Friday, 19 April 2013

Serius Cool - Jersi Chelsea Musim 2013 - 2014 (13 Gambar)


Keep The Blue Flag Flying High

Chelsea memperlihatkan rekaan jersi terbaru mereka untuk musim 2013-2014. Jersi terkini ini mempunyai rekaan seakan jersi Chelsea UMBRO musim 1999-2000. Very cool! Jom order sekiranya anda peminat Chelsea sebenar. Jika tidak sila ke padang besar! hahaha.




Laporan asal ChelseaFC

25 comments:

  1. Replies
    1. x reti bsyukur la ni...

      Delete
    2. Yaaa itulah dia bunyik kentut senyap. terima kasih akhi Syukur Sobri

      Delete
    3. warna biru bn.....prffftt..

      Delete
  2. Replies
    1. nak isap i punye ke?

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. u depan i belakang ..i saman u ..

      Delete
  3. I SUKA LELAKI BERPELUH . AUUUU

    ReplyDelete
  4. tiada perubahan

    ReplyDelete
  5. jersey yang cantik x menjamin kejuaraan liga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cakap jersey man u taun ni tak cantik pastu boleh menang liga la?

      Delete
    2. eh menang liga la mane la ape team la podah!

      Delete
    3. ape pende?

      Delete
  6. letak kaler putih,trus jadi jersey real.

    ReplyDelete
  7. i suke laki berpeluh, lagi2 peluh keluar kaler biru....aaaauummmmmm

    ReplyDelete
  8. jersey untuk keeper tu mmg free topi skali ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli asing, adidas pun nak untung bro

      Delete
  9. iklan jak yg smart...

    ReplyDelete
  10. iklan je smart,torres mcm pundekkkkkk.

    ReplyDelete
  11. CHELSHIT!!! Da la seri ngan club loser...LOSERPOOL...Torroin sungguh!!! bodo2

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis chelsea 2 kali tendang man u major cup season ni kau taknak cite plak?

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails