Saturday, 20 April 2013

Serius LOL - #OhMyPropaganda : Apabila Sorakan Menghina Parti Yang Disokong


LOL

Semua sudah kena incepted! Macam mana sorakan kepada parti yang disokong boleh salah? Sama macam kain rentang dengan ejaan salah pagi tadi nampaknya


77 comments:

  1. aduhhh malunya.
    hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rasa pelik ke??

      Delete
    2. Pelik atau Pelir ? Atau pelir yang pelik ?

      Delete
  2. gua harap pihak pr counter balik dgn wat kenyataan kata video ni die edit oleh macai2 umno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. video nih dah di edit OBE....harap maklum.

      Delete
  3. kat mana nih? edit ke betul2 nih?

    ReplyDelete
  4. bodoh la korang ni ..bute ke ..OBE Pun buta

    ReplyDelete
  5. kan sume pegang bendera BN ..depa semua duduk bwh bendera PAS..bodoh la OBE ni post bende2 mcm ni..OBE sila pegi pakai spek tebal sampai 80cm ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh terima kenyataan.hahaahahahah

      Delete
    2. ignorance is bliss. tgk bendera apa yang kibar kiri kanan.

      ni la yang aku ckp byk kali, bila kena batang hidung sendiri melalut terus tak igt dunia.

      shame on you sir fgt

      Delete
    3. malas la ckp dengan org umno/bn ..bebal.. mcm org kat counter lhdn, counter2 gomen...bebal ..lembab ..OBE pun budget mcm org2 neutral..padehal macai umno/bn ..yg ignorant..bastard

      Delete
    4. macai butthurt..kahkahkah

      Delete
    5. "Hidup Islam, Hancur-Hancur, Hancur Barisan, Tumbang-tumbang, Tumbang PAKATAN. Yayyyyyyyy."

      Nak heran apanya. Puak Pakatan memang kebanyakannya xda otak pun. Pakatan lalang. Sokong membawa rebah. Brainless.

      Cakaplah macam mana pun ngan diorang, xkan ada kesan. Kepala memang ada tapi otak ntah kemana. Nak kata kat kepala lutut, pun xder. Kalo N.Ajis kata A itu B, maka angguk sajalah sang macai PAS. Kalau DAP bersuara, PAS dan PR cuma angguk-angguk. Tak berani nak geleng-geleng.

      FUCKATAN BABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

      Delete
    6. @anon 18:14

      aku taktau dah nak ckp ape kat orang cam ko ni. hati busuk & gelap. penuh dgn sikap kebencian membuta tuli memanjang.

      ko igt semua staff gomen tu sokong gomen ke? nape ko nak kaitkan dorang plak tibe2 dengan isu ni?

      jgn tengok pada mata je, tgk guna mata hati lain kali. bila ada ape2 yg xpuas hati balik semula pada quran, bkn pada pemimpin or parti.

      Delete
    7. kalau dah umno/bn tu...turuskan lah nak pergi menjahanam...mmg hmpa sedia penjahanam atau pengkhianat agama...kalau kata hmpa dok sembng bab agama...bini pemimpin hmpa tu apa?kepala dogoi?rambut tak tsung..anjur progrM mndtngkan maksiat..contoh..konsert...tolong buka mata...jgn pkiaq bab duit saja..pkiaq bab agama sama..kita islam...hdup berlandaskan al quran..knpa hmpa nak bantah sgt dgn quran...rajin rajin la p bersila dlm kelas agama..bkan dok bka tv...drama....bka tv..konsert...bka tv....bola....bka tv..ada crmah agama..mengaji..hmpa kalih channel..lgu tu kata nak tgakkan agama...puihhh.

      Delete
    8. Anon 00:21

      Butthurt bro ? Sakit ?

      Hehehehehehe......

      Delete
  6. ramai la anon macai pr kat atas nie

    ReplyDelete
  7. obe macai umno. noob. yg tergantung2 tu mmg bendera pas. tp yg diorg pegang suma tu, bendera kaler biru = umno. obe buta warna eh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. panas ? hahahahahah

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
    3. bodoh apa kau ni..x dgr ke video tu..not sure telinga atau bontot yg di sodok al-juburi

      Delete
  8. biasa dh ni..org2 PR mmg kebnyakannya bangang2..org suruh depa dok jilat jubuq, depa jilat...percayalah tuan2, alasan depa "ini semua salah UMNO" #SPENDASTOPA

    ReplyDelete
    Replies
    1. jubuq pak hang sedap x?

      Delete
  9. Ini semua celako celako celako...tapi x po, demo masok sorga jugak, takbeeer - Tok Gundu penjago sorgaloka

    ReplyDelete
  10. nama pun macai... ikut jela per ketua dok sorak... nasib baik x "liwat" "liwat" "liwat pakatan"

    ReplyDelete
  11. ni semua dak-dak pengutip derma bertunjalkan pas.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. lain kalilah dik.

      Delete
    2. ini kali lah pkatan tumbang..kahkahkah

      Delete
    3. Butthurt bro ? Kena sondol Al-Juburi ??????

      Delete
    4. toksah lah

      Delete
  13. hahahhahahahahahahhahahahahhahahahahha gelak besar aku baca macai pr pnya comment,sempat lagi backup,sume salah umno!takebeer!!!!undi pas masuk syurga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MACAI tu gelaran yg disedia khas untuk puak2 Umngok & Be End je. Dahla manifesto pun copy & paste, istilah pun nak copy paste gak. Ngok

      Delete
    2. M-mesti
      A-akur
      C-cakap
      A-anwar
      I-ibrahim

      Delete
    3. bace tu bodoh.
      M-mesti
      A-akur
      C-cakap
      A-anwar
      I-ibrahim
      ko ni mcam sultan kiram sume nk claim.Anonymous20 April 2013 22:26 pui

      Delete
    4. Pasal perkataan macai pon nk gaduh....ish ish ish....

      Delete
  14. pas followers do not know what they are fighting for.noob !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai pr sampai bile2 pon xnk mengaku salah dorg....dato stopa main spende pon ckp edit...apetah lg video mcm ni...dubbing katenye. ....terima la kenyataan...pas bukan parti maksum...manusia biasa semua buat silap....

      Delete
    2. dorang memang bro. kalau bab cari salah orang lain mmg laju. mmg nombor #1 champion. mmg kao2 dia nganjing orang lain, buruk2 kan orang lain. mentaliti dorang mmg da camtu. mmg da diajar untuk membenci. padahal sendiri rugi dia tak kisah janji pemimpin dgn parti dia diangkat. konon2 so called pemimpin dia tu bersih 100%.

      kau bagi la camne skali pun video ke gambar ke dorang xkan percaya. dia nak tunggu Malaikat cakap dari langit baru dorang percaya. sampai bila nak tunggu? dahtu ada mata tp tak melihat? ada otak tp tak fkr?

      nak tunggu nampak depan mata ko bende2 jijik berlaku baru ko nak sedar, sampai bila? hbs Allah da tunjukkan ko satu-satu perkara jijik tentang pemimpin ko, semua ko ckp konspirasi. tu da xleh nak cakap ape lg lah.

      cuma aku syorkan satu je lah kpd yg masih buta hati xnampak. buatlah solat istikharah sebelum mengundi nanti. lepas tu terpulang la pada kau.

      wassalam

      Delete
  15. ikut la lg pork nik si fullamak pukimak tu

    ReplyDelete
  16. undi pas masuk spender.

    ReplyDelete
  17. macai umno / bn je yg buta warna ..buta hati..otak pun bebal..cakap pun x gune da ..mcm lembu ..op op ..lembu paham ckp org ..same la OBE NI..konon2 neutral puii!..ludah sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh terima kenyataan ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

      Delete
    2. macai butthurt..kahkahkah

      Delete
    3. Panas punggung dirodok Al-Juburi bro ? Mesti ko layan kan ? Hahahahahah.

      Delete
    4. Punggung bapak kau dh dirodok oleh obe...syiokkkkkkkk katany?sungguh lembut isi jubur bapak kau,hehehe..hidup bn.

      Delete
  18. Menjelang hari raya berahir nya puasa..bergema takbir senja..mnyambut syawal tiba..suasana riang ria terlihat sini sana..

    Yahoooo..x lma lgi nk puasa.. Pastu raya.. Pa2 pun aku nk duit raya dr kdua2 belah parti smpi mlm tu..

    Assalamualaikum ya akhi..

    ReplyDelete
  19. PAS bukan maksudnya islam

    nik aziz adalah manusia. boleh buat salah

    nik aziz bukan tuhan. jangan sembah dia

    dalam quran, hadis tak ade sebut pasal nik aziz.

    kata kata nik aziz bukan sama taraf dengan hadis nabi sebab dia bukan nabi dan rasul.

    nik aziz pun lemah macam orang lain boleh pengsan. dia tak maksum

    orang pas sama taraf dengan manusia lain sama macam orang umno. orang pas takde disebut dalam quran/hadis di jamin boleh masuk syurga tanpa hisab.

    Kalau Pas benar disisi Tuhan, dah lama boleh perintah Malaysia, tapi takde kan ?

    So Pas tu betul ke ?

    So kalau tolong Pas masuk syurga sebab kalau tolong(undi) Pas supaya Pas buat buat kebaikan (tegak hukum Islam, bla bla bla) secara tak lansung tolong tegakkan Islam ....

    tapi betul ke Pas tegakkan Islam atau Pas tegakkan bendera dia sahaja ?

    Selama ni Kuasai kelantan, mana hukum Hudud ? (tak usah beri alasan kerajaan federal tak bagi bla bla bla.. Kan pas perjuangkan Islam, jadi mesti Tuhan tolong, tapi TAkde pun?
    Ape tuhan tu lemah dari BN ke ? atau PAs tu yang salah ?)

    Jadi kalau korang ade otak sila guna akal

    KAlau dah malas nak fikir , nak terus kena brainwash dengan PAS tu silakanlah. Semoga anda gembira dengan halunisasi anda.


    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalahnya dengan dorang ni. terlalu taksub. pada dia ulama btul 100% tak boleh salah. agak2nya dorang tak baca hadis tentang ulama akhir zaman mcm mana?

      aku nak tanya korang secara jujur yg memperjuangkan hukum islam. apa korang konfem kalau pr berjaya menang nanti dorang akan laksanakan hukum islam di malaysia? jgn ckp berdegar2 sebelum dpt, da dpt nanti yes mam yes sir jgk.

      kalau btul la pas ikhlas nak perjuangkan hukum islam, boleh tunjukkan kat aku mane nak baca rang undang2 ttg hukum islam yang nak dilaksanakan? ada dorang da sediakan details dia? ada dorang da buat kajian dkt negara2 yg da laksanakan hukum tu? jgn cakap pandai desak pandai, tp bila suruh buat, terkebil2.

      tunjuk la sikit serius kalau nak laksanakan, kalau aku baca pun kagum dan meyakinkan. ini tidak, cakap je lebih. aku ckp lebih2 marah. tp ada otak taknak bg la berfungsi sikit.

      Delete
    2. Pihak pembangkang semakin hilang arah tuju mereka dan terdesak merekacipta halusinasi murahan, semata-mata untuk menutup kelemahan mereka yang semakin terserlah setiap hari.

      Mereka fikir rakyat Malaysia akan tertipu dengan segala pembohongan dan dusta nista yang dihamburkan, walhal rakyat negara ini telah sedar dan dapat melihat segala tipu muslihat mereka.

      Tapi malangnya ada segolongan kecil yang tidak dapat memahami keadaan sebenar dan terus membiarkan diri mereka tertipu, menjadi batu loncatan PR untuk melaksanakan agenda jahat mereka.

      Adakah kita mahu terus membiarkan minda kita di perkosa oleh propaganda CAP AYAM ini atau bila tiba masanya nanti, melaksanakan tanggungjawab kita , mengatakan TIDAK kepada golongan ini.

      Fikir masa depan kita.

      Jangan jadi Bodoh.

      Jadi manusia yang tahu bersyukur.

      Pilihlah dengan tepat.

      Delete
    3. Pengikut Pas yang taksub, fanatik = Zombie PAS
      Sebab apa panggil zombie ? Sebab ada otak tak guna.

      Macam zombie asyik cakap brains....brains (otakkk...)
      Tak tahu ke dalam tengkorak dia ada otak ?

      oh, tunggu jap.....tak boleh cakap macam tu nanti kata hina Islam

      Apa ? PAS = Islam ke ?

      Delete
  20. semua org buat silap... tapi jangan la jadi penakut komen pon "anonymous"... macam mana org nk respect komen korg tuh kalau korg sendiri ckap beria2 tapi berdiri diblakang batu besar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dat's rite..

      Delete
    2. Butoh pak hang belen.

      Delete
    3. kalau guna anon orang tak respect eh? kira macam penakot la eh kalau guna anon? kena ada profile baru berani kerana benar eh? kena cgpa 4.0 beserta profile siap gambar sume baru boleh komen eh?

      kalo buat profile fake pstu komen baru boleh eh? yg penting mesej sampai sudah. yg ko nak sibuk kenapa? internet ni bkn boleh percaya sgt. xsemua orang dpt terima kenyataan bila butthurt.

      macam2 perangai orang bila da butthurt ni. tak dpt sangkal pada topik, dia cakap orang penakut pulak sbb komen guna anon.

      hackers anonymous tu hebat2, tp nape dorang tak guna identiti sebenar? xsemestinya guna profil btl makna ko btl and ko berani.

      thx

      Delete
    4. eheh.. abam shaqir marah ker? meh nk bg nenen ckit..

      Delete
    5. hok allohhh...
      chomelnya abg shaqir ni....

      Delete
  21. test... hai kawan2 anon.. ni petama kali aku jadi anon :D

    ReplyDelete
  22. nik aziz mahupun najib bukanlah MAKSUM. jadi terima lah kelemahan. yg mana dok ada la ni kita pekemas kan, bersatu bukannya UBAH, klau kita sendiri xdpt bersatu mcm mna hukum islam nk dilaksanakan bukan? waras skit wahai taksub PAS. berhenti besengkongkol dgn DAP itu. bersatu dgn UMNO. ISLAM akn lebih teguh. time itu baru lah kita xperlu lg bergntung harap dgn kafir klau nk laksanakn hukum islam skalipun sbb kita dh KUAT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo obe x letak button like. cane aku nak like comment brader Anon ni?

      Delete
  23. ahhhhhh!...bodo ini semua..ape pun x dapat kalau korang bising2 kat sini ..tapi aku sokong hukum islam ..ape2 ..hal OBE YOU SUCK!! ..

    ReplyDelete
  24. Aku tetap sokong Pas, so whatt.?? So aku bodohlah ye.? Bijakpandai peguam, doktor, pegawai kerajaan tu semua bodoh la ye? Yang sokong Bn je paling bijakpandai kat dunia ni. Gitu ke? sokong la BN biar kak Mah and kroni guna banyak2 duit rakyat, guna beli kondo letak lembu, terbang sana sini sewa jet duit rakyat, tidur hotel ratusan ribu semalam, beli cincin beli beg tangan, agih kontrak sesama sendiri, tak cukup duit buat hutang, siapa bayar? Biarkan rakyat bayar! Apa susah naikkan cukai, tambah tol, buat AES, naikan minyak, ya penyokong bn memang bijak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ching chong ching chong ching chong.

      Delete
    2. ting tang ting tang alexender

      Delete
    3. undi pas masuk spender

      Delete
  25. wakarimaSUNalhaji21 April 2013 at 15:28

    Salahkan Anwar

    Babi tidak bersalah...salahkan kucing
    Spender Stopa tidak bersalah...salahkan coli Rosmah

    Obe juga tidak bersalah...salahkan biskut

    Walaubagaimanapun-pun begitulah alkisahnya itu....

    Politik adalah platform...platform yg digunakan sbg wadah melahirkan...

    satu manifestasignifikasion yg boleh mengubah sesuatu keadaan dari satu keadaaan kepada kedaan yg lain...

    understand or not???tanya Mat Min Tonjol...dia yg beranak dalam botol...

    ReplyDelete
  26. Spender!! spender!! 3 singgit!! spender 3 singgit!! lai lai kratong aah!! spender 3 singgit!! spender lama tuka balu!! baik punyer!! spender!! spender!!

    ReplyDelete
  27. haha..lawak... mcm parod pown ada...

    ReplyDelete
  28. tukar ke tumbang? kalau dengar bnyk kali macam tukar? hehe. ramai juge pencinta roti najib ek kat sini.. hehe

    ReplyDelete
  29. ramai suke bontot najib termasuk la OBE sial tu ..

    ReplyDelete
  30. Dapatkan koleksi action figures,modelkit,diecast,statue terbaru dari hot toys, hotwheels, sideshow, kotobukiya, revoltech, play imaginative,bandai,square enix dan mcm-mcm lagi di Mothership Toys & Collectibles http://www.mothershiptoys.com

    ReplyDelete
  31. Soalan 1 : Betul ke DAP jadi PM jika PR menang?

    Jawapan : Tak betul. DAP hanya bertanding 50+ kerusi daripada 222 Parlimen. Perlembagaan hanya benarkan Melayu Islam menjadi PM dan perlantikan PM wajib mendapat perkenan YDP Agung. Macamana nak jadi PM kalau YDP Agung tak perkenan?

    Soalan 2 : Betul ke DAP akan bergabung dgn MCA utk menguasai Malaysia?

    Jawapan : Amat tidak betul kerana DAP bertanding lawan MCA. Kalau DAP menang MCA yg kalah. DAP juga ada calon Melayu melawan MCA. Macamana nak bergabung dgn yg kalah? 50 + 0 jawapannya 50 juga.

    Rumusan : Jangan percaya dakyah UMNO/BN. Sampaikan informasi ini kepada masyarakat. Undilah Pakatan Rakyat.

    INI KALI LAH...!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails