeer

    ReplyDelete
  20. banyak macai ketuanan butthurrrrrrrrrrrrrrrreeeeyyyyyyyy kena troll dengan awek tu.

    ReplyDelete
  21. Kami macai bebas menyokong penuh calon2 bebas...hidup makcik maimun, hidup pak brahim ali...slogan kami ialah "Tiada Janji"

    ReplyDelete
  22. Betapa bencinya rakyat kepada kerajaann sehingga betapa bodohnya melayu menggadaikan maruah wanita PAS kepada cina rasis DAP tapi masih mengatakan apa yang dilakukan oleh wanita PAS di dalam gambar tersebut sebagai okkkkkkkkk dan atas semangat perpaduan.... oleh itu lebih baik anda takebeeeeerrrrr........

    ReplyDelete
  23. bulat kecil bulat kecil bulatlah besar.

    ReplyDelete
  24. umno akan jd pembangkang nnt....kite tgk lps pru13...dah nmpak ciri2 pembangkang di situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. angan2 la kau penjilat jubor lim kit siang!kalu dh pembangkang tu pembangkang la.xyah la ajak umno join skali.TAKEBEER!!!!!!!

      Delete
  25. Oiii... jgn buat fitnah la... tu bini no 2 Mustapa Ali tu... kat luar kai purdah mcm tu... dlm bilik kai tight jeans n high heel...

    ReplyDelete
  26. Itu pun nak dijadikan bahan ke? Ish3...

    ReplyDelete
  27. cm xkena je...bodo2...ahahaha

    ReplyDelete
  28. BODOH GILE.PKAI PURDAH TP JADI PENCACAI KAFIR LAHANAT.PEREMPUAN NIH LAGI BODOH DARI BERUK.

    ReplyDelete
  29. Karpal singh cakap nak wat hudud langkah mayat dia dulu,Lim kit siang cakap malaysia bukan negara islam..tetapi agama rasmi boleh islam..org tu dah cakap bukan tak cakap..mintak maaf la ak bukan nak racist..dap ni anak kepada pap kat singapore tu komunis ko tau tak komunis....pasal ape diowg tak letak jawtan walaupun dah tua nyayuk..ko pikir la sendiri...kalau islam penuh nak gantikan gan islam yg tak bpe islam ak tak kesah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails