Thursday, 25 April 2013

Serius Fakta - Kos Menjadi Seorang Iron Man


Tony Stark?

Adakah anda menyimpan impian menjadi seorang Batman? Berapakah jumlah wang yang perlu anda belanjakan bagi menjadikan impian anda suatu realiti?




Laporan asal Visually

25 comments:

  1. first....lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Namin itu semua sia sia"

      Romntik baq ang

      Delete
    2. ko first komen...aku first tgk...
      nice movie~~ iron man dah buang janntung tiruan die~~

      hahaha spoiler nye aku

      Delete
  2. Replies
    1. kepala hotak kau infinity ..x baca ke??

      Delete
    2. ko tunjuk gangster sangat kat sini kenapa?

      Delete
  3. 1st bak anggg!!!! nom3

    Bahan-bahan ( 3 orang makan )

    3 biji bawang merah
    3 biji bawang putih
    2 sudu besar cili boh (tak perlu banyak sebab untuk mengekalkan rasa ikan bilis )
    5 biji cili merah (diketuk) lebih pun boleh ikut rasa pedas masing2
    Isi ayam di potong (nak guna seafood pun boleh)
    Ikan bilis yang dah di goreng (jumlah ikut suka)
    1 sudu besar sos cili
    1sudu besar sos tiram
    Secubit belacan
    1 mangkuk besar nasi
    Sayur kangkung (untuk untuk campuran nasi) dan sawi untuk hiasan
    Cara-cara

    Bawang merah dimayang, . Tumbuk bawang putih dan sedikit garam
    Goreng ikan bilis terlebih dahulu,.. Tumis bawang merah,cili dan bahan yang ditumbuk tadi
    Setelah kekuningan masukkan isi ayam,..setelah ayam dah masak masukan cili boh tumis sehingga pecah minyak,.masukkan sos cili,sos tiram dan belacan,.. Serta sedikit garam,.jagan terlalu banyak garam sebab ikan bilis dah masin
    Masukkan nasi, goreng sehingga sebati dan last skali masukkan ikan bilis yang telah digoreng,..gaul sebati,.. Masukkan sayur kangkung diakhir masakan
    Untuk hiasan saya menghiris telur dadar di atas nasi gireng bagi menambah selera,. Resepi yang cukup mudah untuk sarapan,.. Dan buat bekal untuk ke tempat kerja :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak royi?

      Delete
    2. diam cik ton

      Delete
    3. BANGANG KAU NI , KALAU TU CARA KAU MASAK . MEMANGLAH CIRIT BIRIT ANAK KAU . PATUT MASUKKAN CILI BOH , TUMIS SAMPAI GARING BARULAH KAU MASUKKAN ISI AYAM . APADAAAAAAAA . BELACAN SECUBIT APA RASA . CUBIT PUSAT KAU TAHULAH APA JADI

      Delete
  4. celaka. habis rahsia aku terbongkar. ni mesti pepper yg bongkarkan. aku rogol dia balik nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni msti kurang kasih syg dr org tua ni..

      Tony setark pun xde prangai mcmni..

      Ko blik kg, ko g undi PAS..msti ilang saka dlm bdn ko nti..

      Delete
    2. mohon Anonymous 25 April 2013 10:02 tlg buangkan saka dlm bdn Tony Stark.

      Delete
  5. hu mak aihh.. sempoi laa BATMAN bole terbang pakai baju besi baq ang mak ang belen

    ReplyDelete
  6. bebird saye kecik
    spenda saya besaq bak ang!

    ReplyDelete
  7. baper kos kalo nak jadi mcm Nik Aziz...??

    ReplyDelete
  8. wakarimaSUNalhaji25 April 2013 14:41

    ini dakyah yahudi wal nasara wal wahabi fil syiah...

    jangan terpedaya....istillah "iron" man pun salah kerana tak banyak iron but metal.
    yang terbaik "metal"man kerana iron adalah 99.99%ferum(Fe) while iron is combination with other element like carbon,,argon,zul dan nordin.

    maka..jangan jadi bodoh...jadilah kurang cerdik kerana bodoh x mintak jadi bodoh dan bodoh tidak berjangkit....

    ReplyDelete
  9. Apahal harga helmet lagi mahal dari bende yg kat dada tu? Tak betul aa label nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk protect kapala laaa adoi . dey enggaporinggey yenna deyyyyyyyyyyyy

      Delete
    2. Deyyyy....Camtu patut baju luar dia lagi la mahal la. Reaktor nuklear kat dada dia tu bole bekal tenaga sendiri beb. Tak perlu charge. No replacement.

      Delete
    3. buto tak perlu chrge, tak tengok ironman 3 ke ???

      Delete
  10. Batman ke ironman ni wahai obe yg fatASS?
    ahahaha...saje je ke boh?

    ReplyDelete
  11. What? 10 billion only? UMNO and BN people can afford that anytime.

    ReplyDelete
  12. bodoh anon politik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails