Monday, 15 April 2013

Serius LOL - Nama Bungkusan Makanan Yang Agak 18SX


Malang!

Nama makanan yang malang untuk pasaran Malaysia.

Thanks Bux Bug





Laporan asal Facebook

47 comments:

  1. Replies
    1. tahniah
      sila pilih puki

      Delete
    2. err.. puki tembam kurang manis satu.. kuah lebih aa..

      Delete
    3. puki awek awak buley :P
      nyam2.. byk bulu..

      Delete
    4. tahniah..sila ambil hadiah anda di kaunter BN..

      Delete
  2. sos PUKI?? murahnye..demm..slalunya nak dapat sos ni mau kena sewa mesin,kena charge rm100 sejam,,harharharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. puki mintak ikat tepi

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nabila.... Kembalilah ke jalan yg benar.... Amen

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon Nabila tunjuk puki beliau
      SEBAGAI CONTOH PUKI SEBENAR

      like jika anda suka!

      Delete
    2. mohon Nabila tunjuk puki beliau
      SEBAGAI CONTOH PUKI SEBENAR

      like jika anda suka!

      Delete
    3. like kepala abah kau.

      Jilat Nabila kalau suka.

      Delete
    4. anonymous atas ni komen macam mak bapak tak ajar adab.mohon mak bapak hang kena seksa dalam neraka.sial

      Delete
    5. Anonymous15 April 2013 11:22 sila bertanggungjawab
      dengan kata2 kesat kau tu!
      LIKE JIKA ANDA SAYANGKAN NABILA!

      Delete
    6. To: Anonymous15 April 2013 11:24
      mak bapak kau ajar adab sambil tunjuk puki nabila..
      sila like dan kita sama-sama masuk neraka :)

      Delete
    7. edit.. sume kne tipu ngan admin

      Delete
  5. Kita tukar kerajaan,lepas ni pakatan memerintah takda lagi nama makanan yg mencarut macm ni kita tukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju! harap mereka akan menubuhkan kementerian baru iaitu kementerian permakanan yang mempunyai seorang menteri yang memantau nama2 makanan di malaysia ini supaya tidak timbul kecelaruan dan kekeliruan dikalangan ummah

      Delete
    2. Ya, harap pakatan memerintah akan memberi BR1M sebanyak RM15,000 sebulan kepada semua rakyat malaysia!

      Delete
    3. Tukar kerajaan negeri . Jalan semua berlopak-lopak macam rally track.

      Delete
    4. kita tukar.bagi nik aziz jadi pm.lihat sahaja kelantan.maju dari kl.orang kl cuba datang kelantan dulu baru tahu !

      Delete
    5. harap makanan seperti nasi lemak tetek, hotdog kote dan burger cipap tidak wujud lagi.

      BN ke arah menlucahkan sektor pemakanan!

      Delete
  6. Halal ke? hahaha

    ReplyDelete
  7. sepatutnya ddeokbukki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bajet korea ar tu....PUiii Kpop jadian

      Delete
    2. korea lebih. kuih malaysia terus tak kenal... Puiii

      Delete
    3. k-pop? kelantanese pop?

      Delete
  8. sepatutnya tetekpuki..

    ReplyDelete
  9. Awat melampau sangat komen2 blogger malaysia ni? Author cuma tunjuk label2 makanan yang 18sx, ambil iktibar ler, so that in future korang tak buat mende2 ni just to make sure makanan laku, ini tidak, memanjang said nasty thing. =.=''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon tunjukkan pukki N.W.I pulak..

      Delete
    2. N.W.I sila tayangkan puki anda sebagai bukti!
      LIKE JIKA ANDA SAYANGKAN N.W.I

      Delete
    3. blog obe mnghina nik aziz yg kelihatan spt kenya west.. ini smua slh anwar ibrahim

      Delete
    4. haha nie mesti fresh man ...x kenal anon2 kat ..sini ..and satu lagi perasan harga dia 6.99..hehe

      Delete
    5. N.W.I bajet suci dan murni sambel menjalinkan hubungan sumbang mahram dan disertai Amirah Arissa.....................................................................................................................ni salah Kenya West, Nik Aziz dan Anwar Ibrahim

      Delete
    6. mohon N.W.I tunjuk puki dan kaim akan like serta lick puki N.W.I.

      Delete
  10. Nama Bungkusan Makanan Yang Agak 18SX? - Entry sampah dari penulis. Komen ikhlas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau??? Makan sampah dan makan penulis yg sampah dgn ikhlas... Amen

      Delete
    2. Setuju... blogserius kalau bahan die sendiri punye mcm sampah... tp kalau bahan yg tip top semua cop paste cuma tambah mukadimah yg ade elemen humor, sex n politik... tu je la modal nye...x kreatif langsung...kalau blog ade plagiarism checker mesti dapat mark tinggi.. tahniah ko obe..

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ddeokbokki~ patutnya translate macam tu~ ni salah translate ni~ :p

      Delete
  12. bila guna google translate~~ cam harun!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harun nama pakcik aku..apesal??

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails