Thursday, 25 April 2013

Serius Kreatif - Seni Diatas Bungkusan Kentang Goreng McDonalds (12 Gambar)


McArt

Bungkusan kentang goreng McDonalds biasanya dibuang selepas makan. Bagi Ben Frost seorang artis dari Australia, bungkusan kentang goreng dijadikan kanvas untuk hasil seni beliau. Cool!

Thanks @Piratz




Laporan asal If It is Hip It Is Here

22 comments:

  1. Replies
    1. Nak royi?

      Delete
    2. "namin itu semua sia2"

      Romantik baq ang

      Delete
  2. Dia duduk Canada ker? Semua bekas tu dari McD Canada.

    Btw... McD Canada satu-satunya McD yang kita boleh order Pizza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana kau tau boleh order pizza. aku pergi takde pun

      Delete
    2. btol r ak dh p dh.....ko ape taw....

      Delete
    3. pukimak la nak gebang sangat.peduli apa aku semua ni yahudi!

      Delete
  3. Gambar last, pompuan nampak tetek. maknanya, saper mkn McD, takkan rasa segan silu tunjuk puting tetek. betul tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala carlos.. negara kita ni kan negara "islam". xkan la tetek terang2 cmtu nk kasik masuk negara "islam" kita ni.. tapi arak ngan judi kt negara "islam" kita ni no problem. siap wakil rakyat padang terap, kedah pn owner kilang arak kot. relax je xde hal.. janji mashuk.

      Delete
    2. carlos and anon14: buto pak hang

      Delete
    3. boodosh anon14...asal nk ber"islam"..da mmg negara islam...xpyah nk perli sngat la ngok..anon 14 bodoh!!!

      Delete
    4. kesian bapak ko dapat anak cam tu anon14!!..

      Delete
    5. anon14 suka isap memek bik mama

      Delete
  4. carlos , anon14 and Anon 12:35: buto pak hang

    ReplyDelete
  5. UNDILAH BN DEMI KEAMANAN DAN KEADILAN SEMUA KAUM.

    ReplyDelete
  6. yang bezita tu xde ke

    ReplyDelete
  7. aku mimpi Najib kalah dgn Anwar beza 5k lebih kerusi.. wtf?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakarimaSUNalhaji25 April 2013 15:04

      so.......then?
      banyak ke air mani pancut?
      kena mandi wajib...sekali dgn air tanah....7 kali air mineral.

      Delete
  8. wakarimaSUNalhaji25 April 2013 15:01

    Never had much faith in mcdee or kfc
    Never wanna put my fries on the table
    But swimming in your world is something spiritual
    I'm born again every time I spend my money at kfc

    Cause your kfc takes me to paradise
    Yeah your kfc takes me to paradise
    And it shows, yeah, yeah, yeah
    Cause you make feel like, I've been locked out of kolestro
    For too long, for too long
    Yeah you make feel like, I've been locked out of diabetis
    For too long, for too long

    bersama lah kita memboikot Mcdee...majulah sukan untuk Raja Gopal

    ReplyDelete
    Replies
    1. bosan dgr kau membebel pnjang2..

      Delete
    2. Ko rasa ko lucu ker?

      Ko rasa ko lawak ker wat lgu mcmtu?

      Puiiiiii.... Sial....

      Delete
  9. ce bg tau aku, pen babi apa dia guna? pale otak ang, mana leh lukis mcm tu, itu semua photoshop, babi nyer obe penipu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails