Thursday, 11 April 2013

Serius LOL - Shae Sayang : Edisi Syaria Compliant


Yeahh!

JAKIM approves this!

Thanks @dzaquanimran



Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merisaukan kamu
Ku harap iman mu takkan berubah
Kerna di sana ada syurga untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu jaga imanmu
Ku rayu kalau keluar rumahmu
tutuplah aurat untuk jaga dirimu.

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan Tuhan mu
Sayang percayalah apa kataku
Tuhanmu hanya satu.

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga taqwa dan imanmu
Sayang hancurkan bisikan jahatmu
itu pesan Tuhanmu.


17 comments:

  1. Ok laa. kira jadi

    ReplyDelete
  2. ni bebudak ni konfem syuga. serius.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik ayu. jom kawen jom.

      Delete
  3. harap pemuda pemuda ini tidak simpan porn dalam hidden file di pc masing masing ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia simpan, apa masalah kau?

      Delete
    2. kalau dia simpan, maksudnya dia poyo...bajet baik

      Delete
    3. ye la, ko je btol kan? kan??

      Delete
    4. Manusia ni tak sempurna .. so mesti pernah buat dosa.. kalau dia simpan porn pun , itu antara dia dengan Tuhan .. cermin la diri tu dulu

      Delete
  4. Bile gini je masuk kategori LOL...puki betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la...watpe sibuk nk ubah lagu org...bknnya sedap sgt pun...konon2 islamik la 2...wat lagu sendiri la oi..lepas ni wujud trend nk islamikkn sumer lagu...pastu bg komen baik punya...lagu asal nampak shit psl x islamik...ini sumer poyo

      Delete
    2. la biala nak bwat pon. bukan si orijinal singer komplen pon.. slow slow la der.. nak dakwah kalo drastik, ko pon tekezut kn? so, die dakwah slow2 la..

      Delete
  5. pemuda umngok ade camni? #ohmymacai

    ReplyDelete
  6. terbaikkklaa :D

    ReplyDelete
  7. lagu ini saya dedicate pada amina tyler

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails