Friday, 19 April 2013

Serius Kreatif - 10 000 iphone Menjadi Domino


Nice!

Yes we know this is obviously CGI but it is so well done ianya nampak lebih real dari:

  1. Kesan khas filem Momok Jangan Cari Pasal
  2. Muka BikMama bila senyum
  3. Rambut Erra Fazira
  4. Muka gembira bila dapat RM1 sebagai duit raya
  5. Cakap "saya rasa Anwar Ibragumlayak jadi presiden Uganda" bila ditemuramah CNN

 Thanks @Piratz


28 comments:

  1. Replies
    1. first la sial

      Delete
    2. Bini aku xdak bendera. Hanya kotex penyeri hidupnya. Ada wings dan dual layer supaya boleh terbang tinggalkan aku didataran gersang. Hampehhhhhhhhhh

      Delete
  2. oh my gosh.that's fuckin awesome!!!! (comment mcm org US)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dasar sialan ! (comment macam org indo)

      Delete
    2. dasar hanjeng melaya!!Borneo kami punya!! (comment mcm tentera sulu)

      Delete
    3. אוי אלוהים. זה פאקינג מדהים (Comment macam Israel murtad)

      Delete
    4. huk allohhh. nate beruk mu! (comment macam rempit kelate)

      Delete
    5. apakah itu? (comment macam cikgu)

      Delete
    6. agak arr.. (komen mcm pondan KL)

      Delete
    7. gracias mari mor porke (comment macam org mexico sesat)

      Delete
    8. itu bukang spender tapi roti canai(comment macam stopa ali)

      Delete
    9. 's của tôi tuyệt vời chết tiệt!(comment macam burma yang kena bunuh haritu)

      Delete
  3. dayyum ahh!

    ReplyDelete
  4. Firstttt...

    ReplyDelete
  5. fake reaction dari audience........ :p

    ReplyDelete
  6. Lebih hebat dari filem KERAT 14...

    ReplyDelete
  7. Obe nengok Momok Jgn Cari Pasal?? Seriously???

    ReplyDelete
  8. Kan betul aku cakap. they can make this. show them mustafa ali's, and they will tell you how to make it and what is the cost.












    kah kah kah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kena kat org BN, semua sibuk nak tubuh jawatankuasa khas pi siasat. N.ajis siap bagi fatwa dan desak letak jawatan. Siap kata lagi tuhan nak tunjukkan kebenaran. Takbeeeeeeerrrrrrrr.

      Kalau kena kat puak fuckatan, ITU SEMUA FITNAH, video itu besi, xleh pakai. Ini salah UMNO. Konspirasi UMNO dan yizrael laknatullah.

      See the difference ???????????????

      Delete
    2. abam khai lucu la... meh nenen ckit

      Delete
    3. wow... clap clap clap!

      Andalah penyokong terbaik Barisan Nasional. Najib patut baca thread komen ini dan bagi anda anugerah. Tahniah! Teruskan usaha.

      Delete
    4. abam khai lucu la... meh kote bsq ckit

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails