Wednesday, 17 April 2013

Serius Sadis - Ribuan Anak Itik Dibunuh Kerana Wabak Selesema Burung Di China (15 Gambar)


Nooooooooo. Duckie!

Wabak selesema baru H7N9 muncul kembali di China mengakibatkan 14 kematian setakat ini. Bagi mengelakkan wabak ini merebak, kerajaan China mengarahkan penternak ayam dan itik untuk menghapuskan ternakan mereka pada kadar segear. Di bawah ialah dua cara pelupusan yang digunakan. Pertama ialah menjual anak itik yang baru menetas sebagai bahan makanan ular. Kedua ialah anak itik ini dibakar hidup-hidup. Kedua-dua teknik pelupusan ini menyebabkan kerugian besar kepada penternak dan kematian yang sadis untuk anak-anak itik!

RIP Duckie! Wonderpets fail!



Laporan asal DailyMail

16 comments:

  1. first sial...


















    .



















    .





















    .




















    .

















    .















    .
















    .















    .
















    .

















    k bye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak ko style !!!

      Delete
    2. dudok elok2 no bawah tu. kahkahkah,., anon rage!!!!

      Delete
    3. STYLE GILA BAPAK KAU

      Delete
    4. bapak dia rare sial haha

      Delete
  2. sedihnya :(

    ReplyDelete
  3. lebih prefer mereka dimakan oleh binatang lain drp dibakar hidup2

    ReplyDelete
  4. kesian mengenang nasib binatang kadang2. lemah je dorang tak bermaya nak tentukan nasib sendiri. manusia yang tentukan sama ada dia hidup atau sebaliknya..

    apa2pun, semoga sejahtera wahai itik2..semoga Allah memberi ganjaran yang setimpal buat kalian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. undi kerajaan saya . nasib haiwan akan dibela . rosmah akan dimansuhkan . undi kerajaan saya

      Delete
    2. gue om. pasti gue undi loh

      Delete
  5. gambo last tu mmg sengaja letak kat situ supaya ulor makan ke?
    sian aku tgk, dahle chomel.
    iskk..

    ReplyDelete
  6. dakyah pmbangkang semua ni

    ReplyDelete
  7. Comel doe, kerajaan china mmg anjing sadis...
    Fuc* up la.... Sume ternakan kena hapus that not going to be an issue...
    Tgk la kawasan mana yang kena than baru la bertindak..

    ReplyDelete
  8. obe babi gampang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails