Monday, 22 April 2013

Serius LOL - Protes Jalanan Yang Gagal


LMAO!

Ye kami tahu ada orang tercedera tetapi protes jalanan yang gagal ini adalah LULZ

Thanks @Latios


27 comments:

  1. first bak ang~

    Bahan-bahan ( 1 orang )

    2 sudu minyak masak
    2 ekor udang
    2 sb cili kisar
    120gm kuey teow
    sejemput tauge dan kuchai
    10 ekor isi kerang
    60ml kicap CKT
    1 biji telir ayam
    Cara-cara

    ok mula2 masukkan minyak dengan udang dalam kuali (kuali tebal tau biasanya warna hitam).
    masak udang ni dengan api yang kuat. Kemudian bila udang agak masak, masukkan cili kisar tadi tu.
    Masak cili tu sekejap kemudian perlahankan api, masukan k.teow, tauge, kuchai dan kerang. Gaul sebati (kuatkan semula api)
    Kemudian masukkan kicap CKT dan juga telur ayam (yg dah dibasuh yer). Kuatkan api tunggu sehingga telur tu separuh masak.
    Tutup api kemudian gaulkan bahan2 tu sekejap (sekejap ja) kemudian angkat sebelum kicap tu kering.
    Sedia untuk hidangan yum yum yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mimpi la woi...ahahaha

      Delete
    2. ado resipi masak lomak cili api x?

      Delete
    3. chef, nk tnye skit..klu sy nak tambah pedas, kne letak ape??mohon pencerahan dan tips2 masakan lain

      Delete
    4. tedapnyewwwww

      Delete
    5. kpale bapak kau telir ayam

      Delete
    6. Hahahaha,,,,,,TELIR AYAM
      Gelak besar pulak aku,,
      HAHAHAHAHAHA

      Delete
    7. telir ayam babi!

      Delete
  2. haha... ada bendera kati la wey

    ReplyDelete
  3. ni org2 PKR ar

    ReplyDelete
  4. INDIAAAAAAAAAA INCREDIBLE INDIAAAAAAA

    ReplyDelete
  5. sami velu A/L sami blasah sajaaa22 April 2013 01:15

    aku india and aku sokong PAS!! hidup TGNA!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. undi pas masuk spender

      Delete
  6. PAS bukan maksudnya islam

    nik aziz adalah manusia. boleh buat salah

    nik aziz bukan tuhan. jangan sembah dia

    dalam quran, hadis tak ade sebut pasal nik aziz.

    kata kata nik aziz bukan sama taraf dengan hadis nabi sebab dia bukan nabi dan rasul.

    nik aziz pun lemah macam orang lain boleh pengsan. dia tak maksum

    orang pas sama taraf dengan manusia lain sama macam orang umno. orang pas takde disebut dalam quran/hadis di jamin boleh masuk syurga tanpa hisab.

    Kalau Pas benar disisi Tuhan, dah lama boleh perintah Malaysia, tapi takde kan ?

    So Pas tu betul ke ?

    So kalau tolong Pas masuk syurga sebab kalau tolong(undi) Pas supaya Pas buat buat kebaikan (tegak hukum Islam, bla bla bla) secara tak lansung tolong tegakkan Islam ....

    tapi betul ke Pas tegakkan Islam atau Pas tegakkan bendera dia sahaja ?

    Selama ni Kuasai kelantan, mana hukum Hudud ? (tak usah beri alasan kerajaan federal tak bagi bla bla bla.. Kan pas perjuangkan Islam, jadi mesti Tuhan tolong, tapi TAkde pun?
    Ape tuhan tu lemah dari BN ke ? atau PAs tu yang salah ?)

    Jadi kalau korang ade otak sila guna akal

    KAlau dah malas nak fikir , nak terus kena brainwash dengan PAS tu silakanlah. Semoga anda gembira dengan halunisasi anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tang mana UMNO perjuangkan islam? bini PM pn xpakai tudung..tak ikut apa yg Nabi Muhammad arahkan..malu je..cam mane nk makbul doa klo masih permainkan islam...lawak lawak..kah kah kah

      Delete
    2. UMNO x penah kafirkan orang PAS...puak syiah je yg kafirkan saudara sendiri...jgn jdi tolol...

      Delete
    3. dey macha,apa jadi dengan nik aziz doa pecah perut dekat najib...x pecah2 pun..nik aziz yg pecah perut..tu belum lagi psal doakan kehancuran umno...xpasal2 1000 ahli pas besut masuk umno...

      Delete
    4. yeye,cai pee r detect

      Delete
    5. masukkan juga secamca pes khinzir..sedap dijamin

      Delete
  7. Hangit Telo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko rasa yang tak sabo-sabo nak cucuh api tue kena lempang tak lepas tue...? Hahahahahaha.

      Delete
  8. same macam geng umno yg cube nk join lawan bersih ritu...skali simbah n tembak gas pemedih mata..kejap gle lari lintang pukang selamat kan diri..sebijik cam nie.. kah kah kah kah kha

    ReplyDelete
  9. Dapatkan koleksi action figures,modelkit,diecast,statue terbaru dari hot toys, hotwheels, sideshow, kotobukiya, revoltech, play imaginative,bandai,square enix dan mcm-mcm lagi di Mothership Toys & Collectibles http://www.mothershiptoys.com

    ReplyDelete
  10. Song title please, anyone ?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails