Monday, 22 April 2013

Serius LOL - Kedai Yang Pasti Membuatkan Anda Ketawa


#SeemsLegit

Sedap nama kedai ini. Kalau di Korea Selatan nama kedai ini pastinya kekekekeke.




Laporan asal Twitter Irshadim

40 comments:

  1. kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk royi?

      Delete
    2. nak bayi ?

      Delete
    3. nak kote?

      Delete
    4. tak salah






































































































































      o



















































































































      h



















































































































      o


























































































      i


























































































































      i








































































































      i









































      !

      Delete
    5. nak bisjut??..

      Delete
    6. blog serius xbest

      Delete
  2. Jeng3 bak ang~

    bahan-bahan ( 6-7 org )

    Untuk di kisar: serai 5 batang, bawang besar 5 biji, cabai kering 5 biji,
    Bahan tumis : bawang 1 biji ( xkisah bwg kecik atau besar), bawang putih 2 ulas(potong halus2), halia 1/2 inci (di potong halus), serai 1 batang( di ketuk2 sedikit).
    Bahan2 lain: 1 ekor ayam( di goreng separuh masak), susu cair (saya guna dairy champ @ boleh juga guna santan), garam secukup rasa, gula secukup rasa (saya suka rasa manis2 ckit jadi saya masukkan dlm 2 sudu gula), sos cili ( 5 sudu), daun pandan (utk ba
    Cara-cara

    1. Tumis bahan2 tadi sampai kekuningan dan bau wangi. 2. Masukkan bahan2 yg telah di kisar tadi bersama2 5 sudu sos cili. Biarkan sampai mendidih dan cabainya masak. 3. Masukkan ayam yg telah di goreng separuh masak tadi. 4. Masukkan setengah tin susu cair dan tambah sedikit air.(boleh juga jika mahu masuk 1 tin susu cair,lagi pekat nnt =). masukkan daun pandan(kalau boleh ikat sikit daun pandan biar kemas. 5. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Biarkan sampai masak. 6. Bolehlah di hidang utk makan bersama nasi. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng3 bak ang~

      bahan-bahan ( 6-7 org )

      Untuk di kisar: serai 5 batang, bawang besar 5 biji, cabai kering 5 biji,
      Bahan tumis : bawang 1 biji ( xkisah bwg kecik atau besar), bawang putih 2 ulas(potong halus2), halia 1/2 inci (di potong halus), serai 1 batang( di ketuk2 sedikit).
      Bahan2 lain: 1 ekor ayam( di goreng separuh masak), susu cair (saya guna dairy champ @ boleh juga guna santan), garam secukup rasa, gula secukup rasa (saya suka rasa manis2 ckit jadi saya masukkan dlm 2 sudu gula), sos cili ( 5 sudu), daun pandan (utk ba
      Cara-cara

      1. Tumis bahan2 tadi sampai kekuningan dan bau wangi. 2. Masukkan bahan2 yg telah di kisar tadi bersama2 5 sudu sos cili. Biarkan sampai mendidih dan cabainya masak. 3. Masukkan ayam yg telah di goreng separuh masak tadi. 4. Masukkan setengah tin susu cair dan tambah sedikit air.(boleh juga jika mahu masuk 1 tin susu cair,lagi pekat nnt =). masukkan daun pandan(kalau boleh ikat sikit daun pandan biar kemas. 5. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Biarkan sampai masak. 6. Bolehlah di hidang utk makan bersama nasi. =)

      Delete
    2. Jeng3 bak ang~

      bahan-bahan ( 6-7 org )

      Untuk di kisar: serai 5 batang, bawang besar 5 biji, cabai kering 5 biji,
      Bahan tumis : bawang 1 biji ( xkisah bwg kecik atau besar), bawang putih 2 ulas(potong halus2), halia 1/2 inci (di potong halus), serai 1 batang( di ketuk2 sedikit).
      Bahan2 lain: 1 ekor ayam( di goreng separuh masak), susu cair (saya guna dairy champ @ boleh juga guna santan), garam secukup rasa, gula secukup rasa (saya suka rasa manis2 ckit jadi saya masukkan dlm 2 sudu gula), sos cili ( 5 sudu), daun pandan (utk ba
      Cara-cara

      1. Tumis bahan2 tadi sampai kekuningan dan bau wangi. 2. Masukkan bahan2 yg telah di kisar tadi bersama2 5 sudu sos cili. Biarkan sampai mendidih dan cabainya masak. 3. Masukkan ayam yg telah di goreng separuh masak tadi. 4. Masukkan setengah tin susu cair dan tambah sedikit air.(boleh juga jika mahu masuk 1 tin susu cair,lagi pekat nnt =). masukkan daun pandan(kalau boleh ikat sikit daun pandan biar kemas. 5. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Biarkan sampai masak. 6. Bolehlah di hidang utk makan bersama nasi. =)

      Delete
    3. boleh makan dengan bisjut x?

      Delete
  3. dakyah yahudi ni...!!!!

    jom mncarut hal krajaan...

    jom ubah..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xnak ubah

      Delete
    2. kote ande ubah dlu..

      Delete
    3. Letakkan kote ditempatnya yang HAQ. Bukan di juboq. TQ

      Delete
  4. Replies
    1. pantat ko lah gelak...

      Delete
  5. Gu Family Book - E02 [720p]

    DepositFiles:

    Part1: 8bfe8f8b.linkbucks.com

    Part2: 08fc5b58.linkbucks.com

    Part3: d81026d5.linkbucks.com

    HotFile:

    Part1: e6863d0b.linkbucks.com

    Part2: 539a21d7.linkbucks.com

    Part3: 44a9ce2e.linkbucks.com

    Uploaded:

    Part1: e03dad11.linkbucks.com

    Part2: 1fec6f09.linkbucks.com

    Part3: 5144e9f5.linkbucks.com


    ReplyDelete
  6. Dekat MMU melaka,ada amoi lawa kat situ..hehe

    ReplyDelete
  7. Anonymous22 April 2013 13:11
    keje ko ush awek lawa je la eh? mak bpk antar p blajar, lain yg ko buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak bapak ko pun tak ajar ko kutuk orang dlm blog la sial..

      Delete
  8. Teringat kat Hishamudia Rais Tukar Tiub.. trademark KAH KAH KAH..

    annoying betoi

    ReplyDelete
  9. Salam. Kah kah tak serius, Mirzafiz Collection betul-betul serius nak jual koleksi kain pasang cotton murah untuk anda. Jom tgk.

    ReplyDelete
  10. sape bdk2 utem wajib taw kedai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. utem boleh g mampos.

      uitm lagi bagus dari utem. Lancau punya student.

      Delete
  11. hahaha...idup lagi kedai ni? aku ex student mmu melaka,tempat dimana awek dan balak boleh mnyewa satu rumah tanpa ada masalah.dan kalo bernasib baik,boleh menyetubuhi rakan prempuan serumah anda. yeah. kalo g kekiri hujung sana ada CyberCafe dgn nama yg agak sempoi jugak...I-Relax. hehe

    ReplyDelete
  12. Serius WTF - KAOPAN : Fetish Aneh Hanya Dari Jepun (11 Gambar)

    Serius LOL - Purdah Paling Lim Kit Siang Compliant

    Serius Indo - Orang Gaji Disumbat Seperti Kargo Di Arab Saudi Timbulkan Kemarahan

    Serius LOL - Tawaran Kerja Yang Paling Menarik Hari Ini

    Serius LOL - Kain Rentang Majlis Perkahwinan Terbaik Minggu Ini

    Serius LOL - #OhMyJawi - Kain Rentang Politik Yang Gagal

    Serius LOL - Ajinomoto Melayu Edition

    Serius - Kehidupan Seharian Seorang Transexual Di Vietnam (17 Gambar)

    Serius Seleb - Artis Berkumpulan Wanita 90an Dulu VS Sekarang (9 Gambar)

    Serius LOL - Posisi Buku Yang Strategik Di Borders (2 Gambar)
    Serius Cool (1057)
    Video Serius (787)
    Serius LOL (280)
    Serius Kreatif (189)
    Serius (183)
    Serius Konsep (165)
    Serius Fakta (152)
    Serius WTF (124)
    Serius Shit (120)
    Serius Sadis (102)
    Serius Cute (99)
    Serius Klasik (74)
    VS (73)
    Serius Hot (61)
    Serius Indo (55)
    Berita Serius (46)
    Serius Genius (44)
    Serius Fail (42)
    Serius Bodoh (41)
    Serius Seleb (39)
    Serius Neko (38)
    Serius Iklan (15)
    Serius Membawa Kematian (15)
    Serius Komik (13)
    Serius Shirt (12)
    Serius FOA (11)
    Serius Khidmat Masyarakat (10)
    Serius Mashup (10)
    Serius Metroll (9)
    Serius Peniru (9)
    Serius Raya (9)
    Serius Tweet (6)
    Video (5)
    Serius Hexism (4)
    Serius Troll (3)
    /K/ Serius (2)
    Serius Review (2)
    Ser (1)
    Serius Editorial (1)
    Serius Kontes (1)
    Serius Senggama Kamu (1)

    ReplyDelete
  13. mari menjubur

    ReplyDelete
  14. saya org umno. jom buat video porn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelakonnya pemimpin pr dan macai2nya

      Delete
    2. Kini video porn 1 Malaysia (VPIM) boleh didapati di mana-mana cawangan Kedai Rakyat 1 Malaysia (KRIM).
      Anda boleh juga gunakan duit Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BRIM) untuk sebarang pembelian.
      Boleh juga didapati di ekspo Jelajah Janji Ditepati.

      Delete
  15. 1. Tumis bahan2 tadi sampai kekuningan dan bau wangi. 2. Masukkan bahan2 yg telah di kisar tadi bersama2 5 sudu sos cili. Biarkan sampai mendidih dan cabainya masak. 3. Masukkan ayam yg telah di goreng separuh masak tadi. 4. Masukkan setengah tin susu cair dan tambah sedikit air.(boleh juga jika mahu masuk 1 tin susu cair,lagi pekat nnt =). masukkan daun pandan(kalau boleh ikat sikit daun pandan biar kemas. 5. Masukkan garam dan gula secukup rasa. Biarkan sampai masak. 6. Bolehlah di hidang utk makan bersama nasi. =)

    Reply

    Anonymous22 April 2013 12:39
    dakyah yahudi ni...!!!!

    jom mncarut hal krajaan...

    jom ubah..!!!

    Reply
    Replies

    Anonymous22 April 2013 18:58
    xnak ubah


    Anonymous22 April 2013 22:40
    kote ande ubah dlu..

    Reply

    Lelaki Ini22 April 2013 12:45
    gelak kuat2!

    Reply

    Anonymous22 April 2013 12:50
    Gu Family Book - E02 [720p]

    DepositFiles:

    Part1: 8bfe8f8b.linkbucks.com

    Part2: 08fc5b58.linkbucks.com

    Part3: d81026d5.linkbucks.com

    HotFile:

    Part1: e6863d0b.linkbucks.com

    Part2: 539a21d7.linkbucks.com

    Part3: 44a9ce2e.linkbucks.com

    Uploaded:

    Part1: e03dad11.linkbucks.com

    Part2: 1fec6f09.linkbucks.com

    Part3: 5144e9f5.linkbucks.com



    Reply

    Anonymous22 April 2013 13:11
    Dekat MMU melaka,ada amoi lawa kat situ..hehe

    Reply

    Anonymous22 April 2013 13:17
    Anonymous22 April 2013 13:11
    keje ko ush awek lawa je la eh? mak bpk antar p blajar, lain yg ko buat.

    Reply
    Replies

    Anonymous22 April 2013 14:24
    mak bapak ko pun tak ajar ko kutuk orang dlm blog la sial..

    Reply

    Anonymous22 April 2013 13:27
    Teringat kat Hishamudia Rais Tukar Tiub.. trademark KAH KAH KAH..

    annoying betoi

    Reply

    MZ Team22 April 2013 14:58
    Salam. Kah kah tak serius, Mirzafiz Collection betul-betul serius nak jual koleksi kain pasang cotton murah untuk anda. Jom tgk.

    Reply

    Anonymous22 April 2013 14:58
    sape bdk2 utem wajib taw kedai ni

    Reply

    Anonymous22 April 2013 15:05
    hahaha...idup lagi kedai ni? aku ex student mmu melaka,tempat dimana awek dan balak boleh mnyewa satu rumah tanpa ada masalah.dan kalo bernasib baik,boleh menyetubuhi rakan prempuan serumah anda. yeah. kalo g kekiri hujung sana ada CyberCafe dgn nama yg agak sempoi jugak...I-Relax. hehe

    Reply

    Anonymous22 April 2013 16:04
    Serius WTF - KAOPAN : Fetish Aneh Hanya Dari Jepun (11 Gambar)

    Serius LOL - Purdah Paling Lim Kit Siang Compliant

    Serius Indo - Orang Gaji Disumbat Seperti Kargo Di Arab Saudi Timbulkan Kemarahan

    Serius LOL - Tawaran Kerja Yang Paling Menarik Hari Ini

    Serius LOL - Kain Rentang Majlis Perkahwinan Terbaik Minggu Ini

    Serius LOL - #OhMyJawi - Kain Rentang Politik Yang Gagal

    Serius LOL - Ajinomoto Melayu Edition

    Serius - Kehidupan Seharian Seorang Transexual Di Vietnam (17 Gambar)

    Serius Seleb - Artis Berkumpulan Wanita 90an Dulu VS Sekarang (9 Gambar)

    Serius LOL - Posisi Buku Yang Strategik Di Borders (2 Gambar)
    Serius Cool (1057)
    Video Serius (787)
    Serius LOL (280)
    Serius Kreatif (189)
    Serius (183)
    Serius Konsep (165)
    Serius Fakta (152)
    Serius WTF (124)
    Serius Shit (120)
    Serius Sadis (102)
    Serius Cute (99)
    Serius Klasik (74)
    VS (73)
    Serius Hot (61)
    Serius Indo (55)
    Berita Serius (46)
    Serius Genius (44)
    Serius Fail (42)
    Serius Bodoh (41)
    Serius Seleb (39)
    Serius Neko (38)
    Serius Iklan (15)
    Serius Membawa Kematian (15)
    Serius Komik (13)
    Serius Shirt (12)
    Serius FOA (11)
    Serius Khidmat Masyarakat (10)
    Serius Mashup (10)
    Serius Metroll (9)
    Serius Peniru (9)
    Serius Raya (9)
    Serius Tweet (6)
    Video (5)
    Serius Hexism (4)
    Serius Troll (3)
    /K/ Serius (2)
    Serius Review (2)
    Ser (1)
    Serius Editorial (1)
    Serius Kontes (1)
    Serius Senggama Kamu (1)

    Older Post

    ReplyDelete
  16. Dapatkan koleksi action figures,modelkit,diecast,statue terbaru dari hot toys, hotwheels, sideshow, kotobukiya, revoltech, play imaginative,bandai,square enix dan mcm-mcm lagi di Mothership Toys & Collectibles http://www.mothershiptoys.com

    ReplyDelete
  17. wakarimaSUNalhaji23 April 2013 09:13

    Ini perbualan 2 orang DAP

    Tai Ku Chin: Tak baik tau hina nama orang.

    Tin Su Su : Mana ada hina nama orang..nie IC..tgk sendiri nama dia..kahkah(gelak dlam hati dan limpa)

    Tai Ku Chin : Alamak..tahi kucing la...kenapa Zul Nordin tu cium tahi kucing...bodoh la dia tu...chitpoodahhh

    Tin Su Su : Ayaa..dia ambik tahi kucing tu letak dalam tin susu kosong nak bagi ke Abraham Ali...zul Nodin kan bakal Ahli Parlimen Shah Alam...dia nak jaga kebersihan bandar ini..

    Tai Ku Chin : Jom kita pergi kedai Kah Kah...jupa Nge Yen Yen...untung dpt 1 juta yen....Idup zoo Nordin..kami warga shah alam membesar hati bagi hadia tahi kucing kpd beliau.

    ReplyDelete
  18. xlawak pun..........biasa biase jer.

    ReplyDelete
  19. tak kelakar pon..bodo kau ni..

    ReplyDelete
  20. Wahahahahaha...Hidup Anon...!!!!Wahahaha...Jwpn Anon smua bernas...Aku bngga jd Anon...!!!!Cukup..cukuplh...!!! Anon tidak bodoh...Cukup..cukuplh..!!! Anon tidak buta...Yeahhhh....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails