Thursday, 25 April 2013

Serius LOL - Iklan Terbaik Untuk Kempen Jangan Memandu Mabuk


Don't Drink And Drive...

Lain kali jangan mabuk bro!



Laporan asal Twitter @UdeanWitwicky

50 comments:

  1. Replies
    1. Nak royi?

      Delete
    2. "\subhanallah...cube tgk betul2 sambil wat mata juling..nampak tulisan Allah kt tulisan carlsberg tu... ini semua agenda halus yahudi..."
      -kata meleis typical.

      Delete
    3. "namin itu semua sia2"

      Romantik baq ang

      Delete
    4. ada perkataan KULAI..
      ada papantanda HOSPITAL..
      layak jd IKLAN!

      Delete
  2. First - Nabi Anon

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq x tahu apa maksud kau smpai anon pon nabi...agama apa la ko anut ni...

      Delete
    2. Anon agamaku!

      Delete
    3. la ....anon 16:33
      kau ingat Melayu aje ke baca blog ni...
      Meleis ada, Melayu Kristus ada, Gay ada, straight ada, Sesat ada, Dpt petunjuk ada,Atheis ada, Babi pun ada..

      Delete
    4. aku anon gay. call me..

      Delete
    5. xbg no pon. camne nk kol

      Delete
    6. Mohon hessappp zakar Anon...

      Delete
    7. anon murtad kau ni

      Delete
    8. pada sumer anon,sile gunekan anugerah minda anda pada zaman penghujung usia dunia ini dengan sebaik yang mungkin...

      Delete
    9. fuckkk gay in this world! u such a bullshit! im from norway

      Delete
  3. 1st la siakk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOSER!!!!!!!

      Delete
    2. lambat sikit je.
      Tapi sebab kau tulis first punya pasal
      Nah anugerah...... muka kau.

      Delete
  4. mcm naharom....

    ReplyDelete
  5. yoyiyoyiyoyiyoyiyoyiyo

    ReplyDelete
  6. wah kat jb ni. bile berlaku ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda ni berlaku lusa la mangkuk....kau ni bodoh sgt knp hah?

      Delete
    2. hahahaha

      Delete
    3. dkt dpn jalan BBU ke ni ? ke depan pandan tu ? keliru laaaaa

      Delete
  7. nk jgk frishittttt

    ReplyDelete
  8. NAK KACIPAP?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk kacifap kenfang...

      Delete
  9. innalillahhiwainnaillaihirajiun

    ReplyDelete
  10. anon bodoh...!!!!
    ahahahhahahaa..

    ReplyDelete
  11. TRMASUK KAU SKALI

    ReplyDelete
    Replies
    1. termasuk kau jgk

      Delete
    2. bapak ko pun masuk sekali

      Delete
    3. bapak aku? abis bpk ko masuk ke x?

      Delete
    4. bapak aku masuk syurga pasal dia sokong pas
      bapak ko masuk neraka pasal dia sokong umno laknatullah

      Delete
  12. royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!royi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. nak royi ?
    nak bisjut ?
    nak kentafi kentafang ?

    ReplyDelete
  14. sekali driver baru lepas mabuk

    ReplyDelete
  15. Tahukah anda kenapa manusia suka mabuk ---------> Rahsia wanita tahan mabuk

    ReplyDelete
  16. MINYAK URUT UTK YG SANG SUAMI KELEBIHANNYA ~
    - Melambatkan ejakulasi dan tahan lebih lama
    - Membesarkan zakar kepuasan tahap maksima
    - Mengelakkan ereksi mati pucuk
    - Memperbaiki perjalanan darah di bahagian zakar
    - Melambatkan pancutan
    - Menambahkan nikmat sang isteri
    - Memanjangkan, membesar semulajadi
    - Menguatkan zakar

    ReplyDelete
  17. Checkout this cool voting App for GE13 Malaysian elections.

    Lets keep the clean election without fraud..

    http://apps.facebook.com/beatthephantoms/

    ReplyDelete
  18. Mohon admin untuk off comment untuk Anonymous...Di khuatiri ada umat Islam YANG SECARA SEDAR ATAU TIDAK mempersendakan agama Islam di dalam blog ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sokong.

      Delete
    2. obe nak tapis?? klu 20 komen mau sempot tros masok icu. tengok badan la klu nak soh die tapis babi gemok pemalaz n satu lg klu xde anon pageview die jatoh la.
      ~.~The Obefiend Blog Addict Anonymous~.~

      Delete
  19. firstttt brooo..

    ReplyDelete
  20. ini semua pasal umno xmengharamkan arak di malaysia.. umno pantat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails