Tuesday, 23 April 2013

Serius LOL - Serius LOL - Teknik Tidur Yang Hebat Dari China #2 (21 Gambar)


Tidur : Asian Level

Tahun lepas kami ada paparkan teknik tidur yang ekstrem di China. Mari lihat beberapa lagi cara tidur yang ekstrem yang menakjubkan.




Laporan asal Sleeping Chinese

27 comments:

  1. first la gila

    ReplyDelete
    Replies
    1. butoh laa babi..kelantan babi!!

      Delete
    2. org kelantan babi sial bodo nak mampus..pukimak org kelantan

      Delete
    3. rambottt rosmah lawa!!!

      Delete
    4. nak bisjut?

      Delete
    5. janganlah cakap kelantan babi , kan tak baik .
      walaupun demo suke tidur mcm ni .
      babi mane ade tidur mcm ni . so panggil anjing . ok?

      Delete
  2. Cuba seketika jangan komen yg bukan2...astaghfirullah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah diaorang ni. perlu ker nak tulis b***, bo***, Gi*** tu semua.

      Delete
    2. ni semua salah obe laa... sapa suruh komen guna anon ..kalau guna facebook diaorg x berani la..

      Delete
    3. lancau arr,sial..ska hti org laa

      Delete
  3. Tidur itu adalah satu nikmat. Jom tidoooooooo....

    ReplyDelete
  4. Dapatkan koleksi action figures,modelkit,diecast,statue terbaru dari hot toys, hotwheels, sideshow, kotobukiya, revoltech, play imaginative,bandai,square enix dan mcm-mcm lagi di Mothership Toys & Collectibles http://www.mothershiptoys.com

    ReplyDelete
  5. Dapatkan koleksi patung blowup, konek bergetar,dildo bersaiz extreme dan fleshlight dari naughty america, sex show, bukkake-kiya,dan macam macam lagi di Motherfucking sex toys.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko buat lawak ker nih? serius dowh tak lawak..bole cuba lagi tahun depan ye

      Delete
    2. dowh dowh dowh dowh dowh dowh dowh.. bapak ko bodoh

      Delete
  6. Betapa penatnya mereka mencari rezeki...bayangkan lah macam tu mak ayah kita, penat mencari reseki untuk kita, kita plak buang masa jadi anon komen bengong2 kat blog obe

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam komen bengong ko

      Delete
  7. wakarimaSUNalhaji23 April 2013 at 09:04

    "Tahun lepas kami ada paparkan teknik tidur yang ekstrem di China. Mari lihat beberapa lagi cara tidur yang ekstrem yang menakjubkan" said Obe.

    kesimpulan.(read between the lines)

    1.Obe merasa takjub tahap ekstrem melihat orang Cina China tidor.
    2.Obe tak pernah tengok orang tidor.
    3.Obe kuat kerja dan tidak pernah tidor..kerana itu Obe merasa takjub tgk orang tidor.
    4.Obe merasakan esktrem orang cina tidor sehingga menakjubkan Obe.
    5. Obe suka Zul Nordin..Obe kurang hensem dari Zoo Nordin tapi hensem 3.142% dari Abraham ali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik... Abam ni lawak la... Nk tetek bsr x..

      -obe-

      Delete
  8. Wahahahahaha...Hidup Anon...!!!!Wahahaha...Jwpn Anon smua bernas...Aku bngga jd Anon...!!!!Cukup..cukuplh...!!! Anon tidak bodoh...Cukup..cukuplh..!!! Anon tidak buta...Yeahhhh....

    ReplyDelete
  9. ape nah heran..cina kan memang bangang..nak2 sama mcm cina kat Malaysia ni..busuk!!

    ReplyDelete
  10. butoh pak ang

    ReplyDelete
  11. butoh pak ang juge!

    ReplyDelete
  12. gambar yg ke-18 xleh blah, tido berjemaah, budak kecik tido celah kangkang, haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails