Tuesday, 23 April 2013

Serius Sadis - Kemalangan Mercedes SLS AMG Roadster Di Jerman (9 gambar)


RIP!

Apakah terjadi apabila sebuah kereta berprestasi tinggi Mercedes SLS AMG roadster terlibat dalam kemalangan berhalaju tinggi? Di Mannheim Jerman, pemandu dan penumpang kenderaan ini dilaporkan meninggal serta merta apabila kenderaan mereka melanggar tiang jambatan. Damn!

 
Laporan asal InAutoNews


26 comments:

  1. Replies
    1. kalo yang eksiden tu kerete protong
      comfom tinggal rim je
      sebab owner dah tukar pakai rim jepun
      yang laen sume bersepai

      Delete
    2. cibai lu..

      Delete
    3. Tahan lasak juga Mercedes SLS nie...
      Kalau kete jenama lain pasti tak ada apa2 yang tinggal dan terbakor!

      Delete
  2. nak darah dan daging bertaburan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju !!!

      Delete
    2. dari dpn mmg x kenal kereta.

      Delete
  3. FIRST DAPAT DONNALYN BARTOLOME

    ReplyDelete
  4. 1st lagi gemokkkkk

    ReplyDelete
  5. shit! what a waste..

    ReplyDelete
  6. nampaknya takde org nak start,klu protonnnnnnnnnnnnnnnn??? hahahahahaha mesti korang nak komen macam ni kan.noob! buduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg proton noob mcm ko noob

      Delete
  7. okeh..rim n backside leh export masuk msia jual halfcut

    ReplyDelete
  8. pucungmu!! mamamu hitam!!!!!!!! palir mu!!! ninimu!!!

    ReplyDelete
  9. innalillahhiwainnailaihirajiun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko lah anon paling mulia wanjamak wanhusin. sentiasa lah bersifat tawadduq wahai insan mulia lagi sedap.

      Delete
  10. kote obe kecik

    ReplyDelete
  11. Jgn bli keta ni nti klu pakatan dh trun kn hrga keta nti...

    ReplyDelete
  12. tuan die mati sbb tengok keta die terburai, pastu terus sakit jantung pastu terus mati serta merta jugak....

    ReplyDelete
  13. Tuan dia kena serangan jantung dan hilang kawalan sebelum langgar tiang tue.

    ReplyDelete
  14. wakarimaSUNalhaji24 April 2013 at 09:50

    Daripada gambar di atas...maka jelaslah bahawa kereta itu telah mengeksidenkan nya kepada tiang jambatan yg tidak bersalah.Pemandu tersebut telah meninggalkan Jerman dan keluar dari planet bumi ini.

    kesimpulan

    Anuar Abraham yg bersalah...dan spendet stopa ali adalah suspek utama hentaman momentum ini dgn formula F=(1/2)mv2 dimana velocity dianggarakan 180km/hrs dan berat 100kg yakni hampir sama dengan berat Rosmanh mansur selepas seminggu tertelan alpha lipid.

    Sekian....undilah Abraham Ali...bukan Anuar Abraham.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh pnye statement

      Delete
    2. statement pnye bodoh

      Delete
    3. Bodoh abadi....

      Delete
  15. kalo proton mmg rim yg tnggal sbb tuan tkr rim jepun dh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails