Wednesday, 24 April 2013

Serius Cute - Video Pujuk Awek Lepas Break Up


Romantika

Seorang budak lelaki yang menggelarkan dirinya Pendek menghasilkan video di bawah bagi memujuk hati teman wanita beliau. Romantik abis.

Thanks @ruzainieojekk 


 Laporan asal Facebook Pendek

93 comments:

  1. Replies
    1. Ini semua dakyah yahudi untuk mlalaikan dan melekakn umat..

      Insaflh...

      Cinta yg kekal hnya pd Pencipta..

      Delete
    2. modal RM10... jom daftar percuma... http://www.myr10.com/?id=honeymoney. Akaun RHB dan MayBank. Daftar dulu dan HONEYMONEY adalah introducer anda!

      Delete
    3. die x kate pun banyak DOSA yang dibuat bersama.... kawin aje la teros kalo dah suka sgt dari wat dosa aje....

      Delete
  2. gay ape? die kn bru breakup tu..kesian dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak hujung kamupung tu kena lempang dgn aku sbab buat menda bodo nie laa

      Delete
    2. kamupung???? ko ni mmg bongok,,nmpak sgt ko ni keling...

      Delete
    3. wadapak org d atas

      Delete
  3. xda masa depan nihh

    ReplyDelete
  4. manly tears.dik boleh apply jd anak ikan rosmah.

    ReplyDelete
  5. g belaja pandai2 dulu la dik oiiiii

    ReplyDelete
  6. makin xmasuk akal budak2 zaman skrg...

    ReplyDelete
  7. kencing pon masih bercabang lagi woi.. betul kan kencing tu dulu.. puii!!

    ReplyDelete
  8. krisis identiti budak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ruby kite jimak...lepas tu u nak break ngan i pon tak pe...

      Delete
    2. Anon 10:51 jgn kacau ruby...dia seorang yg baik tau!!!

      Delete
  9. cinta tu kadang2 boleh buat manusia jadi bodoh :(

    ReplyDelete
  10. nampak cam budak sekolah je.

    ReplyDelete
  11. budak lagi ni..p belajaq dulu noh..dah keje dah ade keta sendirik, hang xpandang dah dik non ni..ramai lagi yg cantik2 yg matang diluar sana..percayalah..hahaha!

    ReplyDelete
  12. obe pun satu, boleh post benda bodoh ni, layan cinta budak skolah..haha, melayu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la yang bodoh..obe post natang nih sebab nak update blogserius..obe tak update ko jugak yang menyalak2 mintak update..ngok..end result ko sendiri yang tentukan..yang ko ngok sangat ikut obe ni asal??melayu2

      Delete
    2. Tipu aje...hahaha....korang la bodoh semua. Aku la tulis dua-dua komen kt atas ni. Babi betul, tak der siapa layan, aku kena komen seniri la...babi betul.

      Delete
    3. piang betul

      Delete
  13. keloyaan apakah yg tlah kau hadapkan ni..

    ReplyDelete
  14. ada typo disitu.
    sapa perasan dapat bisjut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cuba untuk sibukkan diri dengan harapanku tak lagi memikirkanmu 'namin' semua itu sia-sia tapi kamu selalu hadir dalam hatiku

      (sorry la, saya ni kerja editor kalau ada typo error mmg sekali tengok dah nampak huhu..especially kat iklan2 billboard atau newspaper ) :)

      Delete
    2. gi mampos la ko keje editor...puii

      Delete
    3. tah..menggelabah..aku keje auditor rilek jek..nk x aku audit otak ko..puihhh

      Delete
    4. oitt Anon 13:53 dia editor la...bukan auditor. bangang

      Delete
  15. buang masa tgk video ni

    ReplyDelete
  16. kepala gila ko ada typo.

    ReplyDelete
  17. kalau mcm ni pandai la budak2 ni..cuba blaja ke laut agaknya result...budak2 hingusan...

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. 3 bulan couple pastu break up dh meroyan mcm ni haha..klu 3 tahun xpe laaa

    ReplyDelete
  20. ni Video Berbayar ni...tu pasal obe post hahaha...ni tak serius langsung...ganti balik 5 minit aku...

    ReplyDelete
  21. Romantik ke ni? Geli geli jek!

    ReplyDelete
  22. kecanduan apakah ini ?

    ReplyDelete
  23. babi! rempit gila sial! geli aku!

    ReplyDelete
  24. apabila meleis jantan bertemu meleis betina ginilah jadinye... kamon la......nk mencarut pon tiada guna lagi...namin..namin..

    ReplyDelete
  25. Sabarlah dik, putus cinta perkara biasa zaman muda. Ramai lagi gadis yang masih ada untuk isi dalam hati adik. Adik ni pun sweet orangnyer, mesti ramai yang admire..hik3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. i fap on ur disp pic. jizz jizzztt~

      Delete
    2. hai amirah. nak tetek boleh?

      Delete
    3. anon 16:23 dan anon 22:25 jgn kacau Amirah Arissa...dia budak baik tau!!

      Delete
    4. bodoh awek bra8 nama pic utk DP kau orang nie tengok awek skit jizzzzz bspok nie siallllllllllll hahahahahahahaha kolom boleh bontot aljuburi hahahahahaha

      Delete
  26. pada aku, budak pompuan tu lagi kasihan, mesti telah dibaraikan oleh si budak lelaki.habis madu sepah dibuang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fitnah. masuk neraka.

      Delete
    2. perangai macam anwar ibrahim !

      Delete
  27. celaka gua tak sampai 2 minit tengok gua stop. Tatabahasa bersepah macam laknat.

    ReplyDelete
  28. gua tgk vid nie tambah stress ja..tapak kasut ja dua ekor nie

    ReplyDelete
  29. sampah sarap. terbazir masa aku beberapa minit. fappppp fappppp

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the anon

    ReplyDelete
  31. babi la...tetek pon masih tak abis tumbuh dah ada hati nak bercinta...bikin panas laa siap buat video pujuk ni...kimak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorang tetek tak tumbuh, sorang kencing bercabang

      Delete
    2. dua2 bulu tak tumbuh lagi.

      Delete
  32. muka laki 0.06 layak kene flush

    ReplyDelete
  33. babi ko obe, natang sial pe yg romantik ni gilerr..kt page KHK kena troll kaw2 je bnde nih, dtg sini obe kate romantik!puihh..

    ReplyDelete
  34. 1. Aku volunteer nak jadi proof read ayat2 budak ni. Sakit otak aku baca. Ayat nak puitis tapi ke laut.
    2. 3 bulan couple pastu clash dah meroyan camni. Gila mencabar baq hang utk aku terima hakikat video "puitis" ni utk pasangan baru 3 bulan couple dah break up. Aku ingat dah 3 taon couple...
    3. Aku harap anak2 buah aku tak ikut jejak langkah bebudak camni. Aku rasa tak relevan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kata kau volunteer buat ayat puitis kat ruangan komen ni.
      Sebab Anon kat sini semua bangang baq hang bab puitis ni. Tengok komen anon semua macam budak tak sekolah rendah.

      Delete
    2. baq hang anon yg atas kalo skolah tinggi sangat pi tengok buat pa. dejey

      Delete
    3. oh aslina baringlah dalam dakapanku, akan ku ukir bulan roket dan mata untuk mimpimu sayangku, buanglah dacing yang selalu membohongi kita tika lena kita beradu, kan ku keluarkan keris ku untuk menikam hatimu sayang. aku sannggup bawamu ke mana saja Bulan dan bintang menjadi saksi cinta kita sayang ohhhh sayang jizzzzzzz oh oh oh oh oh oh oh ahahah ah ahaahhhaahh hahahahahhaa

      Delete
  35. babi tetek pompuan tu pon xtumbuh lagi.. da la laki muka mcm karburator c70.. ensem lagi bobo.. gampang

    ReplyDelete
    Replies
    1. bobo kalo putus cinta aku rasa video dia lg best.

      Delete
  36. Gedik. yg pompuan haid pun lom tentu datang lagi. kalo da datang pampers pun mak beli. yg laki elok ko blaja rajin2. ade bakat buat multimedia. sok leh tolong kempen PRU

    ReplyDelete
  37. romantik pala jubo... ni bangang namanya...nak buat tit fuck pon tak bole kat awek ni, nampak sangat tak abis sekolah lagi.

    ReplyDelete
  38. bak kata harith iskandar dalam lawak ke der 2.. lelaki ni bodoh! haha

    ReplyDelete
  39. baru 3 bulan dah kene rejek...ni mesti jantan tu mulut bau longkang

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpun berak tak cebok.

      Delete
    2. muka serupa kaki fap buat lubang kat tilam asrama! cilaka!

      Delete
  40. hahaha..budak2 bru nak up..baru 3 bulan cinta monyet da nak frust tertonggeng menonggeng smue ckup..kau tunggu 3-4 tahun bru crik awek la bro..ni muke cm bdak hingusan lg..haishh..budak2

    ReplyDelete
  41. kecoh.....dahla eja pun salah..ayat tunggang langgang...ni mesti sbb slalu dok main sms/whatsapp..hancurr!!

    ReplyDelete
  42. Ini la bahan yang patut dijadikan filem, sangat menyentuh perasaan. Berapa ramai je dekat sini yang faham perasaan putus cinta lepas 3 bulan, aku yakin sangat sedikit.

    Ingat sikit, putus cinta lepas 3 bulan lagi sakit dari 3 tahun. sebab bila dah 3 tahun tu korang memang dah jangka pun ada kemungkinan untuk putus.

    Jangan direndahkan nilai cinta mereka yang suci murni ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong komen anon bawah ni. Munyit

      Delete
  43. munyit..munyit..ko jangan munyit....

    ok.dia highlight beg, baju, bracelet, rantai. munyit jantan nak mintak balik barang dari munyit betine tu..

    ReplyDelete
  44. Typo detect at 4:46

    "Namin"

    ReplyDelete
  45. wasting my time . kecik2 dh gedik.
    1.rase nk sepak
    2.rase nk muntah
    3.rase nk tercabut telinge

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4.ghase nk tarik nipple

      Delete
  46. 4. ghase nk tarik nipple

    ReplyDelete
  47. ghase syg heii

    ReplyDelete
  48. RASE MENANGIS MUNGKIN

    ReplyDelete
  49. BAHASA MALAYA FAIL!

    ReplyDelete
  50. 3 bulan knal da camni?
    lau 30 tahun??

    ReplyDelete
  51. mamat indon mane ntah..

    ReplyDelete
  52. aduh jiwang betul budak ni, pada hal duduk kat flat aku je.gangster dah gangster dah aduhh, buat hal la anak cik basri ni.

    ReplyDelete
  53. terasa mcm super gampang!!!

    ReplyDelete
  54. kiddo..cam taik je

    ReplyDelete
  55. Roy roy , hatikau keras roy

    ReplyDelete
  56. macam lahabau... ak yg putus pas couple 7 tahun pun relaks je.. hahahahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails