Tuesday, 23 April 2013

Serius LOL - Video Muzik Calon-Calon Barisan Nasional Berkaraoke : NSF Orang Tengah High


What is this?

Jika anda masih high dari #420 kami sarankan anda jangan menonton muzik video karaoke di bawah. Boleh kekal high sehingga kiamat kerana video ini trippy nak mampus! 


36 comments:

  1. Replies
    1. nk biskuj?

      Delete
    2. aku..aku...aku buttttthuuuurrrrrrttttteyteyteyyyyyyyyyeah!

      Delete
  2. First u all loser!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apak kau first!

      Delete
    2. high sampai bulan pon datang dekat

      Delete
  3. turun kempen la mangkuk..nyanyi2 pehal??

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. jom isap kote abg ni syg

      Delete
  5. Hancur BN hancur!!

    ReplyDelete
  6. this is madness... this is SPARTAAAAA!!!!!

    ReplyDelete
  7. macam nokarom joget.

    ReplyDelete
  8. ni mesti kaki karaoke ni....haha

    ReplyDelete
  9. MY EYESSSSS!!!!!

    ReplyDelete
  10. Ohh SHItttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!

    ReplyDelete
  11. dem its hurt so much!! fuuuk

    ReplyDelete
  12. Menyesal sokong BN...

    ReplyDelete
  13. Semua nak tiru Kak Nah kesayangan laniee....apa2 pun x bleh lwan Kak Mah pun video kala-ok punya....

    ReplyDelete
  14. BN memang tidak serius...suka buat lawak saja..main-main buat kempen..

    ReplyDelete
  15. happy weed day!#420!undi pas masuk syurga!

    ReplyDelete
  16. dari korang gaduh baik like page aku ni
    http://www.facebook.com/pages/JDT-FC-The-Photoshooterz/209790699059541

    ReplyDelete
  17. Kawe suko klu kak.ton msuk tnding.. Sbb kak.ton comel doh le ni..dok supo mulo dlu la.... Bijok x kawe.. Kawe aso kawe lucu nih...

    ReplyDelete
  18. Mengundi pembangkang DAP-PKR-PAS bermakna redha kalimah ALLAH digadai!
    Mengundi pembangkang DAP-PKR-PAS bermakna redha Islam dihina!
    Mengundi pembangkang DAP-PKR-PAS bermakna redha Melayu dihina!

    ReplyDelete
  19. PAS bukan maksudnya islam

    Nik Aziz adalah manusia. Boleh buat salah

    Nik Aziz bukan tuhan. Jangan sembah dia

    Dalam Quran, Hadis tak ade sebut pasal Nik Aziz.

    Kata kata Nik Aziz bukan sama taraf dengan hadis nabi sebab dia bukan nabi dan rasul.

    Nik Aziz pun lemah macam orang lain boleh pengsan. Dia tak maksum

    Orang pas sama taraf dengan manusia lain sama macam orang umno. orang pas takde disebut dalam quran/hadis di jamin boleh masuk syurga tanpa hisab.

    Kalau Pas benar disisi Tuhan, dah lama boleh perintah Malaysia, tapi takde kan ?

    So Pas tu betul ke ?

    So kalau tolong Pas masuk syurga sebab kalau tolong(undi) Pas supaya Pas boleh buat kebaikan (tegak hukum Islam, bla bla bla) secara tak lansung tolong tegakkan Islam ....

    tapi betul ke Pas tegakkan Islam atau Pas tegakkan bendera dia sahaja ?

    Selama ni Kuasai kelantan, mana hukum Hudud ? (tak usah beri alasan kerajaan federal tak bagi bla bla bla.. Kan pas perjuangkan Islam, jadi mesti Tuhan tolong, tapi TAkde pun?
    Ape tuhan tu lemah dari BN ke ? atau PAs tu yang salah ?)

    Jadi kalau korang ade otak sila guna akal

    KAlau dah malas nak fikir , nak terus kena brainwash dengan PAS tu silakanlah. Semoga anda gembira dengan halunisasi anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis tu,xkan nk harapkan pakjib memperjuangkan islam kot, bini sendiri pun xleh nk suruh tutup aurat.klu btl die nk pjuangkan islam, tutup kilang arak yg bagak besar tu, hari belia jgn anjurkan konsert mjolok mata, control penjualan arak, bt kempem tutup aurat, benteras rasuah(statistik rasuah makin naik ada la).die ada power bro, xkan xleh bt camtu.

      Delete
    2. hoi pr kalau kau lancau nak bom orang berkempen baik tak payah mengundi kalau ade kotey berani jadi suicide bomber macam kat iraq sana jangan jadi bapuk guna mercun nak takutkan orang. BN tahu rule of Law bukan macam pr nak jadi outlaw nak jadi pengganas puh haram jadah pr tak payah election macam ni baik pergi hisap kote

      Delete
  20. le mo kaw cho aaa

    ReplyDelete
  21. aku..aku...aku buttttthuuuurrrrrrttttteyteyteyyyyyyyyyeah!

    ReplyDelete
  22. what.the.fcuk.is.this.sheit????????

    ReplyDelete
  23. butoh pak ang!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails